info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Joga trak z zankami za raztezanje mišic

   

  9,90 eur

   

  Z njim si pomagamo raztegovati mišice na mestih, ki bi jih brez traku težje dosegli. Joga strečing trak ima 10 zank v katere namestimo stopala, roko, komolec ali koleno.

   
 2. Obleka in trenirka za potenje - Savna suit

   

  15,90 eur

   

  Obleka za potenje je narejena iz poliestra zato med vadbo zadržuje toploto ter pripomore k hitrejši izgubi tekočine med vadbo in treningi. Na voljo 2 velikosti.

   
 3. Zelo udobna podloga za telovadbo debeline 2,5 cm

   

  16,90 eur

   

  Podloga za različne vadbe kot so aerobika, joga, itd. Zaradi debeline 2,5 cm je ta podloga zelo udobna. V notranjosti je polnjena s peno.

   
 4. Žoga za pilates ali aerobiko 65 cm

   

  17,00 eur

   

  Žoga za vadbo aerobike ali pilatesa premera 65 cm. Dovoljena teža uporabnika je 100 kg. Narejena po sistemu "anty burst" proti poku žoge.

   
 5. Tatami podloga za telovadbo in jogo

   

  18,99 eur

   

  Tatami podlogo lahko uporabite za telovadbo, aerobiko ali kot podlago za igro otrok. Tatami podlago med seboj jo sestavimo kot puzzle.

   
 6. Podloga za vadbo jogo aerobiko Pure2Improve

   

  19,00 eur

   

  Vaje, ki so natisnjene na tej podlogi izhajajo iz sledečih kategorij: kondicija, koordinacija, hitrost, moč! Trenirajete učinkovito s to podlogo.

   
 7. SKLZ Accupoint dvodelna masažna krogla

   

  19,90 eur

   

  Enkraten masažni pripomoček za sproščanje mišic. Primeren za sproščanje hrbtnih mišic. Enostaven za uporabo. Pripomoček AccuPoint je enkraten za sproščanje zakrčenih mišic.

   
 8. Zložljiva blazina TOORX za telovadbo, jogo ali aerobiko

   

  19,90 eur

   

  Zložljiva blazina TOORX dimenzij 110 x 48 x 0,5cm, zelo priročna in enostavna za uporabo, dimenzije zložene blazine samo 27 x 24 x 4cm.

   
 9. Žoga za sedenje ali vadbo aerobike Pure2Improve 65 ali 75 cm

   

  20,00 eur

   

  Pure žoga za aerobiko visoke kakovosti, ki prenese do 200 kg teže. Z njo vadbo moč, stabilnost in trebušne mišice. Zgoraj je natisnjenih 18 različnih vaj.

   
 10. Blazina na zrak za vadbo ravnotežja TOORX balanz disk

   

  20,90 eur

   

  Blazina za vadbo ravnotežja ali sedenje na zrak se uporablja za vadbo ravnotežja pri kateri delujejo stabilizacijske mišice saj so prisiljene telo spraviti v ravnotežje. Na njej lahko sedimo, stojimo ali pa vadimo z rokami.

   
 11. Tatami podlaga za aerobiko, vadbo, jogo ali fitnes naprave

   

  22,90 eur

   

  Mehka podloga za vadbo aerobike, joge, borilnih športov, za otroško igralnico ali kot podloga fitnes opremi. Tatami podlago med seboj jo sestavimo kot puzzle.

   
 12. Vadbena podloga za telovadbo 1,7 x 6,1 x 1,5 cm

   

  22,90 eur

   

  Podloga za vadbo je zaradi debeline 1,5 cm zelo udobna. Blazino lahko po uporabi zvijemo. Površina je mehka in udobna ter se ne drsi.

   
 13. Obteženi Hula Hoop obroč za tonifikacijo trebuha 1,2 kg

   

  24,90 eur

   

  Obteženi Hula Hoop obroč 1,2 kg za masažo in tonifikacijo trebuha, pasu ter bokov. Oblikovan je tako da ima na notranji strani manjše izbokline, ki masirajo telo.

   
 14. SKLZ AccuBall masažni pripomiček z dvojno gostoto

   

  26,90 eur

   

  Odličen masažni pripomoček za trigger point. 2 delna masažna žoga, ki preprečuje boleče mišice po napornem treningu. Vzdržljiva in nedrseča površina za uporabo kjerkoli.

   
 15. TATAMI za jogo telovadbo karate & več 2 cm ali 4 cm debeline

   

  27,90 eur

   

  2 cm ali 4 cm debela tatami podloga. V paketu prejmete 1 kvadrat velikosti 100 x 100 x 2 ali 4 cm. Površina tatamija je hrapava in nedrseča, odporna na bakterije, lahko jo obrišemo z vlažno krpo.

   
 16. SKLZ Accustrap masažni pripomoček proti bolečinam

   

  29,90 eur

   

  Pripomoček ki olajša in odpravi bolečine v mišicah s preprosto masažo. Komplet vsebuje: 2 ACCU masažni žogici in trak za raztegovanje.

   
 17. Klinasta blazina za vzravnano sedenje in ravno hrbtenico

   

  32,90 eur

   

  Klinasta blazina s tlačilko Movi Fitness je odličen pripomoček vzravnano sedenje. Primerna je za odrasle in tudi za otroke da se naučijo pravilne drže.

   
 18. SKLZ Accu Roler kroglice za masažo mišic telesa

   

  34,90 eur

   

  Krogljice SKLZ za masažo mišic celega telesa. Nastavimo jih po želji! Z njim lahko masiramo tudi hrbet s pomočjo elastik – ročajev na obeh straneh. Lahko pa jih uporabljamo tako da se uležemo nanje.

   
 19. Debelejša podloga za telovadbo, jogo in aerobiko

   

  37,00 eur

   

  Podloga debela 4 cm za zelo udobno telovadbo. Narejena iz mehke pene, ki jo po želji odstranimo. Vadbeno blazino lahko obrišemo z vlažno krpo. Zloži se v 3 enako velike dele.

   
 20. Podaljšek 25 cm za plesni drog X POLE

   

  37,90 eur

   

  Podaljšek za plesni drog za višje stropove kot 2,75 metra. Dolžina podaljška 25 cm. Podaljšek enostavno privijemo na cev.

   
 21. SKLZ TRAINERMAT vadbena podloga z natisnjenimi 24 vajami

   

  41,90 eur

   

  Športna podloga za vaje SKLZ TRAINERMAT ima natisnjenih 24 bistvenih vaj s katerimi izboljšamo mišično moč in prožnost za razvoj hitrosti, agilnosti in eksplozivne moči. Velikost: 183 x 61 cm.

   
 22. SKLZ Cold Roller Ball hladilna krogla za masažo

   

  44,90 eur

   

  Hladna krogla za masažo Cold Roller zmanjša vnetje in pospeši hitrost okrevanja. Obnovi mišico in ohranja površino kože hladno. Prava novost leta za rehabilitacijo in obnovo mišic!

   
 23. 5 cm Debela udobna podloga za telovadbo ali aerobiko

   

  49,90 eur

   

  Fitnes podloga debela kar 5 cm za zelo udobno telovadbo. Narejena iz mehke pene, ki jo po želji odstranimo. Vadbeno blazino lahko obrišemo z vlažno krpo. Zloži se v 3 enako velike dele.

   
 24. Polžoga za vadbo na obeh straneh z elastiko

   

  79,00 eur

   

  Polžoga za vadbo koordinacije in ravnotežja, tako da na okroglem delu lovimo ravnotežje. Tako je telo prisiljeno napeti vse mišice saj mora ponovno najti ravnotežje tako da ne pademo dol z žoge.

   
 25. Pol žoga z elastikami rumene barve TOORX

   

  79,00 eur

   

  S pol žogo vadimo koordinacijo in ravnotežje. Uporabljamo lahko obe strani te polžoge. Elastike vključene.

   
 26. Drog za ples iz jekla Mandalay Klarfit

   

  79,90 eur

   

  Drog je sestavljen s pomočjo močne vzmeti v notranjosti, zato za montažo ne potrebujete vrtanja. Po uporabi ga lahko hitro razstavite. Namenjen višini stropa od 2,20 do 2,60 m.

   
 27. Nova polžoga za vadbo ki je na eni strani ravna

   

  83,90 eur

   

  Nova polžoga ima jekleno držalo za elastiko. Z njo vadimo koordinacijo in ravnotežje. Uporabljamo lahko obe strani te polžoge. Elastike vključene.

   
 28. Ravnotežna polžoga za aerobiko in jogo z elastiko

   

  85,90 eur

   

  Balance Trainer pol-žoga je nov način vadbe telesa za koordinacijo in ravnotežje brez ali z dodatnimi športnimi rekviziti. Z njo vadimo koordinacijo in ravnotežje. Uporabljamo lahko obe strani ter v kombinaciji z drugimi športnimi rekviziti.

   
 29. Polžoga za aerobiko in jogo brez elastik

   

  85,90 eur

  47,00 eur (-45 %)

   

  Pol-žoga je nov način vadbe telesa za koordinacijo in ravnotežje brez ali z dodatnimi športnimi rekviziti.

   
 30. Vadbena blazina za gimnastiko in borilne športe 200 x 120 x 5 cm

   

  103,00 eur

   

  Profesionalna vadbena blazina za borilne športe, gimnastiko & več! Oblikovana je tako, da nudi primerno debelino ter hkrati najboljšo togost t90.

   
 31. Drog za ples Dance X POLE do 2,75 m za domačo uporabo

   

  119,00 eur

   

  Plesni drog postaja vedno bolj priljubljen način vadbe in plesa v udobju doma. Hitra montaža brez vrtanja!

   
 32. Blazina za gimnastiko 200 x 120 x 5 cm

   

  133,00 eur

   

  Gimnastična blazina visoke kvalitete za borilne športe, gimnastiko & več! Oblikovana je tako, da nudi primerno debelino ter hkrati najboljšo togost t90.

   
 33. Plesni drog štanga za ples Klarfit LUXOR

   

  139,90 eur

   

  Jeklena palica - plesni drog za domačo uporabo ali uporabo v barih je strokovna plesna in fitnes oprema. Na drogu lahko trenirate akrobatske in plesne vaje, ki ravno tako zahtevajo moč ter vzdržljivost.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem