0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Mini sobno kolo za razgibavanje rok in nog

   

  29,90 eur

   

  Lahko ga uporabljamo kjerkoli, doma ali v službi pod pisalno mizo. Z vajami na takem kolesu pospešimo obtok krvi v nogah ali rokah. Kolo uporabljamo vedno sede, sedimo pa lahko na stolu ali divanu. Nedrseč prostor za noge ali roke.

   
 2. Stožci za treniranje spretnosti ali označevanje SKLZ

   

  34,90 eur

   

  Športni stožci znamke SKLZ za pomoč pri treningu. Z njimi razvijemo časovno koordinacijo in kontrolo nad telesom. Stožci so lahko tudi označevalniki proge, ovire ali velikosti igrišča oziroma igralnega polja.

   
 3. Utež obtežilnik za noge Pure2improve

   

  39,00 eur

   

  Mehka utež za stopala - noge s težo 2 x 750 gramov. Utež za stopalo lahko uporabljate na sprehodu, lažjemu teku ali med vadbo aerobike.

   
 4. Športna lestev za koordinacijo, hitrost in gibčnost SKLZ - 4,18 metra

   

  44,90 eur

   

  Hitrostna športna lestev za trening hitrosti in koordinacije dolžine 4,18 metra. Taka vadba je za atlete izrednega pomena saj tak način treninga razvija boljše ravnotežje in lateralno moč.

   
 5. Hitrostno športno padalo za tek SKLZ SPEED CHUTE

   

  49,90 eur

   

  Športno padalo SKLZ za eksploziven štart in maksimalno končno hitrost. S padalom lahko trenirate pospeševanje in končno hitrost. Zaradi upora morajo mišice močneje delovati.

   
 6. Mini medicinsko sobno kolo za noge in roke WELLY M

   

  63,00 eur

   

  Z njim razgibavamo spodnji del telesa oziroma noge ali zgornji del telesa oziroma roke in ramena. Za vadbo rok ga postavimo na mizo. Predvsem je priljubljen pri starejših osebah, ki si želijo prekrvavitve in vadbo nog ter ramenskega obroča.

   
 7. MINI Steper za noge JK FITNESS

   

  64,90 eur

   

  Domači steper za noge JK Fitness z LCD zaslonom, ki šteje porabo kalorij, čas vadbe, število korakov in povprečno število korakov v 1 minuti. JK fitnes stepper je robusten in vzdržljiv.

   
 8. Multi stepper 3 v 1 z utežmi in vrtljivo ploščo za twist vaje

   

  84,00 eur

  69,99 eur (-17 %)

   

  Napredni steper za vadbo nog in rok. Fitnes stepper ima hidravlični sistem za nastavljanje težavnosti in vrtljivo ploščo za twist vaje!

   
 9. Twist Steper z ročaji za roke HMS

   

  84,90 eur

   

  Steper z ročaji in elastiko ima twiat gibanje kar pomeni premikanje gor in dol ter hkrati levo in desno, to še bolj okrepi nožne, stegenske ter zadnjične mišice.

   
 10. Sobno kolo StarShaper novi model KC154

   

  97,00 eur

   

  Sobno kolo za domačo uporabo namenjeno vsem, ki bi radi izboljšali splošno počutje, kondicijo, ter povečali moč nog. Priporočamo vsaj 20 minutno vadbo na dan.

   
 11. Majhno sobno kolo za rehabilitacijo in fizioterapijo WELLY E

   

  98,00 eur

   

  Rehabilitacijsko majhno sobno kolo za razgibavanje nog in ramen. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja po bolezni ali nesreči. Poganjamo ga naprej in tudi nazaj. Priključimo ga v elektriko.

   
 12. Obtežilna vlečna torba za tek SKLZ SPEED SAC

   

  119,90 eur

   

  Vreča omogoča vadbo in utrjevanje spodnjega dela telesa z vadbo z odporom in je zelo podobna vadbi z jeklenimi sanmi. Vključuje 3 obtežilne vreče, ki jih lahko napolnimo z 4,5 kg peska, skupaj do 13,5 kg.

   
 13. Utežni telovnik TOORX 30 kg ali 20 kg NOVO!

   

  123,00 eur

   

  Obtežilni jopič s katerim lahko vadimo z od 1 do 30 kg teže. Obtežilni jopič je zelo kakovosten sešit s 3 šivi. Vrečke lahko po želji odstranite tako da vadite po vaših zmožnostih.

   
 14. Sobno kolo EverFit BFK 300

   

  129,90 eur

   

  Sobno kolo znamke EverFit je manjše kolo za razgibavanje v domači sobi. Ima 8 različnih vadbenih uporov od najlažjega do težjega.

   
 15. X kolo Duvlan zložljivo kolo

   

  134,00 eur

   

  Novo sobno kolo Duvlan! Primerno za manjša stanovanja. Po vsaki vadbi ga lahko stisnete skupaj in tako prihranite prostor. Ekran prikazuje vse funkcije.

   
 16. Stepper profesionalni za domačo uporabo JK Fitnes

   

  143,00 eur

   

  Vadbeni pripomoček fitnes steper za napredno domačo vadbo. Ima kar 12 različnih stopenj vadbe. Jeklena močna struktura omogoča odlično ravnotežje.

   
 17. Stepper za aerobiko s hidravličnimi cilindri za noge in zadnjico

   

  154,00 eur

   

  Fitnes steper za aerobiko in kardio vadbo ima kar 12 uporov vadbe in 2 hidravlična cilindra, ki omogočata gladko drsenje in oponašanje hoje po stopnicah oziroma v hrib.

   
 18. Recumbent ležeče kolo BRX-R COMPACT brez krmila spredaj

   

  169,99 eur

   

  Ležeče kolo se od navadnega sobnega razlikuje v porazdelitvi teže in mestu ročajev za roke. Recumbent kolesa veljajo za zelo udobna in stabilna.

   
 19. Novo sobno kolo FLEXI s funkcijo VEGA, ki trenira roke in ramena!

   

  177,00 eur

   

  Sobno kolo s funkcijo, ki vam omogoča da med kolesarjenjem tudi veslate. Funkcija VEGA pomeni, da med vadbo lahko treniramo roke in ramena tako da potiskamo sprednji del kolesa naprej in nazaj.

   
 20. Profesionalni stepper Force za domačo uporabo TOORX zložljiv

   

  179,00 eur

   

  Najnovejši stepper z izboljšanimi ročaji ter profesionalnim LCD zaslonom. Ima 12 težavnostnih stopenj ter omogoča odlično kardio vadbo.

   
 21. Indoor Training kolo SRX 40 za vadbo na domu

   

  279,00 eur

   

  Indoor Training kolo z verižnim pogonom, varnostno ročico za hitro zaklepanje volana, zavornim sistemom prek zavornih plošč ob krajeh in mnogo več. Robustno kolo s samo 37 kg teže.

   
 22. Profesionalno INDOOR Training kolo SRX 90

   

  569,00 eur

   

  Kolo za notranjo vadbo za zelo zahtevne uporabnike. Narejeno je iz jekla visoke gostote ter lakirano za večletni obstoj. Zraven prejmete pas za okrog prsi za merjenje srčnega utripa!

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem