0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Easy Slider za močne trebušne mišice , NOVO !

 

 
64,90 €

Strošek dostave: 5,90 €

code: 28562

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Močna in elegantna fitness naprava za vadbo trebuha. Na voljo v 2 barvah. Po koncu uporabe ga lahko zložite ter pospravite pod posteljo. Med vadbo vam LCD zaslon kaže podatke.

 

Opcije

Dostava  
Vračila  
 

Easy slider za vadbo trebušnih mišic rdeče ali črne barve! Z njo trenirate trebušne mišice s pomočjo vaše teže in naklona. Med vadbo se držite z rokami, pri tem pa morate dvigniti kolena čim više. Naprava je narejena tako, da med vadbo gladko drsite. Trebušne mišice so napete tudi, ko se s koleni počasi spuščate proti dol. Težo vadbe lahko prilagodite zaradi 4 stopenj naklona. Bolj ste pripravljeni, večji je lahko naklon. Ab Slider je udoben saj med vadbo vaša kolena in komolci počivajo na mehki peni. Po koncu uporabe ga lahko zložite ter pospravite pod posteljo. Med vadbo vam LCD zaslon kaže čas vadbe, število ponovitev ter porabljene kalorije.

Na voljo v rdeči ali v črni barvi, želeno barvo izberite zgoraj.
Dovoljena teža uporabnika: 100 kg
Teža: 9 kg
Velikost paketa: 54 x 133 x 20 cm
Velikost med uporabo: 150 x 90 x 115
Zgradba: Jeklo, PVC, foam penaab slider rdeče barve
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Core Trimmer za raznoliko vadbo z DVD

Core Trimmer je fitnes naprava s pomočjo katere treniramo zgornje, spodnje in stranske trebušne mišice, noge ter roke. Vadimo lahko trebuh, škarjice, most, sklece in več.

59,99 eur

42,90 eur

Power Wheel kolo za trebušne mišice

Novo kolo za vadbo celega telesa Power Wheel. Prednost tega kolesa je v tem da nanj lahko namestimo noge za vadbo spodnjega dela telesa. Lahko ga uporabljate noter ali pa zunaj na dvorišču.

39,99 eur

Double Crunch fitnes naprava s kolesom

Novi model fitnes naprave z dodanim kolesom za sobno kolesarjenje. Poleg tega lahko med vadbo delate na trebuhu, nogah ter rokah!

119,00 eur

Sky Crunch fitnes naprava Total Fitness

SKY CRUNCH fitnes naprava za trebušna mišice in še več. Gibi, ki jih omogoča fitnes naprava Sky Crunch oponaša »leg press«, squate ter vaje za trebuh

69,90 eur

Ab Carver PRO novo kolo za trebušne mišice

Novi Ab Carver znamke Perfect Fitnes pomeni popolnoma nov način vadbe trebušnih mišic. V notranjosti naprave se nahaja jeklena vzmet, ki med vadbo naprej ustvarja upor ter dodatno bremeni vaš napor.

49,90 eur

Kolo za trebušne mišice Perfect Fitness AC Sport

Novo robustno kolo za lepe trebušne mišice. Ergonomski ročaji omogočajo udobno vadbo.

29,00 eur

Fitnes oprema za vadbo trebušnih mišic Marbo

Fitnes oprema za trebušne mišice. Z dodatnim ročajem lahko vadite tudi pull up-se. Dovoljena teža uporabnika: 200 kg.

62,00 eur

Držala za noge za visenje navzdol Gravity boots

Inversion boots držala za noge namestimo na gležnje ter se z njimi obesimo na palico. Narejeni iz udobne pene in jeklene sponke.

43,00 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem