0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Power bag Bushido za cross trening 10 kg

 

 
59,00 € 36,60 € (-38 %)

Strošek dostave: 6,90 €

code: BUSHIDO-356

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Nova izjemno močna power bag utežna vreča Bushido iz materiala, ki je odporna na vlago ter umazanijo. Med vadbo se notranjost ne premika.

 
 

Power bag je multifunkcijksa fitnes naprava, ki omogoča celovit trening. Posebnost Bushido vreče je da je polnjena na tak način, da se med vadbo notranjost ne premika in nas tako ne ovira. Uporabljamo jo lahko za vadbo doma ter v fitnes centru. Uporaba je možna tudi odzunaj saj so material, ročaji in šivi odporni na vlago ter umazanijo. Ima 7 ročajev, ki so tako razporejeni, da omogočajo raznoliko oprijemanje, metanje, suvanje, dviganje. Ročaji so tako močno zašiti na vrečo da omogočajo dvig do 300 kg teže.

Velikost: 60 x 20 cm
Material: 7 močnih plasti garantira vrhunsko kakovost

Na voljo teže:
10 kg

utežna power bag vreča bushido

Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Power bag ali sand bag fitnes utežna vreča različne teže

Power bag vreča uči telo uporabiti mišice za ravnotežje ter pravilno prenašati energijo tudi med najbolj zahtevnim gibi z vrečo. Tak trening zahteva visoko stopnjo koordinacije, ravnotežja in delovanja mišic telesa.

31,90 eur

Bolgarska vreča za trening od 15 kg do 25 kg

Utežna vreča se uporablja pri treningu za moč, treningu z utežmi ter ter pri kardiovaskularnem treningu. Na voljo 4 različne teže do 22 kg.

49,99 eur

Bolgarska vreča HMS

Nove HMS Bolgarske vreče z novimi ročaji! Sedaj lahko vadite na drugačne načine za povečan obseg gibanja.

39,90 eur

Fitnes utežna vreča Pure2Improve 20 kg za napolnit

Različni načini vadbe z utežno vrečo Pure: olimpijsko dvigovanje, dvigovanje podobno utežem na drogu, variacije olimpijskega dvigovanja, ki vključujejo tudi diagonalne in rotacijske gibe.

65,70 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem