Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 2 - 3 DNI

-40%

Nastavljivi kettlebell do 9 kg HMS

Kettlebell z nastavljivo težo od 2,16 - 9 kg! Sprememba teže je enostavna in hitra. Ročaj je ergonomske oblike.

99,00 eur

59,00 eur z DDV

KR20
99.00

Kettlebel uteži različne teže Spokey

Kettlebell za vadbo različnih tež. Narejen iz cementa v notranjosti in PVC-ja navzven. Imajo širok ročaj za udoben prijem.

13,90 eur z DDV

Kettlebell utež iz jekla in PVC različne teže

Kettlebell utež je primerna za suvanje in dvigovanje. Odlična za kardio vadbo, trening moči in oblikovanje telesa. Različne teže na voljo.

23,90 eur z DDV

Kettlebel utež iz jekla in gume različne teže Liveup

Kettlebel je primerna za suvanje in dvigovanje. Odlična za kardio vadbo, trening moči in oblikovanje telesa. Različne teže na voljo.

27,00 eur z DDV

Variabilni kettlebell do 17 kg HMS

Kettlebell variabilni z nastavljivo težo od 3,45 - 17,1 kg. Sprememba teže je enostavna in hitra. Ročaj je ergonomske oblike.

129,90 eur z DDV
KR40
129.90
/ajax/related&product=2740

Kettlebell uteži različne teže HMS

Uteži kettlebell različnih tež za vadbo. Narejen iz cementa v notranjosti in PVC-ja navzven. Ima širok ročaj za udoben prijem.

12,90 eur z DDV

Kettlebell za dodajanje diskov po želji

Kettlebell, ki ga sestavimo sami, tako da navijemo utežne diske po želji. Velik ergonomski ročaj za držanje z eno ali obema rokama.

29,90 eur z DDV