0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • DOSTAVA DO 2 DNI
 • ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Bandaže za zaščito zapestja RDX pri borilnih veščinah

   

  12,00 eur

   

  Povoj - bandaža za zapestje za pod boksarsko rokavico znamke RDX je visoko kakovstna, narejena iz debelega CF-F™ tkanega materiala, ki zagotavlja boljšo zaščito zapestja pri ročnih udarcih.

   
 2. Ščitnik za zobe RDX Air Max Gum

   

  15,90 eur

   

  Zaščita za zobe in dlesni pri borilnih športih. Narejen je s PolyShok Tech™, ki omogoča 150% sposobnost absorpcije sile udarca. Vsebuje Gel Fit lining™ in Tri-Bite™.

   
 3. Ščitnik za mednožje RDX GROIN GUARD

   

  24,90 eur

   

  Ščitnik mednožja pri borilnih veščinah je narejen v ekskluzivni Strigonic™ obliki košarice, za izboljšano anatomsko prileganje in svobodo gibanja.

   
 4. RDX čelada za boks Leather-X Zero Impact Grill

   

  36,99 eur

   

  RDX zaščita - ščitnik za glavo je narejen iz Maya Hide™ usnja za več letno uporabo. Narejen je iz Shell-Shock™ in Tri-Slab™ Max-Shock™ foam oblazinjenja.

   
 5. Ščitnik prednjega dela telesa pri borilnih športih RDX ZEUS

   

  42,90 eur

   

  Zaščita telesa pri udarcih med vadbo borilnih športov. Ima integrirano Shell-Shock™ Gel Integrated Tri-slab™ Max-Shock™ tehnologijo iz foam materiala, ki bistveno absorbira silo udarca.

   
 6. RDX ščitnik za golen Leather MMA Shin Guard

   

  47,00 eur

   

  Ščitnik goleni RDX za MMA in kickboks je narejen v 3D zasnovi za boljšo zaščito goleni. Notranja obloga je narejena iz QD-2 ™ materiala, ki absorbira vlago in obdrži suho kožo.

   
 7. RDX ščitnik za golen MMA Shin Guards

   

  47,00 eur

   

  MMA ščitnik za golen znamke RDX je narejen iz originalnega usnja za večjo vzdržnost in trajanje. Zgradba vključuje Tri-Slab™ Shell-Shock™ Gel , ki absorbirajo visoko intenzivne udarce.

   
 8. Ščitnik za borilne veščine Bushido dvobarvni

   

  52,90 eur

   

  Ščitnik - zaščita pri borilnih veščinah Bushido, zelo dobro se prilagaja telesu. Primeren za trenerje.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem