0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

SKLZ Pro Training Arcs ovire za trening 6 kosov

 

 
59,90 €

Strošek dostave: 5,90 €

code: PARC-001

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

SKLZ Arcs so nove ovire za vadbo nogometa - dribling ter natančnost. Zapičimo jih lahko v travo zaradi ostrih koncev.

 
Dostava  
Vračila  
 

Nogometni vadbeni pripomoček za podajo in dribling SKLZ Arcs. Ovire za vadbo v obliki obrnjene črke U zapičimo v travo saj imajo na obeh straneh konice. Z njimi vadimo natančno podajo ter dribling – preigravanje spretnosti z žogo. Lahko jih uporabljamo kot majhne gole za natančno brcanje.


Podrobnosti:
Komplet 6 lokov.
Dolžina palice: 100 cm
Barva: rumena
Torba za prenos vključena.


sklz pripomoček za driblingVideo
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Rokavice za golmana iz mehke latex pene

Nogometne rokavice za golmana so izredno udobne, narejene iz mehke pene, ki ščiti roke pred udarci žoge. Zatisnemo jih z ježkom. Prsti so med seboj ločeni.

6,30 eur

Nogometni pripomoček za vadbo z nogo Kickstar

Elastika za vračanje žoge pri nogometu je odličen pripomoček za vadbo spretnosti in natančnosti z žogo. Z elastiko se vam žoga vedno vrne nazaj, zato lahko trenirate tudi močne udarce.

14,90 eur

Žoga na elastiki za vadbo nogometa Football Trainer Pure

Omogoča vadbo brcanja, streljanja, prejemanja, preigravanja, prehoda, nadzora žoge, ustavljanja ter podaje. Pripomoček za vadbo nogometa Pure football trainer!

14,50 eur

Replay Training nogometna žoga na elastiki QuickPlay

Žoga za nogomet na elastiki, ki se vrne strelcu Replay Ball! Žoga se hitro vrne nazaj zato lahko ponovite večje število udarcev v kratkem času ter trenirate tehniko in moč udarca.

59,00 eur

Zložljiva klop Quickplay Modular Bench za sedenje

Sedeži so povezani skupaj za hitro postavitev po potrebi. Prejmete jih v torbi za prenašanje. Podpora je narejan iz aluminija zato so močni ter lahki za prenos. Sedeži lahko stojijo skupaj ali posamezno.

78,00 eur

57,00 eur

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem