Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA NA DOM
  • 2-3 dni

Možnosti Plačil

Na voljo so vam naslednje oblike plačila:


1. PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI


2. PLAČILO PO POVZETJU

Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Kurir. Ob dostavi paketa znesek nakupa poravnate z gotovino. Če vas v času dostave ni doma, vas bo paket čakal na vaši pošti ali v GLS Parcel Shop-u.


3. PLAČILO Z BANČNIM NAKAZILOM NA RAČUN PODJETJA

V tem primeru celoten znesek nakupa nakažete na bančni račun podjetja Sporter d.o.o.. Paket se odpremi, ko plačilo prispe na račun.

Podatki za nakazilo:

SPORTER D.O.O.
Miren 129
5291 Miren
IBAN SI56 0313 0100 0804 375
Račun odprt pri: SKB

Namen plačila: Št. prejetega naročila


4. Plačilo s PAYPAL-om

Sistem Vas bo preusmeril na PayPal stran, kjer lahko opravite plačilo. Potrdilo o uspešnem plačilu boste prejeli na Vaš e-naslov.


5. Plačilo na obroke z LEANPAY

Nakup na obroke s hitrim kreditom Leanpay. Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Več tukaj.


6. Plačilo z VALÚ (VALÚ Moneta)


VALÚ je pametna denarnica v vašem mobitelu, ki vam omogoča plačevanje, identifikacijo, povezavo z drugimi aplikacijami in še mnogo več. Na voljo je vsem, ki želite plačevati z mobitelom, ne glede na operaterja, pri katerem imate mobilne storitve. Naložite si aplikacijo VALÚ, ustvarite svoj račun VALÚ in že lahko uporabljate številne možnosti plačevanja. VALÚ omogoča plačevanje s pametno denarnico VALÚ ali VALÚ Moneto. Več informacij na www.valu.si.