0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

RDX Uppercut vreča za boks v obliki hruške + rokavice

 

 
103,90 €

Strošek dostave: 8,90 €

code: PBR-BW

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Uppercut vreča za boksanje svetovno znane znamke RDX. Vaš dosedanji trening z navadno vrečo lahko nadgradite z novo obliko box vreče, ki postaja vedno bolj priljubljena.

 
Dostava  
Vračila  
 

RDX upper cut vreča za boksanje ima drugačno obliko od običajnih boks vreč, zato omogoča poleg navadnih tudi nove načine udarcev pod različnimi koti kot so npr. uppercuts (udarce iz spodaj proti gor) in hooks (krožni udarec od desne proti levi). S tako vrečo lahko vadite tudi nožne udarce in udarce s koleni. Vaš dosedanji trening z navadno vrečo lahko nadgradite z novo obliko box vreče, ki postaja vedno bolj priljubljena. Nudi vam več kreativnosti v vašem treningu in več načinov udarjanja vanjo. Idealna za MMA vadbo.

RDX vreče so po celem svetu znane po svoji vzdržljivosti zaradi uporabe naprednih tehnologij in najboljših materialov. V notranjosti se nahaja 5 cm debela pena, ki absorbira udarce in ščiti zapestje.

Zraven prejmete tudi rokavice (velikost M)
Spodnji del vreče lahko po želji privežete da zmanjšate nihanje!
Zero Impact G-Core ™ tehnologija
Premer vreče: 45 cm
Dolžina: 150 cm skupaj z verigami
Material: umento usnje
Verige vključene
Polnjena z razrezanim tekstilom
Vodoodporna
Zapiranje na zip
upper cut rdx vreča za boksanje


Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

RDX boks vreča v obliki telesa - lutka za boks

Lutka za boks, idealna za MMA, grapping in boks vadbo. Omogoča zelo raznovrsto vadbo z rokami, nogami, komolci, koleni. Zaradi različnih kotov, ki jih ima vreča v obliki telesa, omogoča raznovrstne udarce.

89,00 eur

Boks vreča Bushido 30 kg Elite serija Rexine

Nove boks vreče iz serije Elite, narejene iz Rexine materiala, ki združuje estetiko in elastičnost naravnega usnja.

77,00 eur

DBX Bushido hitra žoga za boks z elastikami, plastični karabin

Žoga za boksanje s priloženimi elastikami! Privežemo jo na obeh straneh. Narejena je iz naravnega usnja kar zagotavlja višjo kakovost.

34,00 eur

DBX Bushido vreča za boks 30 kg, 130 x 35 cm

Boksarska vreča, ki se ponaša z veliko novostmi in rešitvami nove generacije za veliko let kvalitetne vadbe.

59,99 eur

40 kg vreča za boksanje velikosti 100 x 35 cm

Nekoliko širša vreča za box teže 40 kg s priloženimi verigami pripravljena za obešanje. V notranjosti je napolnjena s peskom in razrezanim bombažem.

86,90 eur

Vreča za boks 20 kg + 20 kg z dodatno notranjo vrečo

Vrhunska boksarska vreča teže 20 kg iz močnih materialov, ki garantirajo večletno uporabo. Posebnost te vreče je, da zraven prejmete še eno manjšo vrečo.

49,99 eur

Dolga vreča za boks dolžine 130 cm in teže 40 kg

Podolgovata vreča za boks, ki je zaradi dolžine primerna tudi za udarce z nogami ali kickboks. Dolžina je kar 130 cm. Zraven prejmete tudi 4 verige.

89,99 eur

Samostoječa hitra žoga Reflex Speed Ball z rokavicami

Hitra žoga za boksanje je namenjena treningu hitrosti in natančnosti ročnih udarcev. Narejena je iz močne vzmeti, ki omogoča da se žoga po udarcu vrača nazaj. Nastavljiva po višini.

49,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem