0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

USTNIK infusion valve za plastenke ali bidone

 

 
5,90 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: UA030RE

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Ustnik, ki ga pritrdimo na cevko za pitje vode med športno aktivnostjo. Zaradi širine ima velik dotok vode. Trije “O” obroči preprečujejo, da bi se zrak vračal v plastenko, medtem ko je ustnik odprt.

 
Dostava  
Vračila  
 

Ustna Cevka - USTNIK Infusion Valve za plastenke ali bidone, ki je ni potrebno “ugrizniti” da bi prišli do vode. Zaradi širine ima velik dotok vode. Trije “O” obroči preprečujejo, da bi se zrak vračal v plastenko, medtem ko je ustnik odprt. V paketu dobite ustnik, cevka ni priložena.

Ustnik se zapira s Surelock™ mehanizmom.
Dolžina ustnika: 5 cm.
Premer dela za cevko: 8 mm


cevka za pitje vode za plastenko ali bidon

Vabimo vas, da si ogledate video.
Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Plastična steklenička ploščate oblike Humar Ergo 473 ml

Med pitjem, vam ni potrebno nagniti glave. Ploščata oblika plastične stekleničke, se bolje prilega roki in leži ob telesu. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleko.

8,90 eur

Steklenička za športnike z držalom za prst Human F 691 ml

Najnovejša oblika stekleničke za pitje z nekoliko nagnjenim dizajnom. Prostornina: 691 ml. Prilega se na večino držal na kolesu. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleko.

8,90 eur

5,90 eur

Velik bidon za pitje vode 768 ml z držalom za prst

Plastične stekleničke za športnike z držalom. Prostornina 768 ml. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleke. Prilega se na večino držal na kolesu.

9,80 eur

Izredno lahko držalo, kjer je vsak gram pomemben RACE Ultraspire

Držalo za bidon med tekom. Narejeno iz elastične mrežice, ki prepušča zrak za ventilacijo. Na voljo zeleni in modri barvi.

19,70 eur

12,90 eur

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem