0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

213 x 213 cm SPOT REBOUNDER MULTI GAME odbijalna mreža

 

 
104,90 €

Strošek dostave: 5,90 €

code: ODBIJ213

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Nogometna oprema - odbijalna mreža za vadbo nogometa, tenisa, squasha in baseballa. Z odbijalno mrežo ljubitelji nogometa, tenisa ali squasha razvijejo natančnost, moč in nadzor.

 
Dostava  
Vračila  
 

Z odbijalno mrežo SPOT REBOUNDER otroci, odrasli, profesionalni nogometaši in drugi ljubitelji nogometa, tenisa ali squasha razvijejo natančnost, moč in nadzor. Pripravljena je v manj kot dveh minutah brez dodatne pomoči. Ker je narejen iz steklenih vlaken je to najlažja odbijalna mreža za trening na trgu. Sestavni deli mreže za vadbo so med seboj že povezani z elastiko, tako jih lahko hitro sestavite ali razdrete. Namenjena treningu cele ekipe ali posameznika.

Posebna patentirana mreža FLEXI-POST SYSTEM vrne nazaj vsakršen udarec. Odbijalna mreža za vadbo ročnih in nožnih udarcev je namenjena zabavni igri igralcev in trenerjev, lahko pa je resen sestavni del opreme za profesionalen trening.

S seboj ga lahko nesete na počitnice, v park in telovadnico.
Za vadbo 1 ali 2 oseb.
Čvrst in fleksibilen dizajn omogoča hitro sestavljivost ter vrnitev v prvotno obliko.
Zraven dobite lahko torbo za prenos s širokimi naramnicami za nošenje na ramenih.
Dimenzije postavljene mreže: dolžina 213cm, višina 213cm, globina 75cm 
Mere paketa: 95cm x 18cm x 13.5cm 
Teža: 6 Kg

odbijalna mreža za nogomet

Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Mreža za vračanje žoge v nogometu Pure2Improve

Mreža za vadbo nogometa, ki vrača žogo in omogoča produktivno vadbo. Nastavitev kota vračanja je hitra in enostavna.

89,90 eur

Nogometna oprema mreža za vadbo nogometa Quickplay 244 x 152 cm

Izpilite vašo natančnost, moč in nadzor z vedno bolj priljubljeno odbijalno mrežo. Vadbena mreža je patentirana in ima FLEXI-POST sistem za trening nožnih udarcev. Z njo razvijemo natančnost, moč in nadzor. Narejena je iz lahkih in čvrstih steklenih vlaken.

89,99 eur

COMBO quickplay, nogometni gol in odbijalna mreža skupaj

Oprema za nogomet - Mreža Rebounder v kompletu skupaj z golom velikosti 244 x 152 cm! Profesionalna odbijalna mreža s patentiranim FLEXI-POST sistemom je primerna za igro ali trening nožnih udarcev.

117,00 eur

Odbijalna mreža za vadbo nogometa SPOT ELITE 244 x 183 cm

To je še izboljšan model odbijalne mreže s povečano površino. »Soft pass« sistem odbije žogo dlje nazaj kot kadarkoli. Narejena iz jekla ter steklenih vlaken in je zelo lahka.

149,99 eur

COMBO Elite gol & odbijalna mreža v 1 paketu 244 x 183 cm

Gol + odbijalna mreža višje kakovosti v enem paketu. Super vadbeni pripomoček za treniranje nogometa za posameznike in nogometne klube. Velikost: 244 x 183 cm.

174,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem