Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Mreža za košarko za zamenjavo premer 40 ali 45 cm

 

 
8,90 € z DDV

Strošek dostave: 3,90 €

code: BA-27

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Mreža za obroč za košarko za zamenjavo za obroče širine 40 ali 45 cm. Ima 11 mest za obešanje na obroč. Narejena iz polipropena.

 
Dostava  
Vračila  
 

Košarkaška mreža za obroč za košarko za zamenjavo. Mreža je namenjena obročem premera 40 ali 45 cm. Ima 11 mest za obešanje. Narejena iz polipropena, ki je odporen na vremenske razmere. Barve: modra, rdeča, bela.
mreža za koš za košarko


Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Vračilec žoge za košarko SKLZ SHOOT AROUND

Novo! Super pripomoček pri metanju na koš. S takim načinom treninga košarke lahko izboljšate vaš met iz kateregakoli kota ali oddaljenosti. Pobiralec se namreč obrne po vaši želji za 180 stopinj.

69,90 eur z DDV

SKLZ pripomoček za vadbo košarke Dribble Stick

Palice Dribble Stick vas prisilijo v pravilno hitrost in moč s katero morate obvladati košarkaško žogo zato razvijete preigravanje na višjem nivoju! Zraven prejmete tudi vodič.

89,90 eur z DDV

Tarča za met žoge za košarko na obroč Target Trainer Pure

Tarča Target Trainer Pure za vadbo optimalnega meta žoge za košarko v center ne glede na pozicijo iz katere mečemo. Enostavno ga pritrdimo na obroč.

9,00 eur z DDV

Očala za boljše vodenje žoge pri košarki vision trainer Pure

Očala Vision Trainer prisilijo igralca da dvigne glavo in opazuje dogajanje pred seboj ter ima nadzor nad nasprotnikom in soigralci. Izboljša vodenje žoge, reakcijski čas za napad ter dvigne samozavest.

8,70 eur z DDV

Številke – markerji Pure za označevanje metov na koš Spots Trainer

Številke Spots Trainer Pure označujejo točko iz katere bomo metali na koš. Z njimi izboljšamo tudi občutek pozicije na igrišču. Digitalni merilec časa vključen!

28,00 eur z DDV

Mini žoga za košarko Pure Fun Hoop 2 različni velikosti

Košarkaška žoga Fun Hoop primerna za table za košarko. Na voljo 2 velikosti! Košarkaška žoga je narejena iz trpežnega materiala.

9,90 eur

4,70 eur z DDV

SKLZ Kick Out 360° vračilec žoge za košarko

Novi 360 stopinjski vračilec žoge za košarko znamke SKLZ. Narejen iz močne PVC plastike. S 4 pasovi se hitro obesi na katerikoli obroč.

69,00 eur z DDV