Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA:
  • 2-3 DNI

Tabla za košarko 71 x 45 x 2 cm ATLANTA

Koš namenjen preživljanju prostega časa košarkaških navdušencev. Zadaj ima nameščene 2 kovinski kljukici za obešanje na vrata.

40,90 eur z DDV
BA-6
40.90

Obroč za košarko Pure2Improve

Košarkarski obroč je narejen iz jeklene cevi z belo mrežico. Primeren za uporabo na zunanjem ali notranjem igrišču. Fiksiramo ga na trdno površino z vijaki.

22,90 eur z DDV

Tabla za košarko za na vrata za zabijanje žoge

Tabla je narejena iz močnega pregibnega polikarbonata. Obroč je iz jekla. Košarkaška tabla za sobo, ki ima pregiben obroč, zato lahko na njem zabijamo žogo.

24,90 eur z DDV

Košarkaški obroč za košarko 45 cm

Košarkaški obroč z mrežico premera 45 cm. Potrebno ga je namestiti na tablo ali zid. Obroč je iz narejen jekla. Zraven je priložena tudi mrežica.

28,00 eur z DDV

Oprema za košarko obroč z mrežico

Rdeč obroč za igranje košarke iz jekla z mrežico, ki ga pritrdimo na zid, steno, tablo,... Premer 45 cm. Vijaki vključeni.

29,90 eur z DDV

Košarkaški obroč Nils

Obroč za igranje košarke iz jekla z mrežico, ki ga pritrdimo na zid, steno, tablo,... Premer 45 cm. Vijaki vključeni.

33,90 eur z DDV

Koš za košarko na tabli 61 x 41 x 1,5 cm

Koš za košarko narejen iz robustne plastike debeline 1,5 cm. Na zadnji strani se nahajata 2 kljuki za obešanje iz trdne kovine za stabilnost.

34,00 eur z DDV

Močan košarkaški obroč z vzmetjo za zabijanje žoge!

Močan obroč za košarko z vzmetenjem za zabijanje žoge! Primeren za zahtevne uporabnike. Pritrdimo ga na na tablo, steno, desko,... s priloženimi vijaki.

49,00 eur z DDV

Košarkaška tabla 90 x 60 cm NILS

Tabla za košarko je bila izdelana iz zelo trpežnega PVC -ja. V kombinaciji z jeklenim obročem zagotavljajo dolgotrajno uporabo.

67,00 eur z DDV

Tabla za košarko Boston 91 x 61 x 3 cm z obročem

Zelo robusten zunanji koš za košarko debeline 3 cm. Pritrditi ga je potrebno na fiksno ozadje. Kovinski obroč je narejen iz jekla premera 45 cm.

73,00 eur z DDV

Tabla za košarko LifeTime

Tabla za košarko iz močnih materialov, obroč je narejen iz jekla debeline 1,3 cm in 1,2 cm debelih nosilcev!

82,00 eur z DDV

Tabla za košarko profesionalne kvalitete Seattle

Tabla za košarko s prtitrditvijo na steno ali drugo stabilno ozadje, kvaliteta izdelava na ravni profesionalnega igranja, standardne dimenzije, idealna za zabavo in rekreacijo v prostem času.

99,00 eur z DDV