Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 3 - 4 DNI

Možnosti Plačil

Na voljo so vam naslednje oblike plačila:


1. PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

Da je vprašanje varnosti nakupov preko interneta ključnega pomena, sta spoznala tudi vodilna kartična sistema Visa in MasterCard. Z namenom povečati varnost poslovanja ter hkrati še vedno ohraniti z vidika kupca enostaven postopek izvedbe nakupa, sta uvedla sistem varnega poslovanja v spletu na osnovi rešitve imenovane 3D Secure. Rešitev je bila razvita z aktivnim sodelovanjem Vise pri razvoju, kasneje pa je to rešitev privzel še MasterCard. Komercialno poimenovanje rešitve je Verified by Visa (VbV), MasterCardovo pa Secure Code. 3D Secure program je sistem, ki vključuje tehnične specifikacije in zahteve za izdajatelje kartic, prejemnike kartic in trgovce. Poleg tega, da se za zaščito informacij o plačilni kartici med prenosom preko spleta uporablja široko podprta spletna tehnologija za kodiranje Secure Socket Layer (SSL), 3D Secure avtenticira vse vključene strani v transakciji, kar pomeni, da je za vsako transakcijo preverjena identiteta vseh vpletenih v proces, imetnika plačilne kartice, trgovca (spletno prodajno mesto) in banke.

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh procesnega centra. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami, boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart d.o.o. in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice.

Maestro kartica

E-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo MasterCard SecureCode.
Vse Maestro kartice sistema Activa (pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard kartica

Kartico mora imetnik sam registrirati preko strani: http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron kartica

Kartico mora imetnik sam registrirati preko strani: http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp


2. PLAČILO PO POVZETJU 

Paket vam bo dostavila Pošta Slovenije ali GLS Kurir. Ob dostavi paketa znesek nakupa poravnate z gotovino. Če vas v času dostave ni doma, vas bo paket čakal na vaši pošti ali v GLS Parcel Shop-u.


3. PLAČILO Z BANČNIM NAKAZILOM NA RAČUN PODJETJA 

V tem primeru celoten znesek nakupa nakažete na bančni račun podjetja Sporter d.o.o.. Paket se odpremi, ko plačilo prispe na račun.
Podatki za nakazilo:
SPORTER D.O.O.
Miren 129
5291 Miren
IBAN SI56 0313 0100 0804 375
Račun odprt pri: SKB
Namen plačila: Št. prejetega naročila

4. Plačilo s PAYPAL-om

Sistem Vas bo preusmeril na PayPal stran, kjer lahko opravite plačilo. Potrdilo o uspešnem plačilu boste prejeli na Vaš e-naslov.


5. Plačilo na obroke z LEANPAY

Nakup na obroke s hitrim kreditom Leanpay. Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Več tukaj.