Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

05 9929 137

  • 05 9929 137
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Multi tablete za čisto vodo v bazenu 200g / 3kg

 

 
29,95 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

Čas dobave: 1 do 3 dni
Na zalogi

Šifra izdelka: 1331

 

Opis

Velik 3 kg paket multi-funkcijskih tablet 200g z dodatkom algicida in flokulanta za večje bazene!

 
KALKULATOR ZA INFORMATIVNI IZRAČUN OB NAKUPU NA OBROKE:
Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Informativni izračun za znesek:   

Multi tablete (200g)  klor + algicid + flokulant v enem, so zelo počasi topne za dezinfekcijo in preprečevanje razvoja alg ter bistrenje vode. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Funkcija flokulanta je da "skosmiči" manjše delce v večje da se lažje ujamejo v filtru. Če je v vodi veliko umazanih delcev voda ni bistra. Po doziranju nekaj časa še ne ustavite črpalke, nato pa jo ugasnite da se preostali delci sesedejo na dno bazena, ki jih nato posesate.

Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,6. 
Idealna vsebnost klora je 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. 
Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. 
Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Doziranje: Tedensko dodajte 1 tableto na 20 m3 vode. Tableto dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom eventuelno tudi v skimer. Redno preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Tablete nikoli ne dajajte direktno v bazen. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom lahko tudi v skimer. Pri prvem polnjenju bazena in sunkovitem kloriranju uporabite Klor granulat. Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.
Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.


največji paket multi tablet za velike bazene
PLAČILNA KARTICA: V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste preusmerjeni na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Bankart d.o.o.. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se vsi podatki vnašajo izključno na varnih straneh procesnega centra.
BANČNO NAKAZILO: Naročilo lahko plačate preko katerekoli spletne banke. Podatki o bančnem računu bodo vidni ob potrdilu naročila.
POVZETJE: Plačilo opravite z gotovino kurirju ali poštnemu uslužbencu ob dostavi pošiljke. Če vas v času dostave ni doma, vas bo paket čakal na vaši pošti ali v GLS Parcel Shop-u.
PAYPAL: Sistem Vas bo preusmeril na PayPal stran, kjer lahko opravite plačilo. Potrdilo o uspešnem plačilu boste prejeli na Vaš e-naslov.
PLAČILO NA OBROKE: Nakup na obroke s hitrim kreditom Leanpay. Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Več…
DOSTAVA:
Trudimo se da so izdelki naročeni v spletni trgovini TimeBreak.eu dobavljeni v najkrajšem možnem času. Večina artiklov na zalogi je dostavljena v roku 1 do 3 dni. Za ostale artikle je čas dostave približno do 10 delavnih dni. Dostavo opravljamo po celotnem območju Republike Slovenije in Republike Hrvaške. V primeru plačila z bančnim nakazilom se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov. Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Kurir. Pošta Slovenije računa za vse dostave s plačilom ob prevzemu stroške poštne nakaznice. Za naročila do 98€ znaša provizija 1,05€, za naročila do 501€, znaša provizija 1,07%, za naročila nad 501€ znaša provizija 5,36 eur + 0,30 % od vrednosti nakupa.


GARANCIJA:
Če blago, za katero je izdaja garancije obvezna, ne deluje brezhibno ali nima lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali oglaševalskem sporočilu, lahko potrošnik zahteva odpravo napak. Če napake niso odpravljene v roku 45 dni, mora proizvajalec potrošniku brezplačno zamenjati blago z enakim, novim in brezhibnim blagom.

VRAČILA:
Če niste zadovoljni z opravljenim nakupom, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da ga želite vrniti. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Sporter d.o.o., Miren 129, 5291 Miren. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

OSEBNI PREVZEM:
Izdelke, kupljene v spletni trgovini Timebreak.eu, lahko po dogovoru prevzamete osebno v prostorih upravitelja spletne trgovine v Mirnu na naslovu: SPORTER d.o.o., Miren 129, 5291 Miren. Naročeno blago lahko prevzamete šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

1.173,00 eur z DDV
26368
1.173.00
/ajax/related&product=2852
519,00 eur z DDV
26732
519.00
/ajax/related&product=4460
13,95 eur z DDV
1363
13.95
/ajax/related&product=4581
10,45 eur z DDV
1336
10.45
/ajax/related&product=4582
24,95 eur z DDV
1324
24.95
/ajax/related&product=4579
9,95 eur z DDV
1323
9.95
/ajax/related&product=4781
11,95 eur z DDV
1311
11.95
/ajax/related&product=4782
11,95 eur z DDV
1339
11.95
/ajax/related&product=4783