0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Velik bidon za pitje vode 768 ml z držalom za prst

 

 
9,80 €

Strošek dostave: 4,90 €

code: UA804WH

Čas dobave: 1 - 2 dni
Na zalogi

 

Opis

Plastične stekleničke za športnike z držalom. Prostornina 768 ml. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleke. Prilega se na večino držal na kolesu.

 
Dostava  
Vračila  
 

Kmalu patentirana oblika plastične stekleničke za športnike. Zaradi poševnega ustnika vam ni potrebno nagniti glave med pitjem, saj curek pri stisku pod pritiskom priteče do ust. Plastenka ima vgrajeno zanko za prste za hitro uporabo.

Zanka za prst.
Prostornina: 768 ml
Prilega se na večino držal na kolesu.
Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleke.
Video
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Plastična steklenička ploščate oblike Humar Ergo 473 ml

Med pitjem, vam ni potrebno nagniti glave. Ploščata oblika plastične stekleničke, se bolje prilega roki in leži ob telesu. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleko.

8,90 eur

Steklenička za športnike z držalom za prst Human F 691 ml

Najnovejša oblika stekleničke za pitje z nekoliko nagnjenim dizajnom. Prostornina: 691 ml. Prilega se na večino držal na kolesu. Narejena iz LDPE plasma in silicona z oxide prevleko.

8,90 eur

5,90 eur

Izredno lahko držalo, kjer je vsak gram pomemben RACE Ultraspire

Držalo za bidon med tekom. Narejeno iz elastične mrežice, ki prepušča zrak za ventilacijo. Na voljo zeleni in modri barvi.

19,70 eur

12,90 eur

USTNIK infusion valve za plastenke ali bidone

Ustnik, ki ga pritrdimo na cevko za pitje vode med športno aktivnostjo. Zaradi širine ima velik dotok vode. Trije “O” obroči preprečujejo, da bi se zrak vračal v plastenko, medtem ko je ustnik odprt.

5,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem