0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Očala za boljše vodenje žoge pri košarki vision trainer Pure

 

 
8,70 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: P2I100260

Čas dobave: 1 - 2 dni
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Opis

Očala Vision Trainer prisilijo igralca da dvigne glavo in opazuje dogajanje pred seboj ter ima nadzor nad nasprotnikom in soigralci. Izboljša vodenje žoge, reakcijski čas za napad ter dvigne samozavest.

 
 

Očala Vision Trainer onemogočajo igralcu, da gleda v žogo zato ima boljši nadzor nad dogajanjem na košarkaškem igrišču. Vadba z očali izboljša vodenje žoge, reakcijski čas za napad ter dvigne samozavest igralca. Očala prisilijo igralca da dvigne glavo in opazuje dogajanje pred seboj ter ima nadzor nad nasprotnikom in soigralci.

Narejena iz udobne mehke plastike in imajo nastavljive elastike za okrog glave. 

očala za košarko za nadzor nad žogo
Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Vračilec žoge za košarko SKLZ SHOOT AROUND

Novo! Super pripomoček pri metanju na koš. S takim načinom treninga košarke lahko izboljšate vaš met iz kateregakoli kota ali oddaljenosti. Pobiralec se namreč obrne po vaši želji za 180 stopinj.

69,90 eur

Mreža za košarko za zamenjavo premer 40 ali 45 cm

Mreža za obroč za košarko za zamenjavo za obroče širine 40 ali 45 cm. Ima 11 mest za obešanje na obroč. Narejena iz polipropena.

8,90 eur

SKLZ pripomoček za vadbo košarke Dribble Stick

Palice Dribble Stick vas prisilijo v pravilno hitrost in moč s katero morate obvladati košarkaško žogo zato razvijete preigravanje na višjem nivoju! Zraven prejmete tudi vodič.

89,90 eur

Tarča za met žoge za košarko na obroč Target Trainer Pure

Tarča Target Trainer Pure za vadbo optimalnega meta žoge za košarko v center ne glede na pozicijo iz katere mečemo. Enostavno ga pritrdimo na obroč.

9,00 eur

Številke – markerji Pure za označevanje metov na koš Spots Trainer

Številke Spots Trainer Pure označujejo točko iz katere bomo metali na koš. Z njimi izboljšamo tudi občutek pozicije na igrišču. Digitalni merilec časa vključen!

28,00 eur

Mini žoga za košarko Pure Fun Hoop 2 različni velikosti

Košarkaška žoga Fun Hoop primerna za table za košarko. Na voljo 2 velikosti! Košarkaška žoga je narejena iz trpežnega materiala.

9,90 eur

4,70 eur

SKLZ Kick Out 360° vračilec žoge za košarko

Novi 360 stopinjski vračilec žoge za košarko znamke SKLZ. Narejen iz močne PVC plastike. S 4 pasovi se hitro obesi na katerikoli obroč.

69,00 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem