info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Kolebnica za skakanje z utežmi 2 x 90 gramov

   

  9,90 eur

   

  Kolebnica z utežmi s katero med skakanjem ojačujemo mišice zapestja, rok ter ramen zaradi dodatne teže, ki jo nosijo ročaji. Novo!

   
 2. Joga trak z zankami za raztezanje mišic

   

  9,90 eur

   

  Z njim si pomagamo raztegovati mišice na mestih, ki bi jih brez traku težje dosegli. Joga strečing trak ima 10 zank v katere namestimo stopala, roko, komolec ali koleno.

   
 3. Fitnes neoprenske ročke - različne teže 1 kg dalje

   

  12,90 eur

   

  Na voljo so fitnes ročke s težo od 1 do 5 kg. Ergonomska oblika omogoča udoben oprijem. Z njimi trenirate mišice rok, prsi in ramen. Fitnes uteži iz železa v notranjosti ter neoprena zunaj.

   
 4. Fitnes kratka palica za uteži 30 mm

   

  13,99 eur

   

  Nova kratka palica za fitnes uteži dolžine 40 cm. Na njo lahko namestite diske z luknjo 30 mm do teže 200 kg.

   
 5. KettleBell uteži z ročajem iz jekla in gume od 4 do 16 kg

   

  14,90 eur

   

  Utež kettlebell iz gume in jekla od 4 do 16 kg teže. Z njimi vadimo več kot samo mišice. Spodnji del je gumiran da prepreči poškodbo ob morebitnem padcu.

   
 6. Kettlebell utež iz gume od 2 - 8 kg za vadbo doma

   

  14,90 eur

   

  Uteži kettlebell lahko mečemo, nihamo, potiskamo in dvigamo. Na voljo različne teže od 2 do 8 kg. Vadba s ketelbeli je različna kot tista z ročkami.

   
 7. Ročke Push Up Toorx za sklece in krepitev zgornjega dela telesa

   

  14,90 eur

   

  Fitnes naprava za sklece Push Up za krepitev zgornjega dela telesa. Namenjene so krepitvi prsnih mišic, ramen in rok. Spodnji del ima dodano plastiko proti zdrsu.

   
 8. Boksarska hitra žoga za trening Toorx

   

  17,40 eur

   

  Profesionalna hitra žoga za trening hitrih udarcev s pestjo ali komolci. Pri vadbi s hitro žogo je pomembna hitrost rok, ritem udarcev ter koordinacija. Tako žogo lahko udarjamo iz vseh strani.

   
 9. Push up pripomoček za sklece TOORX

   

  17,90 eur

   

  Pripomoček za pravilno in gladko izvajanje sklec, ki se vrti ter tako omogoča pravilno držanje rok. Z njihovo pomočjo treniramo roke, ramena ter prsne mišice.

   
 10. Power Twister nova naprava za moč rok in ramen

   

  19,00 eur

   

  Power twister bar je nov pripomoček za vadbo zgornjega dela telesa. V sredini palice se nahaja močna vzmet, ki jo moramo zviti. Pri tem je potrebno močno stisniti mišice na rokah.

   
 11. SKLZ PRO BANDS elastike za vadbo - 4 različne vrste jakosti

   

  19,90 eur

   

  Nove fitness elastike za vadbo PRO BANDS SKLZ. Na voljo v različnih jakosti: Light, Medium, Heavy ali Extra-Heavy. Material: Lateks. Odlične za ogrevanja, rehabilitacijo in moč.

   
 12. Obtežena kolebnica Pure2Improve za skakanje 3 teže

   

  19,90 eur

   

  Težka kolebnica do 1 kg teže. Na voljo 3 različne teže. POZOR! Obtežena je kolebnica in ne ročaji, kar omogoča super kardio vadbo!

   
 13. Kolesce za trebušnjake

   

  19,99 eur

   

  Kolesce za trebušnjake z 2 kolesoma za večjo stabilnost. Zaradi 2 koles je bolj stabilno.

   
 14. Marbo držalo - vrv za dvigovanje uteži pull rope

   

  21,00 eur

   

  Vrv za dvigovanje uteži priključimo na vse fitnes naprave s to možnostjo. Dovoljena teža: 100 kg. Material: 100% Polyester.

   
 15. Door Gym z ab strap trakom za vadbo na vratih

   

  22,90 eur

   

  Zraven door gym-a prejmete tudi manšeto za dvigovanje telesa in vadbo trebušnih mišic. Vadbeni trak se lahko pritrdi na vse naprave namenjene dvigovanju trupa.

   
 16. Izredno kvalitetne gumirane ročne uteži

   

  27,00 eur

   

  Zelo kvalitetne gumirane ročne uteži od 4 do 30kg, črne barve, kromirane, z ergonomičnim ročajem, zelo kvalitetne izdelave.

   
 17. Fitnes naprava Pull Up za dvigovanje telesa

   

  28,00 eur

   

  Odlična fitnes naprava za vadbo ramenskih in ročnih mišic. S 3 prostori za oprijem lahko popestrite vašo vadbo. Pull up lahko uporabite za obešanje trx trakov in mnogo več. Preveri.

   
 18. Mini sobno kolo za razgibavanje rok in nog

   

  29,90 eur

   

  Lahko ga uporabljamo kjerkoli, doma ali v službi pod pisalno mizo. Z vajami na takem kolesu pospešimo obtok krvi v nogah ali rokah. Kolo uporabljamo vedno sede, sedimo pa lahko na stolu ali divanu. Nedrseč prostor za noge ali roke.

   
 19. Mini sobno kolo za rehabilitacijo in starejše Welly S

   

  31,00 eur

   

  Namenjena je uporabnikom vseh starosti, predvsem ga imajo radi starejši ljudje, ki želijo imeti razgibane noge in tudi roke, saj z vajami na takem kolesu povečamo cirkulacijo oziroma kroženje krvi po rokah in nogah.

   
 20. Power bag ali sand bag fitnes utežna vreča različne teže

   

  31,90 eur

   

  Power bag vreča uči telo uporabiti mišice za ravnotežje ter pravilno prenašati energijo tudi med najbolj zahtevnim gibi z vrečo. Tak trening zahteva visoko stopnjo koordinacije, ravnotežja in delovanja mišic telesa.

   
 21. Arm Curl fitnes priključek za dvigovanje uteži MARBO

   

  32,00 eur

   

  Fitnes priključek, ki ga namestimo na klop ter vadimo mišice na rokah z dvigovanjem uteži. Podloga kamor naslonimo roke in komolec je deleba 4 cm za udobno vadbo.

   
 22. Obtežena fitnes palica weighted bar 7 ali 10 kg

   

  32,90 eur

   

  Fitnes palica s težo je odličen dodatek za nadgradnjo dosedanjih vaj. Uporabite jo lahko za vadbo z utežmi, kot dodatke za vadbo počepov/squatov & več.

   
 23. Power Door Gym TOORX 12 mesti za oprijem

   

  33,00 eur

   

  Door Gym Power s kar 12 mesti za oprijem in dvigovanje. Velikost: 1050 x 420 x 230 mm, dovoljena teža 100 kg.

   
 24. Set elastik za vadbo celega telesa Perfect Fitnes

   

  34,00 eur

  26,00 eur (-24 %)

   

  Set elastik znamke Perfect Fitnes z različnimi upori. Elastiki lahko pripnete na mesta kot so prečni drogovi, strop ali vrata. Skupaj dajo kar 11 kg upora za vadbo rok. Knjižica z vajami priložena.

   
 25. Vadbeni krogi za gimnastiko s kratkimi trakovi !

   

  34,70 eur

   

  Vadbeni krogi za funkcionalno vadbo z novimi krajšimi trakovi in priloženimi karabini. Vadba z visenjem razvija funkcionalno moč in boljše ravnotežje. Zaradi nestabilnosti pri vadbi mora telo »napeti« večino mišic na telesu, da ga ponovno spravi v ravnotežje.

   
 26. Ročke za sklece Perfect Fitness V2

   

  34,90 eur

   

  Izklesajte vaše roke z novimi PUSH UP V2 vrtljivimi ročkami za sklece. Model V2 je ekstremno močan in zelo eleganten. Push Up fitnes ročke imajo patentiran način obračanja za pravilno treniranje bicepsov, tricepsov, prsnih in ramenskih mišic.

   
 27. Uteži za roke v kovčku Različne teže na voljo !

   

  34,90 eur

   

  Set utežnih ročk v kovčku za nošenje s seboj. V kompletu prejmete: 1x kromiran drog, 2x 2,5 kg, 2x 1,5 kg, 2x vijaki za fiksacijo.

   
 28. PegBoard deska za dvigovanje telesa 43 x 30 cm

   

  39,00 eur

   

  Pegboard deska je novi način vadbe z dvigovanjem telesa. Montirate jo na močno steno ter s pomočjo rok prehajate na različna mesta po deski.

   
 29. Gimnastični vadbeni krogi s trakovi oranžna barva

   

  39,00 eur

   

  Nov model oranžne barve vadbenih gimnastičnih krogov v paketu skupaj s trakovi. Trenirajte na tisoče različnih načinov v različnih pozicijah telesa.

   
 30. Gimnastični krogi za vadbo Gym Rings

   

  39,90 eur

   

  Vadbeni gimnastični krogi Gym Rings za vadbo kjerkoli. Imajo priložene trakove in jekleno sponko. Trenirajte dvig trupa, pull up, trebušne mišice in druge gimnastične vaje.

   
 31. Naprava iz jekla za dvigovanje trupa in obešanje vreč boks 2 v 1 !

   

  39,90 eur

   

  Jeklena struktura 2 v 1 za trening udarcev v boksarsko vrečo in dvigovanje telesa pull ups in chin ups. Fitnes in boks naprava je narejena iz jekla, montiramo jo na zid s priloženimi vijaki. Dovoljena teža za uporabo je do 200 kg.

   
 32. Fitnes drog za dom za mišice rok ter ramen Klarfit

   

  39,99 eur

   

  Drog iz jekla za montažo na zid s katerim dvigujemo celo telo. Napravo montiramo v zid, zraven prejmete vse potrebne vijake.

   
 33. SKLZ TRAINERMAT vadbena podloga z natisnjenimi 24 vajami

   

  41,90 eur

   

  Športna podloga za vaje SKLZ TRAINERMAT ima natisnjenih 24 bistvenih vaj s katerimi izboljšamo mišično moč in prožnost za razvoj hitrosti, agilnosti in eksplozivne moči. Velikost: 183 x 61 cm.

   
 34. Fitnes Pull Up bar naprava za dvigovanje telesa Klarfit

   

  43,90 eur

   

  Novi pull up za dvigovanje telesa Klarfit, ki jo montiramo v strop. Dovoljena teža uporabnika je kar 350 kg. Izklesajte mišice v udobju doma!

   
 35. Chin up drog sive barve Capital Sports Limited Edition

   

  43,90 eur

   

  Zelo priljubljen model fitnes droga, tokrat v novi sivi barvi. Napravo montiramo v zid, zraven prejmete vse potrebne vijake.

   
 36. Podstavek za utežno palico za bench press K-SPORT

   

  44,90 eur

   

  Bench press nosilec utežne palice za trening. Nosilec lahko nastavite po višini od 34 do 63 cm.

   
 37. Chin Up Bar za dvigovanje telesa Silver Edition

   

  44,90 eur

   

  Novi pull up drog Silver za dvigovanje telesa Klarfit. Dovoljena teža uporabnika je kar 350 kg. Izklesajte mišice v udobju doma!

   
 38. Fitnes naprava za dvigovanje telesa za zid ali strop MARBO

   

  47,00 eur

   

  Pull up drog za dvigovanje trupa s 3 ročaji za vadbo zgornjega dela telesa. Lahko ga namestimo na strop ali na zid. Z dvigovanjem telesa se aktivirajo tudi mišice trebuha.

   
 39. Leseni gimnastični krogi TOORX

   

  48,00 eur

   

  Vadbeni krogi narejeni iz lesa za odličen prijem med vadbo. Vadba z njimi je eden najboljših načinov za razvoj moči zgornjega dela telesa!

   
 40. Set uteži v kovčku 15 kg

   

  49,00 eur

   

  Utežne ročke za roke skupaj s kovčkom 15 kg. Primerne za začetnike, ki bi radi izoblikovali bicepse in ramenske mišice. Kombinirate lahko različno težo na 1 drogu!

   
 41. Leseni gimnastični krogi za gimnastiko

   

  49,00 eur

   

  Gimnastični vadbeni krogi narejeni iz lesa za odličen prijem med vadbo. So eden najboljših načinov za razvoj moči zgornjega dela telesa. Vaje so težje, saj se porabi dodatna moč da kroge obdržimo "pri miru".

   
 42. K-SPORT fitnes klop za bench press & vadbo

   

  49,90 eur

   

  Močna in robustna klop za dvigovanje uteži narejena v EU. Prenese kar 270 kg teže.

   
 43. SKLZ Chop Bar palica za vadbo na elastiki

   

  49,90 eur

   

  Chop Bar palica na elastiki SKLZ je najboljša fitnes naprava za krepitev rotacijske moči, ki jo potrebujemo pri športu kot so golf, baseball ter nogomet.

   
 44. Stropni pull up drog K-SPORT

   

  49,99 eur

   

  Pull up drog, ki ga fiksiramo na zid. Na drog lahko obesite tudi vrečo za boks do 40 kg teže. Narejen je iz visokokakovostnega poljskega jekla.

   
 45. Bulgarian power bag utežna vreča za trening od 15 kg do 25 kg

   

  52,90 eur

   

  Utežna vreča se uporablja pri treningu za moč, treningu z utežmi ter ter pri kardiovaskularnem treningu. Na voljo 4 različne teže do 22 kg.

   
 46. Drog štanga za dvigovanje telesa Pull Up Bar

   

  55,00 eur

   

  Pull up bar za dvigovanje telesa veliko različnimi možnostmi oprijema ter premikanji med palicami. Montiramo ga na zid z vijaki že vključenimi v paket.

   
 47. Bradlja za gimnastiko - fitness paralele

   

  57,00 eur

   

  Fitness paralele za vadbo celega telesa v udobju doma. Z njimi lahko vadite trebušne mišice tako da dvigujete telo, vadite različne push up-se, dvigujete lahko noge in veliko več.

   
 48. Drog za dvigovanje visoke kakovosti K-SPORT made in EU

   

  58,00 eur

   

  Made in EU drog za dvigovanje K-SPORT samo v spletni trgovini TimeBreak.eu! Ročaji na 3 različnih mestih omogočajo vadbo različnih mišičnih skupin.

   
 49. Fitnes paralele Bradlja rumene barve višine 73 cm

   

  59,00 eur

   

  Zelo priljubljena vadbena naprava za vadbo celega telesa v udobju doma. Z njimi lahko vadite trebušne mišice tako da dvigujete telo, vadite različne push up-se, dvigujete lahko noge in veliko več.

   
 50. Power bag Bushido za cross trening 10 kg

   

  59,00 eur

  36,60 eur (-38 %)

   

  Nova izjemno močna power bag utežna vreča Bushido iz materiala, ki je odporna na vlago ter umazanijo. Med vadbo se notranjost ne premika.

   
 51. Komplet utežnih fitnes ročk v kovčku 20 kg MF526

   

  59,90 eur

   

  Uteži za roke spravljene v priročnem kovčku s skupno težo 20 kg. Set uteži je robusten narejen iz jekla in gusa. Super za domače vaje in pridobivanje mišične mase.

   
 52. SKLZ Power Strapz™ suspension trainer trakovi

   

  59,90 eur

   

  Trakovi SKLZ so primerni za notranjo vadbo. Namestite jih na sobna vrata, z rumenimi valčki pa izbirate težavnost vadbe. V paketu prejmete tudi priročnik z opisanimi vajami.

   
 53. Bradlja nizek model 48 cm za vaje za moč K-SPORT

   

  59,99 eur

  42,90 eur (-28 %)

   

  Nizek model paralel bradlje za vadbo zgornjega dela telesa. Želite izklesati roke, hrbet, prsi ter trebuh? Potem so nizke paralele odličen pripomoček za vas.

   
 54. Bench klop za dvigovanje uteži nastavljiv zaslon

   

  62,90 eur

   

  Duvlan fitnes klop za dvigovanje uteži z nastavljivim naklonom ter kolesci za premikanje. Klop je zložljiva. Dovoljena teža: 100 kg.

   
 55. Kolo za rehabilitacijo zgornjih & spodnjih okončin

   

  67,00 eur

   

  Kolo za rehabilitacijo, fizioterapijo & razgibavanje okončin. Istočasno lahko vadite zgornje in spodnje okončine.

   
 56. Fitnes pripomoček za vadbo rok in trebuha Marbo

   

  67,00 eur

   

  Fitnes pripomoček za vadbo trebuha in ramen. Montiramo jo na steno z 8 podpornimi točkami. Narejena je iz jekla debeline 40 x 40 mm. Naslon za roke in hrbet je izboljšan.

   
 57. Stojala za utežno palico K-SPORT nastavljive po višini

   

  67,00 eur

   

  Stojala za fitnes palico K-SPORT imajo stabilno konstrukcijo, narejena so iz visokokakovostnega Poljskega jekla. Nastavimo jih lahko do 153 cm višine.

   
 58. Fitnes paralele Bradlja Marbo za telovadbo in gimnastiko

   

  68,00 eur

   

  Bradlja paralele za nadgradnjo dosedanjih vaj »v zraku« za še boljše rezultate. K vadbi lahko vključite tudi kardio vaje ter maksimalno izkoristite vse možnosti, ki vam daje tak pripomoček.

   
 59. Bradlja Marbo paralele za vadbo doma

   

  68,00 eur

   

  Fitnes bradlja za domačo vadbo višine 104 cm z možnostjo nastavitve 2 višin. Dovoljena teža uporabnika 140 kg. Made in EU.

   
 60. Lat pulldown fitnes naprava Marbo zgornji škripec

   

  69,00 eur

   

  Nova naprava zgornji škripec za fitnes ter bodybuilding navdušence 100% narejena na Poljskem. Za vadbo je potrebno obesiti utežne diske do 120 kg teže.

   
 61. Elastičen trak za vadbo z uporom Pure2improve Recoil

   

  69,00 eur

   

  Pure vadbena elastika Recoil omogoča čim večji izkoristek gibov pri vašem specifičnem športu. Pas se obrača za 360 stopinj zato omogoča premike v vse smeri.

   
 62. Profesionalni chin up bar K-SPORT Silver Line

   

  69,00 eur

   

  Fitnes drog ima 3 mesta za oprijem, ki so lahko različno oddaljena od zidu, tako da med vadbo ne brcamo vanj. Na drog lahko obesite tudi vrečo za boks do teže 60 kg.

   
 63. Sky Crunch fitnes naprava Total Fitness

   

  72,90 eur

   

  SKY CRUNCH fitnes naprava za trebušna mišice in še več. Gibi, ki jih omogoča fitnes naprava Sky Crunch oponaša »leg press«, squate ter vaje za trebuh

   
 64. Enostavni zgornji škripec za sobo K-SPORT, novo !

   

  74,00 eur

   

  Novi zgornji škripec za vadbo mišic rok, ramen & hrbta v udobju doma! Vzame malo prostora z njegovo pomočjo pa lahko razvijete telo v obliki črke "V".

   
 65. Drog za dvigovanje telesa za zid ali stop

   

  75,90 eur

   

  Fitnes drog za dvig telesa, ki ga lahko montiramo na zid ali na strop. Ima 3 različna mesta za oprijem. Pull up bar ima tudi nastavljivo razdaljo med ročaji za oprijem.

   
 66. Boksarska vreča 30 kg - 100 x 33 cm TOORX

   

  76,00 eur

   

  Izredno robustna boksarska vreča teže 30 kg in dolžine 100 cm. Zraven prejmete tudi 4 verige z vrtečim priključkom. Napolnjena je s peskom in bombažnimi trakovi.

   
 67. Počepi squat z utežno palico stojala K-SPORT

   

  76,00 eur

   

  Stojala za dvigovanje utežne palice s počepi squat znamke K-SPORT visoke kakvosti. Stojala imajo 7 različnih višin, na vsakih 10 cm, od 94 do 153 cm.

   
 68. Priključek za Marbo klop zgornji in spodnji škripec

   

  78,00 eur

   

  Z Marbo priključkom vadimo mišice zgornjega dela telesa (ramena, roke, prsi, hrbet). Za gladko vadbo ima 3 kolesa ter nosilec iz močne kovinske strukture.

   
 69. Spodnji in zgornji škripec za montažo na zid za trening rok

   

  79,00 eur

   

  Novi fitnes škripec, ki ga namestimo na zid ter s katerim treniramo zgornji del telesa. Za gladko vadbo ima 3 kolesa ter nosilec iz močne kovinske strukture, jekleno vrv, gumijaste odbijače ter 2 ročaja.

   
 70. Steper z držali in elastikami hms 2 v 1 zelen

   

  79,00 eur

   

  Novi Hms fitnes stepper ima držala ter tudi elastiko za vadbo porazdeljeno po celem telesu. Oblikujte mišice stegen ter zadnjice!

   
 71. RDX obtežilni jopič za fitnes in telovadbo VEČ BARV

   

  79,99 eur

   

  Utežna obleka RDX ki čaka na lasten patent. Ima tehnologijo Flexinel™, zapira se na Quick-Ez™ velcro način ter ima dvojni WVB System™ za čim boljše tesno zapiranje in prilagajanje telesu.

   
 72. Drog za dvigovanje X-MAS K sport do 350 kg

   

  79,99 eur

   

  Drog za dvigovanje trupa do 350 kg ter možnostjo obešanja vreče za boks. Posebnost tega droga je v možnosti nastavitve oddaljenosti od zidu od 72 do 90 cm!

   
 73. Twist Steper z ročaji za roke HMS

   

  84,90 eur

   

  Steper z ročaji in elastiko ima twiat gibanje kar pomeni premikanje gor in dol ter hkrati levo in desno, to še bolj okrepi nožne, stegenske ter zadnjične mišice.

   
 74. Stojalo za utežno palico Marbo do 300 kg

   

  87,00 eur

   

  Novi model stojala za uteži Marbo, ki ima 8 nastavljivih višin za raznoliko vadbo. Ima dodaten zatič iz jekla za 100% varnost. Utežno palico položimo na gumirano podlago, ki blažijo hrup in udarce med treningom.

   
 75. Body Pump komplet uteži s palico 20 kg

   

  87,90 eur

   

  Set uteži za Pump 20 kg. Komplet vsebuje fitnes diske 3 različnih tež in barv ter palico dolžine 140 cm.

   
 76. Fitnes naprava zgornji škripec za vadbo rok in ramen Marbo

   

  89,00 eur

   

  Fitnes napravo pritrdimo na strop sobe, obesimo uteži in že je pripravljena za vadbo. 2 kolesca omogočata gladko gibanje, poseben tulec pa preprečuje, da bi vrv padla ven.

   
 77. Visoka bradlja za vadbo TimeBreak 108 cm

   

  89,90 eur

   

  Nova TimeBreak bradlja za fitnes, telovadbo in gimnastiko višine 108 cm. Spodnji del je dodatno okrepljen in predstavlja neprimerljivo stabilnost med vadbo.

   
 78. Body Pump utežni diski in palica za vadbo

   

  97,00 eur

   

  Body Pump fitnes palica z utežmi skupne teže 20 kg je priljubljen pripomoček za domačo vadbo in grajenje mišic. V kompletu prejmete palico ter 3 pare diskov.

   
 79. NOVA Bradlja za fitnes & telovadbo s stabilizatorji!

   

  97,00 eur

   

  Na bradlji - paralelah vadimo samo z lastno težo, zahtevnejši uporabniki pa lahko med vadbo dodajo dip belt pas za dodatno težo. K-SPORT bradlja je narejena iz visokokakovostnega poljskega jekla.

   
 80. Pull up bar drog za dvigovanje telesa Magnus Power

   

  99,00 eur

   

  Jekleni drog za dvigovanje trupa s 3 različnimi mesti za oprijem. Montiramo ga v strop! Z njim treniramo bicepse, hrbtne, ramenske ter trebušne mišice. Novo!

   
 81. Priključek zgornji škripec za montažo na klop Marbo

   

  99,00 eur

   

  Novi fitnes škripec, ki ga namestimo na vse klopi Marbo, ki se začnejo na "MS" ter imajo to možnost. Močan profil 50x50 mm zagotavlja maksimalno moč strukture.

   
 82. Multifunkcijski drog K-SPORT monkey bar zid + strop

   

  109,00 eur

   

  Novi monkey bar in pull up drog za vzgibe, ki ga lahko montiramo na strop ali na steno. Oblikovan z velikim številom prečnih palic za raznoliko vadbo.

   
 83. Fitnes naprava za veslanje Rower Smart

   

  112,90 eur

   

  Enostavnejši model za veslanje doma s hidravličnim sistemom na 4 stopnjah. LCD zaslon vam prikazuje število zamahov v minuti, porabljene kalorije ter čas veslanja.

   
 84. Battle rope 9 metrov 8 kg vadbena obtežena vrv

   

  114,90 eur

   

  Vrv battle rope dolžine 9 metrov in teže 8 kg. Narejen je iz izredno močnega najlona, ki je skoraj neuničljiv. Vrv ima na koncih plastične nedrseče ročaje. Namenjena notranji ali zunanji uporabi.

   
 85. Double Crunch fitnes naprava s kolesom

   

  119,00 eur

   

  Novi model fitnes naprave z dodanim kolesom za sobno kolesarjenje. Poleg tega lahko med vadbo delate na trebuhu, nogah ter rokah!

   
 86. Drog za dvig trupa Magnus Power dolžina s pregibnim kotom

   

  122,00 eur

   

  Palica za pull up vaje, ki v dolžino meri kar 143 cm. Posebnost tega modela je tudi v tem, da ima konec gibljiv, zato ga lahko montirate na steno pod različnim kotom.

   
 87. Profesionalen pull up bar s 3 mesti za oprijem Magnus Power

   

  122,00 eur

   

  Fitnes drog za dvigovanje telesa z dodatnim ojačanjem. Od zidu je oddaljena 67 cm, kar vam omogoča zelo udobno vadbo. Ima 6 ročajev za različne dvige.

   
 88. Drog za dvigovanje pull up bar Magnus Profesional

   

  122,00 eur

   

  Eden izmed najboljših modelov, ki omogoča varno vadbo, prenese 210 kg teže ter je od zidu odmaknjen toliko, da boste vadili brez skrbi.

   
 89. Multifunkcijska fitnes naprava 17 v 1

   

  124,00 eur

   

  Telovadna multifunkcijska klop, ki omogoča trening 17 različnih vaj, saj ima vgrajene elastike za vadbo. Naslon za hrbet je nastavljiv na 7 različnih nivojev. Ročaje z elastikami lahko nastavimo na 4 različne pozicije.

   
 90. Multi press barbell Rack večnivojska podpora za dvigovanje uteži

   

  129,00 eur

   

  Novi model Barbell Rack-a za domačo uporabo, ki se ponaša z lastnostmi za profesionlano uporabo. Marbo kot edino podjetje na Poljskem izdeluje fitnes opremo z uporabo najsodobnejših računalniško vodenih strojev.

   
 91. Dip station fitnes naprava za vadbo celega telesa Marbo sport

   

  133,00 eur

   

  Najnovejša profesionalna in estetsko oblikovana fitnes naprava dip station poskrbi za treniranje mišic zgornjega dela telesa. Za 100% udobnost poskrbijo oblazinjena naslonjala za roke ter hrbet.

   
 92. Rehabilitacijsko kolo za razgibavanje in vadbo PLUS

   

  139,00 eur

   

  Električno kolo za starejše osebe, ki bi rade razgibale noge in ramenski obroč. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja ter fizioterapijo. Welly E PLUS!

   
 93. Bench curl fitnes klop s sedežem novejši model MARBO

   

  139,00 eur

   

  Novi model klopi za dvigovanje uteži v sedečem položaju Marbo. Močan profil 50x50 mm zagotavlja maksimalno moč strukture. Blazine debeline 5 cm omogočajo udobno vadbo.

   
 94. Fitnes naprava za vadbo hrbta in dvigovanje uteži Marbo Sport

   

  143,00 eur

   

  Učvrstite vaše mišice na hrbtu, zadnjične mišice ter stegenjske mišice. Novi model ima posodobljeno jekleno konstrukcijo s ukrivljenimi profili in je v celoti posodobljena z manj spoji.

   
 95. POWER TOWER fitnes naprava K-SPORT Silver Line

   

  149,00 eur

   

  Dip station K-SPORT Silver Line združuje sodobno obliko z visoko funkcionalnostjo in pozornostjo do detajlov. Konstrukcija je izdelana iz 40 x 40 mm profila v kombinaciji zagotavlja trdnost in stabilnost.

   
 96. Total Gym vadbena naprava za vse mišične skupine

   

  149,00 eur

   

  Nova fitnes naprava Total Gym za vadbo celega telesa. Višji je naklon naprave, težje je dvigovanje.

   
 97. HMS variabilne uteži 24 kg

   

  149,90 eur

   

  Nove HMS nastavljive uteži po želji do 24 kg teže. Uteži so narejene iz kakovostnega materiala. Ročaj ima ergonomsko obliko in se ne drsi.

   
 98. Fitnes oprema jekleno stojalo Power Rack K-Sport

   

  149,90 eur

   

  Stojalo za telovadbo Power Rack za vadbo pull in push up-sov, gimnastiko, nanje lahko privežemo tudi trx trakove! Širina 120 cm omogoča udobno vadbo. Višino lahko nastavimo po želji.

   
 99. Veslaška naprava JK Fitnes za dom z 12 stopnjami

   

  153,00 eur

   

  Naprava za veslanje doma z 12 stopnjami vadbe. Po vadbi ga lahko zložimo. Namenjena je kardio vadbi, utrditvi hrbtnih ter vseh mišic na roki.

   
 100. Marbo škripec zgornji + spodnji za vadbo hrbta

   

  159,00 eur

   

  Novi škripec Marbo za vadbo hrbta + ramen. Ima 6 vodilnih kolesc za zelo gladko in tiho vadbo. Vsa oprema in kabli priloženi.

   
 101. Naprava za veslanje in telovadbo 2 v 1 Rower 'N' Gym z DVD

   

  159,00 eur

   

  Naprava za veslanje je namenjena tistim, ki bi radi dnevno namenili nekaj minut za kardiovaskularno vadbo ter tako izboljšali splošno počutje in kondicijsko pripravo. Ugodna cena!

   
 102. Nastavljive uteži v eni ročki 24 kg ali 40 kg TOORX

   

  159,90 eur

   

  Nastavljive uteži »vse uteži v eni ročki«! Na voljo teže 24 kg ter 40 kg. Utežna ročka je narejena iz visoko-gostotnega jekla in železa.

   
 103. Fitnes nastavljive uteži v eni ročki 24 kg ali 40 kg

   

  159,90 eur

   

  Variabilne uteži »vse uteži v eni ročki«! Hiter način izbire teže s katero želimo vaditi. Na straneh izberemo želeno težo, nato pa enostavno dvignemo ročko iz podstavka.

   
 104. Veslač ROWER COMPACT TOORX 12 stopenj

   

  159,99 eur

   

  Veslaška naprava za trening doma z 12 stopnjami zahtevnosti, ki jih omogočajo hidravlične palice. Vadba na simulatorju za veslanje trenira mišice tako zgornjega kot spodnjega dela telesa.

   
 105. Vadbena klop 4 v 1 JK Fitnes z metuljčkom

   

  164,90 eur

   

  Na kar 4 načine lahko vadite z bench klopjo JK Fitnes. Popolna klop za tiste, ki bi radi doma vadili 4 glavne skupine mišic. Dovoljena teža uporabnika: 130 kg

   
 106. Kolo in eliptično kolo 2 v 1 Body Sculpture

   

  169,00 eur

   

  Sobno kolo & orbitrek 2 v 1. Dva seta ročajev omogočata raznolik oprijem in vadbo. Kolo 2 v 1 je odlična naprava za kardiovaskularno vadbo.

   
 107. Fitnes naprava MAXI Climbing Machine, NOVO !

   

  169,00 eur

   

  Nova fitnes naprava Maxi Climbing Machine simulira hojo po stopnicah in izklesa noge, zadnjico ter roke!

   
 108. Dip Station multifunkcijska naprava TOORX

   

  179,90 eur

   

  Jeklena struktura dip station za pull-upse, sklece, trebušne mišice in več! Izredno robustna iz jekla debeline 50 x 50 mm. Lahko jo uporabljajo tako začetniki kot profesionalci.

   
 109. SKLZ training rope pro vadbena vrv 12 metrov

   

  179,90 eur

   

  Nov training rope SKLZ vadbena vrv dolžine 12 metrov z gumiranimi ročaji. Pri vadbi z vadbeno vrvjo se namreč aktivira večja skupina mišic zgornjega, srednjega in spodnjega dela telesa.

   
 110. Novo sobno kolo FLEXI s funkcijo VEGA, ki trenira roke in ramena!

   

  189,00 eur

   

  Sobno kolo s funkcijo, ki vam omogoča da med kolesarjenjem tudi veslate. Funkcija VEGA pomeni, da med vadbo lahko treniramo roke in ramena tako da potiskamo sprednji del kolesa naprej in nazaj.

   
 111. Vadbena naprava JK I-Motion Power Tower

   

  195,00 eur

   

  JK Fitness Power Tower je odlična naprava za kvalitetno vadbo in krepitev mišič. Možnost izvajanja vaj pull-up, dip, push-ups, za vadbo prsnih, ramenskih, hrbtnih in trebuših mišic. Dovoljena teža uporabnika do 150 kg.

   
 112. Profesionalno kolo za fizioterapijo in razgibavanje z 2 motorji

   

  207,00 eur

   

  Novo medicinsko kolo za razgibavanje sklepov, utrjevanje mišic ter fizioterapijo. Ima 2 neodvisna električna motorja. Lahko pa ga uporabljamo brez pomoči motorja.

   
 113. Nova multifunkcijska fitness naprava Marbo

   

  224,00 eur

   

  Multi-funkcijska fitness naprava Marbo s katero vadimo mišice zgornjega dela telesa. V kompletu prejmete jeklene vrvi, zgornje široko držalo ter oba nastavka za noge.

   
 114. Fitnes veslač oranžne barve s tihim delovanjem

   

  239,00 eur

   

  Novi veslač Body Sculpture BR3150 privlačne oranžne barve. Veslač je zložljiv. Moderni nastavki za nogo se premikajo skupaj z vami!

   
 115. Veslaška naprava HMS

   

  259,00 eur

   

  Novi veslač HMS je iz materialov višje kakovosti, da se zagotovi varnost uporabe. Ima sistem magnetnega upora ter 8 zahtevnih stopenj vadbe.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem