0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

RDX vreča za boksanje z rokavicami

 

 
119,90 €

Strošek dostave: 8,90 €

code: PBR-FO-16-4FT

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Novi model boks vreče ima v spodnjem delu obliko TLF architecture za zmanjšanje nihanja, kromirane verige ter zapira se z Zippex™ tehnologijo, ki omogoča maksimalno polnjenje.

 
Dostava  
Vračila  
 

RDX vreča za boks je visoko kakovostna in vzdržljiva, uporabnikom omogoča učinkovito vadbo. Boks vreče so narejene z uporabo najnovejše tehnologije in visokokakovostnega materiala. Vreča je narejena iz RDX G-CoreTM dvojnega sloja proti trganju. Da vreča ne bi opletala okoli, so spodaj dodali dodatna trakova z zanko, ki omogoča da vrečo privežete k tlom.

Novi model ima v spodnjem delu obliko "TLF architecture™ za zmanjšanje nihanja, kromirane verige ter zapira se z  Zippex™ tehnologijo, ki omogoča maksimalno polnjenje.

Kromirane verige za obešanje vreče vključene!
Rokavice mitts za boksanje vključene!
Teža: 20 kg
Dolžina: 120 cmboksarska vreča rdx


Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Boks vreča Bushido 30 kg Elite serija Rexine

Nove boks vreče iz serije Elite, narejene iz Rexine materiala, ki združuje estetiko in elastičnost naravnega usnja.

77,00 eur

DBX Bushido hitra žoga za boks z elastikami, plastični karabin

Žoga za boksanje s priloženimi elastikami! Privežemo jo na obeh straneh. Narejena je iz naravnega usnja kar zagotavlja višjo kakovost.

34,00 eur

DBX Bushido vreča za boks 30 kg, 130 x 35 cm

Boksarska vreča, ki se ponaša z veliko novostmi in rešitvami nove generacije za veliko let kvalitetne vadbe.

59,99 eur

40 kg vreča za boksanje velikosti 100 x 35 cm

Nekoliko širša vreča za box teže 40 kg s priloženimi verigami pripravljena za obešanje. V notranjosti je napolnjena s peskom in razrezanim bombažem.

86,90 eur

Vreča za boks 20 kg + 20 kg z dodatno notranjo vrečo

Vrhunska boksarska vreča teže 20 kg iz močnih materialov, ki garantirajo večletno uporabo. Posebnost te vreče je, da zraven prejmete še eno manjšo vrečo.

49,99 eur

Dolga vreča za boks dolžine 130 cm in teže 40 kg

Podolgovata vreča za boks, ki je zaradi dolžine primerna tudi za udarce z nogami ali kickboks. Dolžina je kar 130 cm. Zraven prejmete tudi 4 verige.

89,99 eur

Samostoječa hitra žoga Reflex Speed Ball z rokavicami

Hitra žoga za boksanje je namenjena treningu hitrosti in natančnosti ročnih udarcev. Narejena je iz močne vzmeti, ki omogoča da se žoga po udarcu vrača nazaj. Nastavljiva po višini.

49,90 eur

Prazna vreča za boks različnih dimenzij - napolnite jo sami

Vrhunska prazna vreča za boks iz močnih materialov, ki garantirajo večletno uporabo. Posebno te vreče je, da za zraven prejmete še eno manjšo podolgovato vrečo.

26,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem