0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Joga trak z zankami za raztezanje mišic

   

  6,90 eur

   

  Z njim si pomagamo raztegovati mišice na mestih, ki bi jih brez traku težje dosegli. Joga strečing trak ima 10 zank v katere namestimo stopala, roko, komolec ali koleno.

   
 2. SKLZ PRO BANDS elastike za vadbo - 4 različne vrste jakosti

   

  19,90 eur

   

  Nove fitness elastike za vadbo PRO BANDS SKLZ. Na voljo v različnih jakosti: Light, Medium, Heavy ali Extra-Heavy. Material: Lateks. Odlične za ogrevanja, rehabilitacijo in moč.

   
 3. Hitrostna športna lestev dolžina 4 metre

   

  22,00 eur

   

  Športna hitrostna lestev speed agility za vadbo koordinacije in hitrosti dolžine 4m s torbico. Narejena iz najlona odpornega na trganje. Hitra dostava na dom.

   
 4. Mini sobno kolo za rehabilitacijo in starejše Welly S

   

  31,00 eur

   

  Namenjena je uporabnikom vseh starosti, predvsem ga imajo radi starejši ljudje, ki želijo imeti razgibane noge in tudi roke, saj z vajami na takem kolesu povečamo cirkulacijo oziroma kroženje krvi po rokah in nogah.

   
 5. Power bag ali sand bag fitnes utežna vreča različne teže

   

  31,90 eur

   

  Power bag vreča uči telo uporabiti mišice za ravnotežje ter pravilno prenašati energijo tudi med najbolj zahtevnim gibi z vrečo. Tak trening zahteva visoko stopnjo koordinacije, ravnotežja in delovanja mišic telesa.

   
 6. Set elastik za vadbo celega telesa Perfect Fitnes

   

  34,00 eur

  26,00 eur (-24 %)

   

  Set elastik znamke Perfect Fitnes z različnimi upori. Elastiki lahko pripnete na mesta kot so prečni drogovi, strop ali vrata. Skupaj dajo kar 11 kg upora za vadbo rok. Knjižica z vajami priložena.

   
 7. Komplet 2 elastik za vadbo zgornjega dela telesa Perfect Fitnes

   

  34,00 eur

  26,00 eur (-24 %)

   

  Perfect Fitnes elastike (set 2) za vadbo rok in ramen. Primerno tudi za starejše osebe.

   
 8. Stožci za treniranje spretnosti ali označevanje SKLZ

   

  34,90 eur

   

  Športni stožci znamke SKLZ za pomoč pri treningu. Z njimi razvijemo časovno koordinacijo in kontrolo nad telesom. Stožci so lahko tudi označevalniki proge, ovire ali velikosti igrišča oziroma igralnega polja.

   
 9. Športna lestev za koordinacijo, hitrost in gibčnost SKLZ - 4,18 metra

   

  44,90 eur

   

  Hitrostna športna lestev za trening hitrosti in koordinacije dolžine 4,18 metra. Taka vadba je za atlete izrednega pomena saj tak način treninga razvija boljše ravnotežje in lateralno moč.

   
 10. Jopič z utežmi TOORX 10 kg

   

  45,00 eur

   

  Ergonomičen in udoben obtežilni jopič s težo 10 kg za fitnes, tek, hojo. Ima 8 vrečk, ki jih lahko odstranite ter tako prilagodite vadbo. Narejen iz materiala iz mrežice za pretok zraka.

   
 11. Hitrostno športno padalo za tek SKLZ SPEED CHUTE

   

  49,90 eur

   

  Športno padalo SKLZ za eksploziven štart in maksimalno končno hitrost. S padalom lahko trenirate pospeševanje in končno hitrost. Zaradi upora morajo mišice močneje delovati.

   
 12. Obtežilni jopič za telovadbo in tek 5 kg moder

   

  49,90 eur

  36,00 eur (-28 %)

   

  Majhen in zelo udoben obtežilni jopič za nadgradnjo vadbe. Zelo primeren za tek tako za njega kot za njo. Zelo hitra namestitev čez rame z zaponko. Mehak na dotik.

   
 13. Twist Steper HMS za zadnjico in noge z nastavljivim uporom

   

  59,99 eur

   

  Twist Stepper vam kaže porabo kalorij, čas vadbe, število korakov in povprečno število korakov v 1 minuti. Hidravlični cilindri omogočajo gladko vadbo.

   
 14. Mini medicinsko sobno kolo za noge in roke WELLY M

   

  63,00 eur

   

  Z njim razgibavamo spodnji del telesa oziroma noge ali zgornji del telesa oziroma roke in ramena. Za vadbo rok ga postavimo na mizo. Predvsem je priljubljen pri starejših osebah, ki si želijo prekrvavitve in vadbo nog ter ramenskega obroča.

   
 15. MINI Steper za noge JK FITNESS

   

  64,90 eur

   

  Domači steper za noge JK Fitness z LCD zaslonom, ki šteje porabo kalorij, čas vadbe, število korakov in povprečno število korakov v 1 minuti. JK fitnes stepper je robusten in vzdržljiv.

   
 16. Hurdles SKLZ ovire za koordinacijo

   

  64,90 eur

   

  Zelo obstojne, hitrostne in plyometrične ovire SKLZ za najbolj grobo ravnanje in najmočnejše atlete. Višina 30 cm

   
 17. Stojala za utežno palico K-SPORT nastavljive po višini

   

  69,99 eur

   

  Stojala za fitnes palico K-SPORT imajo stabilno konstrukcijo, narejena so iz visokokakovostnega Poljskega jekla. Nastavimo jih lahko do 153 cm višine.

   
 18. Steper z držali in elastikami hms 2 v 1 zelen

   

  76,90 eur

   

  Novi Hms fitnes stepper ima držala ter tudi elastiko za vadbo porazdeljeno po celem telesu. Oblikujte mišice stegen ter zadnjice!

   
 19. Twist steper s horizontalnim premikanjem STEP-TWIST

   

  79,99 eur

   

  Novi fitnes stepper, ki mogoča vadbo notranje stegenske mišice. Poleg gor in dol se hkrati premika še levo in desno. Tak način vaje se razlikuje od klasičnega steperja.

   
 20. Stojalo za utežno palico Marbo do 300 kg

   

  79,99 eur

   

  Novi model stojala za uteži Marbo, ki ima 8 nastavljivih višin za raznoliko vadbo. Ima dodaten zatič iz jekla za 100% varnost. Utežno palico položimo na gumirano podlago, ki blažijo hrup in udarce med treningom.

   
 21. Jopič z utežmi Movi Fitness 20 kg

   

  79,99 eur

   

  Udoben obtežilni jopič s težo 20 kg za fitnes, tek, hojo. Ima 8 vrečk, ki jih lahko odstranite ter tako prilagodite vadbo. Narejen iz materiala iz mrežice za pretok zraka.

   
 22. Multi stepper 3 v 1 z utežmi in vrtljivo ploščo za twist vaje

   

  84,00 eur

  69,99 eur (-17 %)

   

  Napredni steper za vadbo nog in rok. Fitnes stepper ima hidravlični sistem za nastavljanje težavnosti in vrtljivo ploščo za twist vaje!

   
 23. Twist Steper z ročaji za roke HMS

   

  84,90 eur

   

  Steper z ročaji in elastiko ima twiat gibanje kar pomeni premikanje gor in dol ter hkrati levo in desno, to še bolj okrepi nožne, stegenske ter zadnjične mišice.

   
 24. Steper z ročajem za roke JK Fitnness

   

  89,99 eur

   

  Stepper za vadbo nog in zadnjice hidravlično regulacijo. Veliki ročaji vam bodo pomagali ohranjati ravnotežje med vadbo. Dovoljena teža uporabnika 100 kg.

   
 25. Majhno sobno kolo za rehabilitacijo in fizioterapijo WELLY E

   

  98,00 eur

   

  Rehabilitacijsko majhno sobno kolo za razgibavanje nog in ramen. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja po bolezni ali nesreči. Poganjamo ga naprej in tudi nazaj. Priključimo ga v elektriko.

   
 26. KC2934 Sobno kolo v obliki črke X zložljivo X BIKE

   

  99,90 eur

   

  Ugodno sobno kolo v obliki črke X je zložljivo ter nastavljivo po višini. Ima oblikovane ergonomske ročaje, ekran, ki kaže vse podatke o vadbi ter mehanski zavorni sistem.

   
 27. Double Crunch fitnes naprava s kolesom

   

  119,00 eur

   

  Novi model fitnes naprave z dodanim kolesom za sobno kolesarjenje. Poleg tega lahko med vadbo delate na trebuhu, nogah ter rokah!

   
 28. Obtežilna vlečna torba za tek SKLZ SPEED SAC

   

  119,90 eur

   

  Vreča omogoča vadbo in utrjevanje spodnjega dela telesa z vadbo z odporom in je zelo podobna vadbi z jeklenimi sanmi. Vključuje 3 obtežilne vreče, ki jih lahko napolnimo z 4,5 kg peska, skupaj do 13,5 kg.

   
 29. Utežni telovnik TOORX 30 kg ali 20 kg NOVO!

   

  123,00 eur

   

  Obtežilni jopič s katerim lahko vadimo z od 1 do 30 kg teže. Obtežilni jopič je zelo kakovosten sešit s 3 šivi. Vrečke lahko po želji odstranite tako da vadite po vaših zmožnostih.

   
 30. Sobno kolo EverFit BFK 300

   

  129,90 eur

   

  Sobno kolo znamke EverFit je manjše kolo za razgibavanje v domači sobi. Ima 8 različnih vadbenih uporov od najlažjega do težjega.

   
 31. Rehabilitacijsko kolo za razgibavanje in vadbo PLUS

   

  139,00 eur

   

  Električno kolo za starejše osebe, ki bi rade razgibale noge in ramenski obroč. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja ter fizioterapijo. Welly E PLUS!

   
 32. Stepper profesionalni za domačo uporabo JK Fitnes

   

  143,00 eur

   

  Vadbeni pripomoček fitnes steper za napredno domačo vadbo. Ima kar 12 različnih stopenj vadbe. Jeklena močna struktura omogoča odlično ravnotežje.

   
 33. Sobno kolo BFK X SLIM Everfit

   

  149,99 eur

   

  Kolo za domačo vadbo v obliki črke X je hitro zložljivo. Ima kar 2 jermena za še gladkejše drsenje in poganjanje. Ima samo 15,3 kg vendar prenese 100 kg.

   
 34. Veslač ROWER COMPACT TOORX 12 stopenj

   

  153,00 eur

   

  Veslaška naprava za trening doma z 12 stopnjami zahtevnosti, ki jih omogočajo hidravlične palice. Vadba na simulatorju za veslanje trenira mišice tako zgornjega kot spodnjega dela telesa.

   
 35. Stepper za aerobiko s hidravličnimi cilindri za noge in zadnjico

   

  154,00 eur

   

  Fitnes steper za aerobiko in kardio vadbo ima kar 12 uporov vadbe in 2 hidravlična cilindra, ki omogočata gladko drsenje in oponašanje hoje po stopnicah oziroma v hrib.

   
 36. Naprava za veslanje in telovadbo 2 v 1 Rower 'N' Gym z DVD

   

  159,00 eur

   

  Naprava za veslanje je namenjena tistim, ki bi radi dnevno namenili nekaj minut za kardiovaskularno vadbo ter tako izboljšali splošno počutje in kondicijsko pripravo. Ugodna cena!

   
 37. Kolo in eliptično kolo 2 v 1 Body Sculpture

   

  169,00 eur

   

  Sobno kolo & orbitrek 2 v 1. Dva seta ročajev omogočata raznolik oprijem in vadbo. Kolo 2 v 1 je odlična naprava za kardiovaskularno vadbo.

   
 38. Fitnes naprava MAXI Climbing Machine, NOVO !

   

  169,00 eur

   

  Nova fitnes naprava Maxi Climbing Machine simulira hojo po stopnicah in izklesa noge, zadnjico ter roke!

   
 39. Recumbent ležeče kolo BRX-R COMPACT brez krmila spredaj

   

  169,99 eur

   

  Ležeče kolo se od navadnega sobnega razlikuje v porazdelitvi teže in mestu ročajev za roke. Recumbent kolesa veljajo za zelo udobna in stabilna.

   
 40. Novo sobno kolo FLEXI s funkcijo VEGA, ki trenira roke in ramena!

   

  177,00 eur

   

  Sobno kolo s funkcijo, ki vam omogoča da med kolesarjenjem tudi veslate. Funkcija VEGA pomeni, da med vadbo lahko treniramo roke in ramena tako da potiskamo sprednji del kolesa naprej in nazaj.

   
 41. Magnetna tekalna steza TFK SLIM z 8 stopnjami upora

   

  199,00 eur

   

  Super naprava za kardio vadbo v deževnih dneh. Magnetna steza nima motorja, saj trak pomikate sami naprej. Ima kar 8 različnih stopenj upora. Če si nastavite visoko stopnjo upora, simulirate hojo v hrib.

   
 42. Fitnes veslač oranžne barve s tihim delovanjem

   

  239,00 eur

   

  Novi veslač Body Sculpture BR3150 privlačne oranžne barve. Veslač je zložljiv. Moderni nastavki za nogo se premikajo skupaj z vami!

   
 43. Indoor Training kolo SRX 40 za vadbo na domu

   

  279,00 eur

   

  Indoor Training kolo z verižnim pogonom, varnostno ročico za hitro zaklepanje volana, zavornim sistemom prek zavornih plošč ob krajeh in mnogo več. Robustno kolo s samo 37 kg teže.

   
 44. TOORX sobno kolo BRX-85

   

  279,00 eur

   

  Sobno kolo z 8 programi vadbe in ročno nastavitvijo upora. Dovoljena taže uporabnika 125 kg. Magnetni upor.

   
 45. Vadbena postaja JK I-Motion "ECO"

   

  309,00 eur

   

  Vadbena postaja Eco je fitnes center v vašem domu. Celostna vadba za ramena, hrbet, biceps, triceps, noge in ostale predele telesa. Vsebuje komplet uteži 45kg.

   
 46. Elektromagnetno sobno kolo BRX-90 Wireless

   

  316,00 eur

  299,00 eur (-5 %)

   

  Elektromagnetno sobno kolo, meritev RPM, 21 različnih programov vadbe, testiranje telesne maščobe. Kolo ima wireless povezavo z večbarvnim blacklight ekranom.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem