Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Response trainer 2.0 hitra žoga za boks z vrtečo se tarčo

 

 
209,00 € 179,00 € z DDV (-14 %)

Strošek dostave: 5,90 €

code: TLS-K02

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Response trainer 2.0. za vrhunski trening boksa! Zaradi hitro vrteče se tarče vadite hiter odziv, natančnost, blokado in počepe.

 
 

Response trainer 2.0 je odličen pripomoček za trening boksarskih udarcev! Sedaj na voljo izboljšan model z močnejšo vzmetjo. Samostoječa boks vreča ima vgrajeno vrtečo tarčo, ki omogoča odličen odziven trening udarcev, počepov, blokad ter hitrih umikov. Celovit trening lahko izvajate tudi tako, da med vadbo krožite okrog. Zaradi hitro vrteče se tarče vadite hiter odziv, natančnost, blokado in počepe. Vadite tudi v kombinaciji z glavo lutke v zgornjem delu. Glava lutke stoji na debeli jekleni vzmeti, ki se hitro odziva na udarce. Priporočamo da med vadbo nosite čelado za boks.


Nastavljivo po višini od 140 do 190 cm.
Spodnji del napolnite s peskom ali vodo, priporočamo pesek.
Polnitev z vodo: 26 kg
Polnitev s peskom: 43 kg


boxemaster

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Boksarska vreča ki stoji sama do 165 cm

Boks vreča samostoječa brez obešanja! Primerna za tehniko udarca z rokami in nogami.

129,99 eur z DDV

BoxeMaster - boks oprema za vadbo tehnike in odziva

NOVO! BoxeMaster je vadbeni pripomoček za boks, ki izbojša vašo osnovno boks tehniko, ki je temelj vsakega uspešnega boksarja in ljubitelja borilnih veščin.

119,00 eur z DDV

Samostoječa vreča za boks višina 180 cm

Nova profesionalna samostoječa boksarska vreča za vadbo boksa in kickboksa! Idealna rešitev za vse, ki ne želite obešati vreč na strop ali nimate možnosti za obešanje.

189,00 eur z DDV

Boksarska vreča samostoječa višina nastavljva do 190 cm

Boksarska vreča, ki stoji sama za zahtevne uporabnike. Vreča je napolnjena s trakovi bombaža in pene za pravilno trdoto. Višina nastavljiva

229,00 eur z DDV

Boksarska vreča samostoječa do 180 cm

Boksarska vreča za vadbo boksa in kickboksa, ki stoji sama! Idealna rešitev za vse, ki ne želite obešati vreč na strop ali nimate možnosti za obešanje.

159,00 eur

119,00 eur z DDV

Sparring partner 3.0 z novim večjim stojalom

Novi model response trainerja - sparring partner 3.0. Novi podstavek sprejme še več peska za odlično vadbo.

189,00 eur z DDV