Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 3 - 4 DNI

Čas Dostave

Trudimo se, da so izdelki naročeni v spletni trgovini TimeBreak.eu dobavljeni v najkrajšem možnem času. Dostavo za naročilo artikla na zalogi, lahko pričakujete v roku 3-4 delovnih dni. Dostavo opravljamo po celotnem območju Republike Slovenije in Republike Hrvaške. V primeru plačila z bančnim nakazilom se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Kurir.

Dostave se ne vršijo ob sobatah in nedeljah ter praznikih!



dostava na dom s pošto dostava na dom gls slovenija


Če vas v času dostave ni doma, vam bo poštni uslužbenec ali GLS kurir pustil obvestilo, da lahko paket prevzamete na vaši Pošti ali najbližjem Parcel Shop-u!

STROŠKI DOSTAVE
Stroški dostave se obračunajo glede na težo artikla. Ceno dostave lahko preverite pri vsakem artiklu.


POZOR! Če si izberete način plačila "plačilo ob prevzemu", se stroški provizije poštne nakaznice obračunajo skladno z uradnim cenikom Pošte Slovenije in sicer:


ZNESEK NAROČILA:
ZNESEK PROVIZIJE POŠTE:
Do 98,00 eur 1,05 eur
Od 98,00 do 501,00 eur 1,07 % od vrednosti naročila
Nad 501,00 eur 5,36 eur + 0,30 % od vrednosti


GARANCIJA:
Če blago, za katero je izdaja garancije obvezna, ne deluje brezhibno ali nima lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali oglaševalskem sporočilu, lahko potrošnik zahteva odpravo napak. Če napake niso odpravljene v roku 45 dni, mora proizvajalec potrošniku brezplačno zamenjati blago z enakim, novim in brezhibnim blagom.

VRAČILA:
Če niste zadovoljni z opravljenim nakupom, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da ga želite vrniti. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Sporter d.o.o., Miren 129, 5291 Miren. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

OSEBNI PREVZEM (zaradi varnostnih razlogov osebni prevzem trenutno ni možen)
Izdelke, kupljene v spletni trgovini Timebreak.eu, lahko po dogovoru prevzamete osebno v prostorih upravitelja spletne trgovine v Mirnu na naslovu: SPORTER d.o.o., Miren 129, 5291 Miren. Naročeno blago lahko prevzamete šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.