0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

LayMat II izboljšan novi model blazine !

 

 
69,99 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: LAYMAT II BLA

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Po izjemnem zanimanju za LayMat blazino, vam sedaj z veseljem predstavljamo najnovešji LayMat II! Od predhodnega modela se razlikuje kar v 3 podrobnostih!

 
Dostava  
Vračila  
 

Po izjemnem zanimanju za LayMat blazino, vam sedaj z veseljem predstavljamo najnovešji LayMat II! Od predhodnega modela se razlikuje kar v 3 podrobnostih:

1. Novi LayMat II je zgrajen samo iz 1 zračnega žepka za hitro polnitev kot je bil želja naših strank!
2. Blazina ima dodan zračni ventil, zato lahko blazino napolnete s pomočjo tlačilke ali z ustnim napihovanjem. Ko se blazina po več urnem ležanju nekoliko izprazni, vam je ni potrebno odpirati in ponovno zajemati zrak, ampak jo lahko hitro napolnite s pomočjo ust ali tlačilke.
3. LayMat II ima tudi elastiko s pomočjo katere lahko blazino privežete ob vetrovnem vremenu!

LayMat II blazina je v nekaj trenutkih napolnjena z zrakom in pripravljena za uporabo. Po svetu je požela veliko število pohval zaradi svoje preprostosti in hitre uporabe. Je lahka, napolni se brez tlačilke, uporabljamo pa jo lahko kjerkoli – na plaži, v parku, na skalah ter v vodi! Po uporabi enostavno izpraznimo zrak ter jo zložimo v torbico. S seboj jo lahko nesemo tudi v kamp, na koncerte, festivale ter piknike.

Podrobnosti:
Teža: 1,3 kg
Velikost: 260 x 70 cm prazna (200 x 70 x 50 cm polna)
Material: nylon rip stop
Možnost uporabe: stol, postelja, divan
Dovoljena teža uporabnika: 200 kg
POZOR! Vse blazine nimajo stranskega žepka, na dom lahko prejmete tudi blazino brez žepka.


laymat 2 blazina

Barve na voljo:
črna


Kako napihnemo LayMat II?
Blazina je narejena iz 2 zračnih žepkov. Najprej napihnite en zračni žepek tako da zrak zajamete s pomočjo par hitrih korakov, nato držite napihnjen žepek zaprt ter napihnite drugega na enak način.

Koliko časa ostane blazina napolnjena?
Približno 4 ure.

Ali ga lahko veter odpihne?
Zaradi zelo nizke teže priporočamo, da blazino zavežete na težji predmet ko nihče ne leži na njej. V priloženo torbico lahko nasujete pesek ali kamen ter blazino privežete nanjo.

Jo lahko uporabimo na vodi?
Material iz katerega je narejena blazina je vodoodporen in se zelo hitro suši. Zaradi visokega volumna zraka, lahko plava na vodi. Kljub temu ni namenjena za uporabo na vodi. Zaradi varnosti ne hodite na odprto morje. Otroci morajo biti vedno pod nadzorom odrasle osebe.

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Napihljiv dvosed Bestway za 2 osebi

Divan Bestway napihljivi za 2 osebi, narejen iz udobnga in prijetnega materiala na dotik. Zgrajen iz Y-beam zgradbe, ki omogoča močno oporo.

59,90 eur

Napihljivo ležišče za kampiranje ali morje za 2 Bestway

Blazina za kampiranje Bestway za 2 osebi zaradi širine 147 cm. Vzglavnik za glavo vgrajen. V 2 različnih barvah. Material vinil v spodnjem delu ter cnavas v zgornjem delu.

21,00 eur

Napihljiva postelja za otroke Dream Glimmers s projektorjem

Nova napihljiva postelja za otroke, ki na steno sobe projecira zvezdnato nebo in ustvarja mirno ter magično ozračje.

31,90 eur

Napihljiva postelja Bestway Double 191 x 137 cm

Napihljiva postelja Bestway za 2 osebi širine 137 cm. Vključen set za popravilo. Ventil za hitro praznjenje in polnjenje.

26,00 eur

Samonapihljiva blazina Bestway 203 x 152 x 56 cm

Napihljiva postelja Bestway s popolnoma novo udobno površino ter z novo Comfort Cell Tech tehnologijo, ki omogoča močno oporo in več letno ohranjanje oblike postelje.

89,99 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem