Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Hrana za lovce na divje prašiče in jelene PIG OUT

 

 
29,00 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: EV-693

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Vaba z izredno privlačnim okusom mešanice sladkornega sirupa, jagod in sadja, ki se mu gozdna žival ne more upreti.

 
Dostava  
Vračila  
 

Vaba za jelene in divje prašiče je narejena iz izredno privlačnega in dobrega okusa - mešanice sladkornega sirupa, jagod in sadja, ki se mu gozdna žival ne more upreti. Vaba je narejena iz tekočine, ki jo polijete na želeno mesto, lahko tudi po zrnih. Ko se ta tekočina vpije, začne oddajati zelo močan vonj, ki privlači divje živali ter jih zadrži na mestu. Merjasci se bodo več dni vračali na to mesto ter poskušali izkopati zelo okusno vabo.

Neto vsebina: 3,8 L


pigout hrana in vaba za divje prašiče


1. Navodila za prašiče in divje prašiče: Polijte želeno količino (vsaj polovico) tekočine na mesto kjer se po navadi zbirajo prašiči – mlakuže v gozdu ali luknje v bližini vode, lahko tudi na mesta kjer ste jih že opazili. Polijete lahko na površje, še bolje pa če naredite manjše luknjice in tekočino zlijete vanje. Ko bodo prašiči to zavohali, se bodo še dneve zadrževali na tem mestu.

2. Tekočino lahko polijete tudi po koruzi ali zrnju: Polovico zlijete v vedro ter dodate koruzo ali zrnje ter zmešate. Tekočino pa lahko polijete tudi na že nastavljeno vabo (kupe hrane). Priporočamo da zmešate ¼ tekočine z 11 kg vabe. To zmes je priporočiva nastaviti v luknje kjer se prašiči največ zadržujejo. V luknje zato, ker bodo prašiči kopali brez prestanka, da bi prišli do nje.

3. Vabo lahko nastavite zraven pasti.

4. Medvedi: Če živite v bližini kjer se nahajajo medvedi, morate biti zelo previdni, ker medvedi imajo zelo radi to vabo.

5. Jelenjad: Pig Out privlači tudi srnjad in jelenjad saj se ne morejo upreti sladki zmesi. Če želite privabiti te živali, zmešajte tekočino s hrano, to pa nato razporedite na površino velikosti 6 x 6 metrov.

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Hrana in vaba za divje prašiče HOG HEAVEN

Vaba za divje prašiče, ki se ji ne morejo upreti. Nadgradnja HOG WILD-a je izredno močna hrana za lovljenje prašičev in svinj, uvožena iz Francije.

29,99 eur z DDV

Vaba za divje prašiče in merjasce HOG WILD

Hog Wild vaba za prašiče brez konkurence. Hrana za lov divje prašiče privlači z zelo močni vonjem, nato pa jih zadržuje na želenem mestu.

29,99 eur z DDV

Tekočina Hog Wild nova vaba za divje prašiče s patentom

Tekočina Hog Wild ima izjemno močno kombinacijo vonja z novo Glo-Cote™ UV patentirano tehnologijo, ki se jim prašič ne more upreti!

30,90 eur z DDV

Nevtralizator vonja med lovljenjem za lovce Ghost 237 ml

Uničevalec telesnega vonja za lovce med lovljenjem Ghost. Potrebno ga je pošpricati znotraj oblačil, kap, čevljev in ostale lovske opreme.

19,90 eur z DDV

Vaba - nektar za divje prašiče, lisice, kune, zajce Vnadex

Vaba za divje živali kot so prašiči, lisice, kune,... Vaba je izredno vabljiva saj se k njej živali vračajo tudi večkrat na dan.

29,99 eur

24,90 eur z DDV

Pik Lickkor vaba za divje prašiče 1 liter

Nova vaba za divje prašiče Pig Lickkor, polijemo ga na želeno mesto. Vsebina 1 liter.

29,90 eur z DDV