Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Kako naročati

NAKUPNI POSTOPEK

Niste še nikoli naročali pri nas? To lahko naredite na 4 načine:

1. Izbrani izdelek dodate v košarico. V košarici desno zgoraj kliknete »poglej košarico« ter nato »nadaljuj z nakupom«. Tu vnesete vaše podatke, ki se izpisujejo na desni strani za dodatno kontrolo. Nato si izberete način plačila, ki vam ustreza, v zadnjem koraku še enkrat preverite naslov za dostavo, način plačila in končen znesek. Tu se lahko še vedno premislite in izpraznete košarico. Pred nakupom se morate zaradi Zakona o varstvu potrošnikov strinjati s pogoji poslovanja, ki se nahajajo na dnu spletne strani. To naredite tako, da med postopkom nakupa označite kvadratek »Strinjam se s pogoji poslovanja«. Preden potrdite nakup lahko še vedno spreminjate količino izbranih artiklov in vaše osebne podatke s klikom na "Želite kaj popraviti? Kliknite tukaj", ki se nahaja levo spodaj pred potrdilom nakupa. Z zadnjim klikom na »dokončaj nakup« je nakup končan. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrdilo o prejetem naročilu. Od tu naprej lahko pričakujete paket v roku 48 ur.  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI se ne štejejo v delovne dneve. Datum oddaje naročila se ne šteje kot prvi delovni dan.

2. Na #EM#696f646c44716f6a6d6b786e6d66206a65#EM# pošljite e-sporočilo z naslovom NAROČAM ARTIKEL. V besedilo dodajte izbrani artikel (napišite celo ime izdelka da ne bo prišlo do pomote, lahko tudi kopirate povezavo do izdelka ter ga prilepite v sporočilo), dopišite ceno izdelka, izbrani način plačila (ob dostavi ali bančno nakazilo) ter vse vaše podatke za dostavo. Ko bomo prejeli vaše naročilo, ga bomo pregledali ali ste napisali vse potrebno ter vam odgovorili s »potrjujemo vaše naročilo« ter odpremili paket. Z nakupom se strinjate s pogoji poslovanja.

3. Pokličite nas na 059929137, vaše naročilo bomo z veseljem zabeležili preko telefona.

4. Po predhodnem dogovoru nas obiščite na sedežu podjetja v Mirnu 129. Izbrani artikel vas bo čakal pripravljen.

PREKLIC NAROČILA
Če se po oddanem naročilu premislite, nas prosimo obvestite čim prej, preden je paket odpremljen, na #EM#696f646c44716f6a6d6b786e6d66206a65#EM# - v zadeva napišite PREKLIC NAROČILA, ter vaše ime in številko naročila. Lahko nas tudi pokličete na 059929137. Preklic naročila in vračilo paketa se šteje kot odstop od pogodbe, za katerega vam ni potrebno navajati razloga.