info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Power bag ali sand bag fitnes utežna vreča različne teže

   

  31,90 eur

   

  Power bag vreča uči telo uporabiti mišice za ravnotežje ter pravilno prenašati energijo tudi med najbolj zahtevnim gibi z vrečo. Tak trening zahteva visoko stopnjo koordinacije, ravnotežja in delovanja mišic telesa.

   
 2. Utežna vreča 5, 10, 15 ali 20 kg

   

  37,00 eur

   

  Vadba z njimi spominja na trening z utežmi, medicinkami ter kettlebelli ter tako daje maksimalne rezultate. Na voljo različne teže.

   
 3. XBAG nova fitnes utežna vreča za različne tehnike treninga

   

  39,99 eur

   

  Nova fitnes utežna vreča Xbag! Zaradi svoje majhnosti in možnosti vadbe z različno težo omogoča raznoliko usposabljanje vseh mišičnih skupin. Lahko jo dvigujemo, mečemo, podajamo, suvamo ali pa uporabimo kot dodatno težo pri fitnes vajah.

   
 4. Bulgarian power bag utežna vreča za trening od 15 kg do 22 kg

   

  52,90 eur

   

  Utežna vreča se uporablja pri treningu za moč, treningu z utežmi ter ter pri kardiovaskularnem treningu. Na voljo 4 različne teže do 22 kg.

   
 5. Power bag Bushido za cross trening

   

  59,00 eur

   

  Nova izjemno močna power bag utežna vreča Bushido iz materiala, ki je odporna na vlago ter umazanijo. Med vadbo se notranjost ne premika.

   
 6. Fitnes utežna vreča Pure2Improve 20 kg za napolnit

   

  65,70 eur

   

  Različni načini vadbe z utežno vrečo Pure: olimpijsko dvigovanje, dvigovanje podobno utežem na drogu, variacije olimpijskega dvigovanja, ki vključujejo tudi diagonalne in rotacijske gibe.

   
 7. Capital Sports Bulgarian bag fitnes vreča iz usnja

   

  71,00 eur

   

  Fitnes utežna vreča iz pravega usnja 15 kg. Usnje je visoko kakovostno, trpežno, koži prijazno ter higiensko. Ima 3 ročaje na dnu ter 2 trakova ob straneh dolžine 29 cm.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem