Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Športna kolebnica za vadbo, ogrevanje in trening

 

 
12,70 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: AHF-017

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Kolebnica z utežmi za vadbo je majhna, lahka in ugodna, vendar je to eden izmed najboljših pripomočkov za kardio vadbo in rabo kalorij. Kolebnica je narejena iz materiala, ki omogoča hitro vrtenje.

 
Dostava  
Vračila  
 

Kolebnica z utežmi je eden izmed najboljših vadbenih pripomočkov, ki ima velik učinek na porabo kalorij saj je zelo učinkovit kardio pripomoček, ki rabi maščobe izboljšuje splošno fizično pripravljenost in oblikuje mišični tonus. Je majhna, lahka in ugodna. S kolebnico vadimo z lastno težo. S skakanjem izboljšujemo tudi koordinacijo in vzdržljivost. Srčni utrip se pri vadbi s kolebnico dvigne hitreje kot pri drugih pripomočkih zato je tudi poraba kisika večja. Na splošno se s kolebnico porabi več kalorij hitreje. Kolebnica je narejena iz materiala, ki omogoča hitro vrtenje.

Ostale prednosti pri vadbi s kolebnico:
  • vadba vključuje vse mišice nog
  • z vrtenjem delujejo tudi roke, prsne mišice in ramenski obroč
  • izboljšuje koordinacijo gibov
  • razvija boljši vertikalni odrivkolebnica z utežmi

Teža ročajev: 110 gramov vsaka stran
Barva: svetlo zelena
Dolžina kolebnice: 3 m
Ročaji: PVC

Pravilna dolžina kolebnice?
Z obema nogama stopite na sredino kolebnice, primite kolebnico za ročaje in roke držite vodoravno. Tukaj je pravilna dolžina. Če je preveč ohlapna jo skrajšajte.

Napotki za vadbo s kolebnico:
Skačite lahkotno in mehko po prstih.
V zrak skočite toliko da še preskočite vrvico (vsaj 3 cm).
Zgornji del telesa naj bo sproščen in vzravnan.

Ko se navadite skakati lahko poskusite tudi zahtevnejše vaje:
Skočite bolj visoko.
Skakajte izmenično samo na eni nogi.
Skočite dovolj visoko da bo kolebnica šla 2x okoli vas.
Med enim obratom kolebnice poskušajte 2x skočiti.

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Športna lestev za koordinacijo SKLZ

Hitrostna športna lestev za trening hitrosti in koordinacije dolžine 4,18 metra. Taka vadba je za atlete izrednega pomena saj tak način treninga razvija boljše ravnotežje.

49,90 eur

37,00 eur z DDV

Hitrostno športno padalo za tek SKLZ SPEED CHUTE

Športno padalo SKLZ za eksploziven štart in maksimalno končno hitrost. S padalom lahko trenirate pospeševanje in končno hitrost. Zaradi upora morajo mišice močneje delovati.

49,90 eur z DDV

Stožci za treniranje spretnosti ali označevanje SKLZ

Športni stožci znamke SKLZ za pomoč pri treningu. Z njimi razvijemo časovno koordinacijo in kontrolo nad telesom. Stožci so lahko tudi označevalniki proge, ovire ali velikosti igrišča oziroma igralnega polja.

34,90 eur z DDV

Koordinacijska lestev za treninge dolžina 6 m

Vadbena lestev omogoča izvajanje številnih vaj, ki izboljšujejo hitrost, prilagodljivost, reflekse, agilnost, moč in koordinacijo.

23,00 eur z DDV

Padalo za plavanje Pure2Improve za upor v bazenu

Padalo za bazen Pure za trening plavanja na višji ravni zaradi dodatnega upora. Na ta način boste izboljšali vzdržljivost, moč ter hitrost plavanja.

19,00 eur z DDV

Drsniki za vadbo Pure2Improve Slides

Par drsnikov za težjo vadbo z rokami ali nogami. Pri vajah v navpični poziciji je potrebno ohranjati raven trup oziroma hrbtenico.

12,90 eur z DDV

Hitrostna športna lestev dolžina 8 m

Športna hitrostna lestev speed agility za vadbo koordinacije in hitrosti dolžine 8m s torbico. Narejena iz najlona odpornega na trganje. Hitra dostava na dom.

19,90 eur z DDV

Vadbena vrv Battle Rope 17 kg

Vrv je narejena iz močnega najlona in vam bo služi za praktično celo življenje. Primerna je za vadbo zunaj in noter. Vrv ima na koncu ergonomski ročaj za varno držanje.

89,00 eur z DDV