Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Nova miza za biljard ultra moderna, 3 barve

 

 
829,00 € z DDV

Strošek dostave: 39,90 €

code: MIAMI-G

Čas dobave: do 8 dni
Na zalogi

 

Opis

Moderna in rafinirana miza za biljard, ki se spremeni v kuhinjsko mizo. Odlična za igralce vseh nivojev, za zabavo cele družine in prijateljev!

 

Opcije

Dostava  
Vračila  
 

Najnovejša miza za biljard s sodobnim, rafiniranim videzom, ki se lahko zaradi prekrivne plošče uporablja kot miza! Biljardna miza je odlična za igralce vseh nivojev, za zabavo cele družine in prijateljev. Biljard za domačo uporabo je narejen iz več plastnega MDF materiala debeline 2,2 cm. Vrhunska kakovost klasične zelene površine (siva miza ima črno površino).

Na voljo v 3 barvah:
temno siva (MIAMI-G, grey)
temno rjava hrast (MIAMI-W, brown)
svetlo rjava (MIAMI-B, white)

Noge: 96 x 96mm MDF, debelina 18 mm, nastavki za uravnavanje na neravnih tleh
2 x plošča prekrivna, MDF, debelina 15 mm
Gumeni stranici s trikotnim profilom K-66
V paketu prejmete:
ameriške krogle, premer 57mm
2x palici
trikotnik
12 kred
1 krtačo
Velikost: 223 x 124 x 77/79 cm
Teža: 135 kg

prodaja biljarda za domačo uporabo
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Namizni biljard Virginija 7

Veliki brat biljarda Virginja 6 ima večjo igralno površino. Zraven prejmete vse potrebno za takojšnjo igro biljarda na vašem domu. Skupaj prejmete 2 biljardni palici dolžine 145 cm, krogle, trikotnik, kredo in metlico.

689,00 eur z DDV

Biljardna miza z nogami 110 x 55 cm DALLAS

Miza za biljard s prilagodljivimi nogami za popolnoma ravno površino. Še posebej primeren za otroke ali začetnike. Žepi so iz mreže za ročno pobiranje. Super zabava v prostem času.

99,90 eur z DDV

Domača miza za biljard z vso priloženo opremo CHICAGO

Miza za biljard z vso opremo. Biljard je narejen iz čvrstega MDF ohišja debeline 15 mm z elegantnim premazom v barvi češnje, zato ga to uvršča med boljše biljardne mize za dom.

269,90 eur z DDV

Miza za biljard Virginija 6

Namizni biljard visoke kakovosti, ki vam nudi vse potrebno udobje za igro biljarda na višjem nivoju. Vogali so elegantno narejeni in so kromirani. Označevalci za kontrolo poti krogle so imitacija diamantov.

659,00 eur z DDV

Miza za biljard Florida 8 tudi za zunanjo uporabo

Moderna miza za biljard, primerna tudi za uporabo na prostem. Iz materialnov odpornih pred vlago. Na razpolago tudi različica z osmimi nogami.

1.999,00 eur z DDV