0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

 

 
109,00 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: 58427

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

NOVI sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

 
 

Novi sesalec Bestway očisti dno bazena ter lay z spa napihljivega bazena. Priložena je krtačka s ščetkami, ki umazanijo podrgne s površine. V notranjosti se nahaja vrečka, ki jo enostavno izpraznemo. Kolesa sesalca gladko drsijo na katerikoli površini. Sesalec povežemo s 5 delno palico.
Sesalec je namenjen bazenom do 609 cm.

Sesalec deluje na lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo.
Baterija: litij-ionska akumulatorska baterija, 2000mAH, 7,4V, 14,8 Wh
Polnilna napetost: 8,4V DC, 1,0A
Motor: 7,2 V DC
Trajanje baterije: do 5 ur
Teža: 2 kg
Dolžina palic: 3 m


bazenski sesalec za vodo

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo. Večja krtača ima tudi ščetke za boljše in natančnejše čiščenje.

49,90 eur z DDV

Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

25,90 eur z DDV

5 delni set za čiščenje bazena Bestway

Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

36,90 eur z DDV

Sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri. Dolžina cevi je 6 metrov.

49,00 eur z DDV

Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini. Ta 3 delni Deluxe set se priključi na filtersko črpalko.

74,90 eur z DDV

Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

127,00 eur z DDV

Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem