0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Boksarska vreča samostoječa do 180 cm

 

 
169,00 €

Strošek dostave: 8,90 €

code: TLS-C

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Boksarska vreča za vadbo boksa in kickboksa, ki stoji sama! Idealna rešitev za vse, ki ne želite obešati vreč na strop ali nimate možnosti za obešanje.

 
 

Box vreča, ki stoji sama je zelo priljubljen boksarski in kick boksarski pripomoček, ki ga lahko uporabljamo za udarce z roko in z nogo. Primeren je za začetnike in izkušene boksarje. Spodnji del boksarske samostoječe vreče napolnimo z vodo ali peskom, priporočamo da jo napolnite s peskom ker je težji. Samostoječa vreča je idealna rešitev za vse, ki ne želite obešati vreč na strop ali nimate možnosti za obešanje. Ročni in nožni udarci so zelo primeren način za dvig srčnega udarca in kardio vadbo. Priporočamo vadbo tako, da med udarjanjem vreče krožite okrog. 

Tehnični podatki:
Višina: celotna 180 cm, dolžina vreče 110 cm
Velikost spodnjega dela: 57 cm
Paket A: 33*33*112 cm
Paket B: 57*57*65 cm
V notranjosti se nahaja močna poliuretanskih pena, ki blaži udarce.
Material spodnjega dela: Polyethylene
Spodnji del napolnimo vodo ali peskom, priporočamo pesek.

boksarska vreča samostoječa
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Boksarska vreča ki stoji sama do 165 cm

Boks vreča samostoječa brez obešanja! Primerna za tehniko udarca z rokami in nogami.

129,99 eur

BoxeMaster - boks oprema za vadbo tehnike in odziva

NOVO! BoxeMaster je vadbeni pripomoček za boks, ki izbojša vašo osnovno boks tehniko, ki je temelj vsakega uspešnega boksarja in ljubitelja borilnih veščin.

139,00 eur

Samostoječa vreča za boks višina 180 cm

Nova profesionalna samostoječa boksarska vreča za vadbo boksa in kickboksa! Idealna rešitev za vse, ki ne želite obešati vreč na strop ali nimate možnosti za obešanje.

209,00 eur

Response trainer 2.0 hitra žoga za boks z vrtečo se tarčo

Response trainer 2.0. za vrhunski trening boksa! Zaradi hitro vrteče se tarče vadite hiter odziv, natančnost, blokado in počepe.

209,00 eur

Boksarska vreča samostoječa višina nastavljva do 190 cm

Boksarska vreča, ki stoji sama za zahtevne uporabnike. Vreča je napolnjena s trakovi bombaža in pene za pravilno trdoto. Višina nastavljiva

229,00 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem