0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Gel vložki za čevlje za športnike ATHLETE

 

 
19,99 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: 53102

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Za boljšo učinkovitost in udobje obutve. Nevtralna oblika loka je primerna za vse uporabnike. Hydrologix ™ tehnologija obdrži noge suhe. Implus® pena zagotavlja udobje in oblazinjenje.

 

Opcije

Dostava  
Vračila  
 

Gel vložek za čevlje Athlete ™ je primeren za tiste, ki želijo izboljšati učinkovitost in udobje obutve. Nevtralna oblika loka je primerna za vse uporabnike, medtem ko blagi gel v peti in sprednjem delu stopala, nudi udobje in zmogljivejšo hojo.vložek za športnike Sof Sole
Hydrologix ™ tehnologija obdrži noge suhe.
Implus® pena zagotavlja udobje in oblazinjenje.
MICROBAN® proti bakterijam in vonjavam.
Gel absorbira šok trenja med hojo.

Na voljo velikosti:
S: 39-43 za Ženske
M: 40-42 za Moške
L: 43-44 za Moške
XL: 45-46 za Moške
Zgoraj izberite želeno velikost.Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Vložek za čevlje iz spominske pene MEMORY

NOVO! Profesionalni in še izboljšani vložek iz spominske pene - spominska pena se v trenutku prilagodi obliki vašega podplata. Primeren za vse vrste čevljev in obutve.

19,90 eur

Ortopedski vložki za čevlje Airr® Orthotic

Posebni vložki z vgrajenim zrakom in gelom, ki absorbirajo trenja med hojo. Vgrajen Microban® proti bakterijam in vonjavam. SKYDEX® spremeni udarcev v kinetično energijo.

27,90 eur

Grelni vložki za čevlje, škornje ali smučarske čevlje

Grelni vložek za čevlje na baterije bo poskrbel za tople noge v zimskem času pri vaših aktivnostih kot so ribolov, smučanje, sprehajanje, itd. Za noge velikosti od 36 do 45.

27,90 eur

19,90 eur

ULTRA memory vložek za čevlje iz spominske pene

Izboljšan model Memory foam vložek za čevlje, ki se zaradi spominske pene popolnoma prilagodi vašemu podplatu in nudi zelo udobno hojo. Ultra memory je primeren tudi za šport.

17,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem