0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

 

 
49,90 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: 58212

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo. Večja krtača ima tudi ščetke za boljše in natančnejše čiščenje.

 
 

Sesalec za bazen za čiščenje vode v bazenu z 2 krtačama in 3 adapterji za priključitev na različne filtre Bestway. Ta pripomoček za čiščenje bazena lahko sestavljate skupaj po želji. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo. Večja krtača ima tudi ščetke za boljše in natančnejše čiščenje bazenskega dna in robov. Uporaben za vse velikosti bazenov.

6 metrov dolga cev.
Palica vključena.
3,2 cm širina cevi.
Sesalec se priključi na filter z močjo filtriranja najmanj 2.006 litov / uro.
Dolžina: 224 cm
Teža: 1,9 kg
Koda: 58212bestway sesalec za bazen  čiščenje dna bestway bazena

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

25,90 eur z DDV

5 delni set za čiščenje bazena Bestway

Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

36,90 eur z DDV

Sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri. Dolžina cevi je 6 metrov.

49,00 eur z DDV

Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini. Ta 3 delni Deluxe set se priključi na filtersko črpalko.

74,90 eur z DDV

Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

127,00 eur z DDV

Sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

NOVI sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

109,00 eur z DDV

Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem