0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Novi Step za Aerobiko 18 v 1 s patentirano zasnovo !

 

 
57,00 €

Strošek dostave: 5,90 €

code: BSB598

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Step za aerobiko je popolnoma nova vadbena naprava za dom, ki omogoča zelo raznoliko vadbo!

 
Dostava  
Vračila  
 

Najnovejša fitnes naprava je kombinacija stepa za aerobiko, ravnotežne plošče, push up naprave, vadbe z elastiko, vadbe z utežmi in pripomočka za raztezanje. Vabimo vas da si ogledate video. V paketu prejmete tudi elastike z ročajem, fitnes ročke po 1 kg, DVD za pomoč pri vadbi, ter torbo! Step klop lahko nastavimo tako, da leži fiksno na tleh ali kot ploščo za vadbo ravnotežja. Narejen iz močne plastike, ki prenese 100 kg teže.

Velikost artikla: L68 x W16 x H36.5cm.
Teža: 4,8 kg
Dovoljena teža uporabnika: 100 kgstep za aerobiko


aerobika step vadba

Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Drog za ples Dance X POLE do 2,75 m za domačo uporabo

Plesni drog postaja vedno bolj priljubljen način vadbe in plesa v udobju doma. Hitra montaža brez vrtanja!

129,00 eur

Podaljšek 25 & 50 cm za plesni drog X POLE

Podaljšek za plesni drog za višje stropove kot 2,75 metra. Dolžina podaljška 25 cm. Podaljšek enostavno privijemo na cev.

18,00 eur

Obleka in trenirka za potenje - Savna suit

Obleka za potenje je narejena iz poliestra zato med vadbo zadržuje toploto ter pripomore k hitrejši izgubi tekočine med vadbo in treningi. Na voljo 2 velikosti.

15,90 eur

SKLZ TRAINERMAT vadbena podloga z natisnjenimi 24 vajami

Športna podloga za vaje SKLZ TRAINERMAT ima natisnjenih 24 bistvenih vaj s katerimi izboljšamo mišično moč in prožnost za razvoj hitrosti, agilnosti in eksplozivne moči. Velikost: 183 x 61 cm.

41,90 eur

SKLZ Accu Roler kroglice za masažo mišic telesa

Krogljice SKLZ za masažo mišic celega telesa. Nastavimo jih po želji! Z njim lahko masiramo tudi hrbet s pomočjo elastik – ročajev na obeh straneh. Lahko pa jih uporabljamo tako da se uležemo nanje.

34,90 eur

Tatami podlaga za aerobiko, vadbo, jogo ali fitnes naprave

Mehka podloga za vadbo aerobike, joge, borilnih športov, za otroško igralnico ali kot podloga fitnes opremi. Tatami podlago med seboj jo sestavimo kot puzzle.

22,90 eur

Nova polžoga za vadbo ki je na eni strani ravna

Nova polžoga ima jekleno držalo za elastiko. Z njo vadimo koordinacijo in ravnotežje. Uporabljamo lahko obe strani te polžoge. Elastike vključene.

74,90 eur

Tatami podloga za telovadbo in jogo

Tatami podlogo lahko uporabite za telovadbo, aerobiko ali kot podlago za igro otrok. Tatami podlago med seboj jo sestavimo kot puzzle.

18,99 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem