info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Bandaže za zaščito zapestja RDX pri borilnih veščinah

   

  12,90 eur

   

  Povoj - bandaža za zapestje za pod boksarsko rokavico znamke RDX je visoko kakovstna, narejena iz debelega CF-F™ tkanega materiala, ki zagotavlja boljšo zaščito zapestja pri ročnih udarcih.

   
 2. RDX povoj – bandaža za pod boksarsko rokavico

   

  12,90 eur

   

  Dolžina povoja je 4,5 metra, ki ga zapiramo s Quick-Ez™ Velcro ježkom. Narejen je iz tkanega »Woven Carbon Fibre« materiala.

   
 3. Ščitnik za zobe RDX Air Max Gum

   

  17,00 eur

   

  Zaščita za zobe in dlesni pri borilnih športih. Narejen je s PolyShok Tech™, ki omogoča 150% sposobnost absorpcije sile udarca. Vsebuje Gel Fit lining™ in Tri-Bite™.

   
 4. RDX ščitnik za podlaket in komolec Impact-X

   

  19,90 eur

   

  Zaščita za podlaket in komolec RDX Impact-X. Narejen je iz Dri-Fit moisture materiala in mehkega sintetičnega materiala. V notranjosti se nahajajo extra light fibre oblazinjene.

   
 5. Ščitnik za mednožje RDX GROIN GUARD

   

  24,90 eur

   

  Ščitnik mednožja pri borilnih veščinah je narejen v ekskluzivni Strigonic™ obliki košarice, za izboljšano anatomsko prileganje in svobodo gibanja.

   
 6. RDX ščitnik za golen Leather MMA Shin Guard

   

  33,90 eur

   

  Ščitnik goleni RDX za MMA in kickboks je narejen v 3D zasnovi za boljšo zaščito goleni. Notranja obloga je narejena iz QD-2 ™ materiala, ki absorbira vlago in obdrži suho kožo.

   
 7. RDX čelada za boks Leather-X Zero Impact Grill

   

  36,99 eur

   

  RDX zaščita - ščitnik za glavo je narejen iz Maya Hide™ usnja za več letno uporabo. Narejen je iz Shell-Shock™ in Tri-Slab™ Max-Shock™ foam oblazinjenja.

   
 8. Ščitnik prednjega dela telesa pri borilnih športih RDX ZEUS

   

  42,90 eur

   

  Zaščita telesa pri udarcih med vadbo borilnih športov. Ima integrirano Shell-Shock™ Gel Integrated Tri-slab™ Max-Shock™ tehnologijo iz foam materiala, ki bistveno absorbira silo udarca.

   
 9. Čelada za borilne veščine – boks – kickboks – karate

   

  42,90 eur

   

  Zaščitna čelada za borilne veščine, narejena na profesionalen način. SYNTEX TECH G3 material, SPHINX IMPACT tehnologija iz 3 plasti, SAFELOCK zapiranje.

   
 10. Ščitnik za borilne veščine Bushido dvobarvni

   

  49,00 eur

   

  Ščitnik - zaščita pri borilnih veščinah Bushido, ki ga lahko uporabljamo na obeh straneh v modri ali rdeči barvi za identifikacijo oseb med bojem. Zelo dobro se prilagaja telesu.

   
 11. Ščitnik za trebuh pri borilnih športih MMA Armour Protection

   

  54,90 eur

   

  MMA & kickboks ščitnik za trebuh je lahek, elegantne oblike s tehnologijo CoolX™ mesh za izboljšano prezračevanje. Ščitnik zapiramo z dvojnim trakom HV-Strap™ ter hitrim Quick-Ez™ velkro trakom.

   
 12. RDX ščitnik za golen MMA Shin Guards

   

  56,00 eur

   

  MMA ščitnik za golen znamke RDX je narejen iz originalnega usnja za večjo vzdržnost in trajanje. Zgradba vključuje Tri-Slab™ Shell-Shock™ Gel , ki absorbirajo visoko intenzivne udarce.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem