0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

 

 
74,90 € z DDV

Strošek dostave: 5,90 €

code: 58237

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini. Ta 3 delni Deluxe set se priključi na filtersko črpalko.

 
Dostava  
Vračila  
 

Ta 3 delni Deluxe set Bestway za čiščenje bazena se priključi na filtersko črpalko, ki črpa vsaj 3.028 l/uro in več!

1. Z vodnim sesalcem z močjo vakuma posesamo dno in robove bazena kjer se kopiči umazanija. Sesalec priključimo na filter, ki čisti 3.028 litrov na uro in več.

2. Z mrežico očistimo umazanijo, ki plava v vodi. Mrežico priključimo na priloženo 2,79 m dolgo palico. Nato mrežico ročno spraznemo.

3. Skimmer priključimo na filter ter ga namestimo na rob bazena (fast set ali steel frame). V skimmerju se ustvari vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini. Nato ga enostavno izpraznimo. 

Dolžina cevi: 6 m
Širina cevi: 3,2 cm

kako očistiti vodo v bazenu


Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo. Večja krtača ima tudi ščetke za boljše in natančnejše čiščenje.

49,90 eur z DDV

Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

25,90 eur z DDV

5 delni set za čiščenje bazena Bestway

Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

36,90 eur z DDV

Sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri. Dolžina cevi je 6 metrov.

49,00 eur z DDV

Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

127,00 eur z DDV

Sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

NOVI sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

109,00 eur z DDV

Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem