Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 2 - 3 DNI

Obiskali smo ISPO fitnes sejem 2019!

vr očala in vadba

Obiskali smo München ISPO sejem!

 
ISPO Munich je največji sejem na katerem se predstavi več kot 2500 proizvajalcev, dobaviteljev in prodajalcev fitnes ter športne opreme. Letos je prišlo 80.000 obiskovalcev iz 120 držav. Na sejmu smo porabili kar 2 dni saj je na ogled res preveč.

Letos je bil poudarek na digitalizaciji vendar je na tem področju še veliko izzivov. V prihodnosti lahko torej pričakujemo vedno več pametne športne in fitnes opreme, ki se bo povezala z našimi napravami ter sledila vsakemu našemu premiku. Predstavljajte si obleko, ki vas ogreje če se ustavite ter postane ponovno prepustna za zrak »air-permeable« ko se začnete premikati.

Zdravje in fitnes je pomemben rastoči trg. Nagrado je prejela ideja za optimalni prehranski načrt glede na posameznika. Uporabnik pošlje vzorec krvi, ki se oceni v laboratoriju za športno medicino. Nato prejme na dom optimalne prehranske načrte in prehranska dopolnila prilagojena lastnim potrebam. Če se na primer pojavi pomanjkanje vitamina D, mešanica vsebuje več vitamina D. Na ta način bi morali biti športniki sposobni izboljšati svoje zdravje in individualno uspešnost.

Obiskali smo našega TOORX dobavitelja iz Italije in preizkušali vedno bolj priljubljene veslače na vodo:
toorx fitnes oprema

preizkušali smo veslaško napravo na vodo

Obiskali smo našega Body Sculpture dobavitelja iz Velike Britanije:
fitnes oprema body sculpture

Obiskali smo tudi dobavitelja HMS opreme iz Poljske in se pogovarjali o najnovejših tekalnih stezah ter vedno bolj priljubljenih vibro ploščah:
hms fitnes oprema

fitnes vibro plošče za vadbo

hms sobna kolesa in veslaška naprava

Ostali utrinki iz sejma:


Vadba z VR očali tudi rabi kalorije :)
fitnes z VR očali tudi to je vadba

Najnovejši skiroji, rolke in longboardi:
skiroji rolke in longboardi

Odlična ideja za poletno zabavo! Čez bazen s slackline vrvjo:
slackline hoja po vrvi čez bazen

Ulovi žogo na SUP deski:
ulovi žogo na supu