info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Boksarska hitra žoga za trening Toorx

   

  17,40 eur

   

  Profesionalna hitra žoga za trening hitrih udarcev s pestjo ali komolci. Pri vadbi s hitro žogo je pomembna hitrost rok, ritem udarcev ter koordinacija. Tako žogo lahko udarjamo iz vseh strani.

   
 2. Napihljiva vreča za boksanje 160 cm za otroke in odrasle

   

  24,90 eur

   

  Boks vreča, ki jo napihnemo. V spodnji del natočimo vodo. Po udarcu se vrne v pokončno stanje. Zaradi višine je primerna tudi za igro odraslih ter za vadbo boksa.

   
 3. Prazna vreča za boks različnih dimenzij - napolnite jo sami

   

  26,90 eur

   

  Vrhunska prazna vreča za boks iz močnih materialov, ki garantirajo večletno uporabo. Posebno te vreče je, da za zraven prejmete še eno manjšo podolgovato vrečo.

   
 4. Hitra žoga za zabavo in sproščanje stresa Desktop Speed Ball

   

  27,00 eur

   

  Žoga za boksanje proti stresu, ki jo postavimo na pisalno mizo. Na voljo v rdeči in črni barvi.

   
 5. RDX hitra žoga za boks speed ball + nosilec

   

  33,90 eur

   

  Speed ball RDX hitra žoga za boksanje je narejena iz kravjega usnja, v notranjosti pa ima Tetra-padding™ PC-F™ oblazinjenje. Oblikovana je po sistemu B-Balancing™ za stabilnost.

   
 6. Boksarska vreča za otroke z rokavicami 3 ali 6 kg

   

  34,90 eur

   

  Komplet boksarski set za otroke skupaj z rokavicami. Vreča je narejena iz umetnega materiala in je napolnjena z bombažnimi trakovi. Na voljo 2 različni teži 3 in 6 kg.

   
 7. Hitra žoga RDX ki jo privežemo spodaj in zgoraj

   

  39,99 eur

   

  Hitra žoga speed ball znamke RDX je narejena iz originalnega usnja, ki zagotavlja trajnost. Vključuje V-Gravity™ tehnologijo, ki ji daje dodatno stabilnost za učinkovit trening.

   
 8. Hitra žoga za boks ki jo privežemo spodaj in zgoraj RDX

   

  42,90 eur

   

  RDX hitra boks žoga, ki jo privežemo zgoraj in spodaj s priloženimi elastikami. Žoga je visoke kvalitete narejena iz usnja.

   
 9. Box vreča Marbo 140 x 35 cm in teže 25 kg + 20 kg !

   

  49,00 eur

   

  Posebnost te boksarske vreče je, da zraven prejmete še eno manjšo podolgovato vrečo, katero lahko napolnete s suhim peskom. Made in EU!

   
 10. Vreča za boks 20 kg + 20 kg z dodatno notranjo vrečo

   

  49,90 eur

   

  Vrhunska boksarska vreča teže 20 kg iz močnih materialov, ki garantirajo večletno uporabo. Posebnost te vreče je, da zraven prejmete še eno manjšo vrečo.

   
 11. Vreča za otroke RDX + rokavice 6 oz 10 kg

   

  53,99 eur

   

  Rumena boksarska vreča je narejena iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo več letno uporabo. Velikost vreče: 28 cm širina x 60 cm dolžina vključno s trakom Nylostrap™.

   
 12. Boksarska vreča za otroke 6 kg + rokavice zlata barva

   

  53,99 eur

   

  Boks otroška vreča z zlatim dizajnom ter priloženimi rokavicami 6 oz! Velikost vreče: 28 cm širina x 60 cm dolžina vključno s trakom Nylostrap™. Teža: 6 kg.

   
 13. Hitra žoga samostoječa z rokavicami Equinox

   

  58,00 eur

   

  Samostoječa žoga za box je namenjena treningu hitrosti in natančnosti ročnih udarcev. Narejena je iz močne vzmeti, ki omogoča da se žoga po udarcu vrača nazaj. Nastavljiva po višini.

   
 14. Otroška boks vreča 6 kg + rokavice 6oz

   

  59,00 eur

   

  Otroška vreča za boks z belim dizajnom in priloženimi rokavicami 6 oz! Velikost vreče: 28 cm širina x 60 cm dolžina vključno s trakom Nylostrap™.

   
 15. Samostoječa hitra žoga Reflex Speed Ball z rokavicami

   

  59,00 eur

   

  Hitra žoga za boksanje je namenjena treningu hitrosti in natančnosti ročnih udarcev. Narejena je iz močne vzmeti, ki omogoča da se žoga po udarcu vrača nazaj. Nastavljiva po višini.

   
 16. Boksarska vreča za otroke RDX + rokavice 6 oz

   

  64,00 eur

   

  RDX vrhunska boksarska vreča za otroke skupaj z rokavicami! Narejena iz Zero Impact G-Core materiala ter 2 plasti Maya Hide™ usnja za večjo stabilnost in podporo.

   
 17. Otroška box vreča RDX + rokavice 6 oz

   

  64,00 eur

   

  Boks otroška vreča je narejena iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo več letno uporabo. Velikost vreče: 28 cm širina x 91 cm dolžina vključno z verigami.

   
 18. Vreča za boks 130 x 45 cm teže 35 kg + 20 kg

   

  69,90 eur

   

  Visoko-kakovostna boksarska vreča s 35 kg narejena iz zelo močnega materiala, zraven prejmete dodatno vrečo, ki jo lahko napolnete s suhim peskom ter tako vreči povečate težo za 20 kg!

   
 19. Boksarska vreča 20 kg dolžine 80 x 33 cm TOORX

   

  69,99 eur

   

  20 kg težka vreča za boks italijanske blagovne znamke TOORX. Boksarska vreča je napolnjena s peskom in bombažnimi trakovi, ki skupaj naredijo primerno trdoto za ročne udarce.

   
 20. Boksarska vreča 30 kg - 100 x 33 cm TOORX

   

  76,00 eur

   

  Izredno robustna boksarska vreča teže 30 kg in dolžine 100 cm. Zraven prejmete tudi 4 verige z vrtečim priključkom. Napolnjena je s peskom in bombažnimi trakovi.

   
 21. RDX okrogla vreča za boksanje za močne udarce + rokavice

   

  82,90 eur

   

  Vreča za boks ali MMA s katero vadimo močne udarce s nogami, koleni, komolci in rokami. RDX vreča je ekskluzivno oblikovana in omogoča ter prenese zelo visoko moč udarcev, saj silo razprši.

   
 22. Samostoječa hitra boks žoga + rokavice Klarfit

   

  86,00 eur

   

  Hitra žoga za boks, ki stoji sama ima vzmet visoke kakovosti, ki je tudi nastavljiva. Prav tako lahko nastavimo višino žoge.

   
 23. 40 kg vreča za boksanje velikosti 100 x 35 cm

   

  86,90 eur

   

  Nekoliko širša vreča za box teže 40 kg s priloženimi verigami pripravljena za obešanje. V notranjosti je napolnjena s peskom in razrezanim bombažem.

   
 24. Boksarska vreča za ženske roza barve 25 kg

   

  87,00 eur

   

  RDX roza vreča za boks za ženske! V paketu prejmete tudi rokavice za boks. Vreča je narejena iz Leather-X Technology, dvojnega sloja proti trganju.

   
 25. Vreča za boksanje RDX G-Core 25 kg z rokavicami & več

   

  89,99 eur

   

  Vrhunska RDX boks vreča z vključenimi rokavicami, stropnim nosilcem, bandažami, kolebnico & več! Narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju ter je vodoodporna.

   
 26. Dolga vreča za boks dolžine 130 cm in teže 40 kg

   

  89,99 eur

   

  Podolgovata vreča za boks, ki je zaradi dolžine primerna tudi za udarce z nogami ali kickboks. Dolžina je kar 130 cm. Zraven prejmete tudi 4 verige.

   
 27. Vreča za boks RDX črna/silver z rokavicami Zero Impact 25 kg KOMPLET!

   

  89,99 eur

   

  Boksarska vreča RDX skupaj z vso opremo za takojšen pričetek vadbe! Vreča je narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju in je vodoodporna.

   
 28. Bela vreča za boks RDX z dodatki 25 kg

   

  89,99 eur

   

  RDX boks vreča z vključenimi rokavicami, stropnim nosilcem, bandažami, kolebnico & več! Boks Vreča je narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju.

   
 29. Boksarska vreča RDX G-Core 25 kg z rokavicami in več

   

  89,99 eur

   

  Vrhunska boksarska vreča RDX z vključenimi rokavicami, stropnim nosilcem, bandažami, kolebnico & več! Narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju ter je vodoodporna.

   
 30. Profesionalna hitra žoga ki stoji sama Reflex speed ball

   

  98,00 eur

   

  Speed ball za trening boksa. Narejena je iz močne vzmeti, ki omogoča da se žoga po udarcu vrača nazaj. Z njo treniramo natančnost, koordinacijo gibov, reflekse ter reakcijo na udarec.

   
 31. RDX kotna vreča za boks skupaj z rokavicami

   

  103,90 eur

   

  Nova RDX vreča za boksanje z nepravilnimi koti. Zraven prejmete brezplačno tudi rokavice! Narejena z Zero Impact G-Core ™ tehnologijo.

   
 32. RDX boks vreča v obliki telesa - lutka za boks

   

  103,90 eur

   

  Lutka za boks, idealna za MMA, grapping in boks vadbo. Omogoča zelo raznovrsto vadbo z rokami, nogami, komolci, koleni. Zaradi različnih kotov, ki jih ima vreča v obliki telesa, omogoča raznovrstne udarce.

   
 33. RDX Uppercut vreča za boks v obliki hruške + rokavice

   

  103,90 eur

   

  Uppercut vreča za boksanje svetovno znane znamke RDX. Vaš dosedanji trening z navadno vrečo lahko nadgradite z novo obliko box vreče, ki postaja vedno bolj priljubljena.

   
 34. RDX vreča za boksanje z rokavicami

   

  119,90 eur

   

  Novi model boks vreče ima v spodnjem delu obliko "TLF architecture™ za zmanjšanje nihanja, kromirane verige ter zapira se z Zippex™ tehnologijo, ki omogoča maksimalno polnjenje.

   
 35. Nova boks vreča RDX z rokavicami

   

  119,90 eur

   

  Novi model boks vreče RDX z vključenimi rokavicami. Narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju.

   
 36. Samostoječa lutka za boks za trening ali sparing "Body Opponent Bag"

   

  199,00 eur

   

  Boksarska lutka Body Opponent Bag v obliki človeka je robustna in narejena iz fleksibilne konstrukcije in gume za čim boljše udarce. Na lutki lahko vadimo ročne in nožne udarce (boks, karate, kickbox) ter tudi udarce s koleni ali komolci.

   
 37. Vreča za boks ki stoji sama brez obešanja 170 cm

   

  229,00 eur

   

  Izredno kakovostna vreča, ki stoji sama za zahtevne uporabnike. Zaradi dodatnih prijemalk na spodnjem delu je zelo stabilna. Uporabljamo jo za ročne, nožne ter udarce s komolci.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem