0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

SKLZ PRO BANDS elastike za vadbo - 4 različne vrste jakosti

 

 
19,90 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: SK6800146

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Nove fitness elastike za vadbo PRO BANDS SKLZ. Na voljo v različnih jakosti: Light, Medium, Heavy ali Extra-Heavy. Material: Lateks. Odlične za ogrevanja, rehabilitacijo in moč.

 

Opcije

Dostava  
Vračila  
 

Priljublejne elastike SKLZ za vadbo z različno jakostijo: Light 1/4, Medium 2/4, Heavy 3/4, Extra Heavy 4/4.  Elastika iz lateksa Pro BANDS SKLZ je odličen športni pripomoček za povečanje kondicijske moči in vzdržljivosti. 


Elastike se razlikujejo po barvi in jakosti:
Elastika PRO BANDS Light je na voljo v rumeni barvi, dimenzije: 101,6 cm x 1,27cm - primerna za raztezanje in rehabilitacijo
Elastika PRO BANDS Medium  je na voljo v rdeči barvi, dimenzije: 101,6 cm x 1,27cm - primerna za začetnike in predvsem ženskam za krepitev moči 
Elastika PRO BANDS Heavy je na voljo v črni barvi, dimenzije: 101,6 cm x 1,28cm - primerna za za trening upora in asistent pri dvig trupa
Elastika PRO BANDS Extra Heavy je na voljo v sivi barvi, dimenzije: 101,6 cm x 4,4 cm - primerna za vzgibe in treninge upornosti

Izberite svojo elastiko za vadbo med opcijami!  sklz elastika pro band light sklz pro band medium elastika iz lateksa   lateks elastika sklz pro band heavy  ekstra heavy pro band sklz
Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Lateks elastike za telovadbo 3 različni upori

Lateks elastike za vadbo z uporom, ki jih lahko vključimo v naše dosedanje vaje in treninge. Na voljo 3 različni upori.

6,90 eur

Športna lestev za koordinacijo, hitrost in gibčnost SKLZ - 4,18 metra

Hitrostna športna lestev za trening hitrosti in koordinacije dolžine 4,18 metra. Taka vadba je za atlete izrednega pomena saj tak način treninga razvija boljše ravnotežje in lateralno moč.

44,90 eur

Hitrostno športno padalo za tek SKLZ SPEED CHUTE

Športno padalo SKLZ za eksploziven štart in maksimalno končno hitrost. S padalom lahko trenirate pospeševanje in končno hitrost. Zaradi upora morajo mišice močneje delovati.

49,90 eur

Stožci za treniranje spretnosti ali označevanje SKLZ

Športni stožci znamke SKLZ za pomoč pri treningu. Z njimi razvijemo časovno koordinacijo in kontrolo nad telesom. Stožci so lahko tudi označevalniki proge, ovire ali velikosti igrišča oziroma igralnega polja.

34,90 eur

Padalo za plavanje Pure2Improve za upor v bazenu

Padalo za bazen Pure za trening plavanja na višji ravni zaradi dodatnega upora. Na ta način boste izboljšali vzdržljivost, moč ter hitrost plavanja.

19,00 eur

Drsniki za vadbo Pure2Improve Slides

Par drsnikov za težjo vadbo z rokami ali nogami. Pri vajah v navpični poziciji je potrebno ohranjati raven trup oziroma hrbtenico.

12,90 eur

Hitrostna športna lestev dolžina 4 metre

Športna hitrostna lestev speed agility za vadbo koordinacije in hitrosti dolžine 4m s torbico. Narejena iz najlona odpornega na trganje. Hitra dostava na dom.

22,00 eur

Quick Ladder Pro Športna lestev Speed and Agility 3m

3 metre dolga športna lestev s torbico za trening koordinacije in hitrosti. Hitro in natančno morate stopati med prečnimi črtami brez da bi se jih dotaknili. Dostava v 48 urah.

59,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem