0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Fokuser za roke RDX iz gela in pravega usnja

 

 
49,99 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: FPL-T3W

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Fokuser za boks RDX je ukrivljen in narejen z Gel Tech tehnologijo. Narejen je iz 100% originalnega usnja, ki mu daje vrhunsko kvaliteto in trajnost.

 
 

Fokuser focus mitts za roke RDX je ukrivljen in narejen z Gel Tech tehnologijo. Narejen je iz 100% originalnega usnja, ki mu daje vrhunsko kvaliteto in trajnost. S Tri-Slab™ Max-Shock™ in Aegis Protect-X™ foam peno zagotavljajo popolno disperzijo sile. V predelu roke je dodana CoolX™ mreža , ki ohranja roko suho zaradi zračenja. Zapiramo ga na Ez-Grip Technology™ s Quick-Ez™ Velcro trakom.

Velikost: 25 x 6 cm
V paketu sta 2 kosa. kickboks oprema fokusar roke

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Fokus za boks RDX velika površina & ukrivljen za kickbox

Fokusar za kickbox znamke RDX narejen iz usnja ki prenese najtežje udarce med treningom borilnih športov. Ročaji so narejeni iz Nylostrap™ najlona.

67,00 eur

Fokus za udarce z nogo iz umetnega usnja za Thai Box ali Kick Box

Fokus za udarce z nogami ali rokami je zelo priljubljen za nadgradnjo sparring treninga (trening med dvema osebama, ki skupaj trenirata in vadita, lahko trenirata boks, kickboks, MMA ter vadita oba).

31,90 eur

Velik fokusar za borilne veščine 62 x 35 cm

Boksarski fokuser Bushido visoke kvalitete za nožne in ročne udarce. Velikost 62 x 35 x 12 cm.

48,00 eur

Fokuser za na zid za vadbo udarcev RDX

Pri oblikovanju je bila uporabljena tehnologija Zero Impact G-Core™ ter Aegis Protect-X™ and Max-Shock™ peno za odlično blaženje sunkov. Pad lahko uporabljate za različno vadbo.

49,99 eur

RDX Muay Thai ukrivljen fokuser s PTM Dome™ tehnologijo

Muay Thai fokuser oblikovan s pomočjo PTM Dome™ tehnologijo skupaj z Tri-Slab™ Max-Shock™ peno in Shell-Shock™ gelom.

49,99 eur

Fokuser za udarce z nogo RDX s Max-Shock™ peno in Shell-Shock™ gelom

Muay Thai borilna oprema - fokusar iz umetnega usnja velikosti 38 x 22 cm. Oblikovan je s pomočjo PTM Dome™ tehnologijo skupaj z Tri-Slab™ Max-Shock™ peno.

46,90 eur

Fokusar za na zid za trening ročnih in nožnih udarcev Bushido

Fokusar za zid iz močnega umetnega materiala ter je polnjena s foam peno ustrezne gostote, ki ščiti roke in noge med udarci.

109,90 eur

RDX MMA ukrivljen fokuser za trening boksa

Novi rdx mali fokusar je dodatno ojačan z več plastmi raztegljive pene EVA-LUTION Foam™ ter narejen iz prožnega usnja Maya Hide™.

49,99 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem