Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA NA DOM
  • 2-3 dni

Čas Dostave

Trudimo se, da so izdelki naročeni v spletni trgovini TimeBreak.eu dobavljeni v najkrajšem možnem času. Dostavo za naročilo artikla na zalogi, lahko pričakujete v roku 2-3 delovnih dni. Dostavo opravljamo po celotnem območju Republike Slovenije in Republike Hrvaške. V primeru plačila z bančnim nakazilom se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali Kurir.

Dostave se ne vršijo ob sobatah in nedeljah ter praznikih!


Če vas v času dostave ni doma, vam bo poštni uslužbenec ali kurir pustil obvestilo, da lahko paket prevzamete na vaši Pošti ali najbližjem Parcel Shop-u!

STROŠKI DOSTAVE
Stroški dostave se obračunajo glede na težo/velikost artikla. Ceno dostave lahko preverite pri vsakem artiklu.


POZOR! Če si izberete način plačila "plačilo ob prevzemu", se stroški provizije poštne nakaznice obračunajo skladno z uradnim cenikom Pošte Slovenije in sicer:


ZNESEK NAROČILA:
ZNESEK PROVIZIJE POŠTE:
Do 98,00 eur 1,05 eur
Od 98,00 do 501,00 eur 1,07 % od vrednosti naročila
Nad 501,00 eur 5,36 eur + 0,30 % od vrednosti