0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Platforma - nosilec hitre žoge Bushido + žoga!

 

 
99,90 €

Strošek dostave: 6,90 €

code: 1238

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Kakovosten nosilec za hitro žogo s profesionalnim ležajem ter vezano ploščo iz lesa. Primerno za športne klube.

 
Dostava  
Vračila  
 

Novi zelo uporaben nosilec hitre žoge, ki ima možnost hitrega nastavka 4 višin. Lesena platforma je narejena iz vezanega lesa in ne iz cenene deske. Le trpežen vezan les zagotavlja ustrezno vzdržljivost in odpornost na poškodbe. Konstrukcija platforme omogoča prosto nastavitev višine na 4 različnih ravneh. Ta funkcija je še posebej uporabna v športnih klubih zaradi različnih višin uporabnikov. Priložen je tudi jekleni manjši nosilec - ležaj na katerega obesimo žogo, posebnost le-tega je vrtljivost. Najbolj pomemben del nosilca je ležaj, saj ta omogoča gladko in pravilno vadbo ter udobje pri treningu. Narejen je 100% nerjavečega jekla za dolgoletno uporabo.

Širina: 20 cm
Višina: 100 cm
Plošča: trajen vezan les, premer 61 cm4 višine platforme hitra žoga
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

RDX jekleni nosilec za boks vreče do 90 kg teže

Za obešanje boksarske vreče uporabite jekleni stropni nosilec, ki ga fiksirate v steno. Nosilec RDX je narejen iz HG-Steel™ jekla in drži vreče do 90 kg.

21,90 eur

Stenski nosilec RDX za obešanje boksarskih vreč

Držalo za obešanje boks vreče, ki ga lahko po uporabi zapremo ter tako prihranimo prostor. Razdalja od stene je 63 cm zato ne ovira gibanja okrog vreče.

55,00 eur

Ležaj za hitro žogo ali lažjo boksarsko vrečo

Jekleno držalo za namestitev hitre žoge na platformo. Na voljo 2 obliki držala. Omogočajo pravilno odbijanje hitre žoge od površine.

9,90 eur

Naprava iz jekla za dvigovanje trupa in obešanje vreč boks 2 v 1 !

Jeklena struktura 2 v 1 za trening udarcev v boksarsko vrečo in dvigovanje telesa pull ups in chin ups. Fitnes in boks naprava je narejena iz jekla, montiramo jo na zid s priloženimi vijaki. Dovoljena teža za uporabo je do 200 kg.

39,90 eur

Nosilec vseh vrst vreč za boksanje Toorx do 50 kg

Držalo iz jekla za boksarske vreče do 40 kg. Sem lahko obesite vse tipe in oblike vreč. Nosilec morate fiksirati v zid iz cementa.

31,00 eur

Nosilec za hitro žogo Toorx

Hitro žogo je potrebno obesiti na primeren nosilec, saj se mora pravilno odbijati od lesa. Z njo vadimo tehniko, hitrst in kontrolo.

49,90 eur

Jeklena kljuka za obešanje vreče boks do 80 kg

Kako obesiti vrečo za boks? Kljuko lahko namestite v strop iz cementa ali v leseni tram. Oblika dovoljuje 360 stopinjsko rotacijo vreče.

11,90 eur

Stropni nosilec za vrečo boks RDX do 100 kg teže

Kako obesiti vrečo za boks? Uporabite jekleni stropni nosilec, ki ga fiksirate v steno. Nosilec RDX je narejen iz HG-Steel™ jekla in drži vreče do 100 kg teže.

17,00 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem