0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

SKLZ obtežilna kolebnica weighted jump rope 0.4 kg

 

 
34,90 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: 66265596

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Obtežena je kolebnica in ne ročaji! Patentiran vrtljiv ročaj SKLZ kolebnice omogoča gladko vrtenje okoli ročajev, vrvi pa lahko zamenjate hitro.

 
Dostava  
Vračila  
 

Skakanje s kolebnico je visoko-intenzivni kardio trening ki aktivira veliko mišičnih skupin v telesu. Če kolebnico še obtežimo je vadbo toliko bolj zahtevna. Patentiran vrtljiv ročaj SKLZ kolebnice omogoča gladko vrtenje okoli ročajev, vrvi pa lahko zamenjate hitro. Ročaji so nedrseči ter udobni za držanje. Obtežena kolebnica je super pripomoček za vadbo boksa, crossfit-a, hitrostnega skakanja ter MMA treninga v fazi ogrevanja.

Barva: rumena
Teža: 0.4 kg

Obtežena je kolebnica in ne ročaji!

V kompletu dobite kolebnico teže 0.4 kg ter ročaje!

Posebej na voljo tudi rdeča in črna kolebnica teže 0.9 kg ter 0.6 kg (samo trakovi brez ročajev).

sklz kolebnice za skakanjeVideo
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Lateks elastike za telovadbo 3 različni upori

Lateks elastike za vadbo z uporom, ki jih lahko vključimo v naše dosedanje vaje in treninge. Na voljo 3 različni upori.

6,90 eur

Športna lestev za koordinacijo, hitrost in gibčnost SKLZ - 4,18 metra

Hitrostna športna lestev za trening hitrosti in koordinacije dolžine 4,18 metra. Taka vadba je za atlete izrednega pomena saj tak način treninga razvija boljše ravnotežje in lateralno moč.

44,90 eur

Hitrostno športno padalo za tek SKLZ SPEED CHUTE

Športno padalo SKLZ za eksploziven štart in maksimalno končno hitrost. S padalom lahko trenirate pospeševanje in končno hitrost. Zaradi upora morajo mišice močneje delovati.

49,90 eur

Stožci za treniranje spretnosti ali označevanje SKLZ

Športni stožci znamke SKLZ za pomoč pri treningu. Z njimi razvijemo časovno koordinacijo in kontrolo nad telesom. Stožci so lahko tudi označevalniki proge, ovire ali velikosti igrišča oziroma igralnega polja.

34,90 eur

Padalo za plavanje Pure2Improve za upor v bazenu

Padalo za bazen Pure za trening plavanja na višji ravni zaradi dodatnega upora. Na ta način boste izboljšali vzdržljivost, moč ter hitrost plavanja.

19,00 eur

Drsniki za vadbo Pure2Improve Slides

Par drsnikov za težjo vadbo z rokami ali nogami. Pri vajah v navpični poziciji je potrebno ohranjati raven trup oziroma hrbtenico.

12,90 eur

Hitrostna športna lestev dolžina 4 metre

Športna hitrostna lestev speed agility za vadbo koordinacije in hitrosti dolžine 4m s torbico. Narejena iz najlona odpornega na trganje. Hitra dostava na dom.

22,00 eur

Quick Ladder Pro Športna lestev Speed and Agility 3m

3 metre dolga športna lestev s torbico za trening koordinacije in hitrosti. Hitro in natančno morate stopati med prečnimi črtami brez da bi se jih dotaknili. Dostava v 48 urah.

59,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem