0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Krpice - set za popravilo bazena, čolna in & več Bestway

 

 
2,90 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: 62091

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Nove krpice za popravilo Bestway so vodoodporne! Set zakrpa luknjice ali manjše vreznine na vseh čolnih, napihljivih blazinah, bazenih, kajakih, ter drugih napihljivih igračah za na plažo ali bazen.

 
Dostava  
Vračila  
 

Krpice za popravilo Bestway bazena, bazenčka, blazine, čolna lay z spa-ja, ipd. Nove krpice so vodoodporne. Set za popravilo z vodoodpornimi nalepkami zakrpa luknjice ali manjše vreznine na vseh čolnih, napihljivih blazinah, bazenih, kajakih, ter drugih napihljivih igračah za na plažo ali bazen. Preden nalepite nalepko mora biti površina popolnoma suha.

V paketu dobite 10 kosov velikosti 4,23 kvadratnih centimetrov.
Koda: 62091
nalepke za popravilo bazena čolna igrače bestway


Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Cev Bestway za zamenjavo premer 38 mm

Rezervna tuba Bestway za vse filtre, tudi peščene, ki uporabljajo cevi premera 38 mm. Ta cev ima ventile na obeh koncih. Pred nakupom se prepričajte o širini vaše cevi.

19,00 eur z DDV

Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem