info@timebreak.eu

  • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
  • od 9.00-15.00

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh
quickplay sport oprema za nogomet

Z veseljem vam predstavljamo novost v športni opremi  - odbijalno mrežo QuickPlay SPOT Rebounder za vadbo nožnih udarcev, s katero razvijete popolno natančnost, hitrost in odzivnost. Novost, ki je očarala marsikaterega profesionalnega nogometaša, sedaj na voljo tudi v Sloveniji.


NOVE PROFESIONALNE ODBIJALNE MREŽE:


mreža za nogomet ki vrne žogo za trening

odbijalna mreža za nogomet quickplay

To je še izboljšan model odbijalne mreže s povečano površino. »Soft pass« sistem odbije žogo dlje nazaj kot kadarkoli. Narejena iz jekla ter steklenih vlaken in je zelo lahka.


vadbena mreža za nogomet ki vrača žogo
profesionalna elastična mreža za odbijanje in vrač

Pro Rebounder elastična mreža za vadbo nogometa je edina, ki vam žogo vrne tudi po tleh in ne samo v zraku! 


Izdelki iz te skupine

Set 2 nogometnih golov 90 x 60 cm zložljivi Trand & Score

Gol za nogomet za igro ali trening, ki jih po vadbi lahko zložimo. V paketu prejmete 2 kosa. Dimenzije: 90 x 60 x 50 cm, zložen: 90 x 60 x 8 cm.

56,90 eur

Zložljiva klop Quickplay Modular Bench za sedenje

Sedeži so povezani skupaj za hitro postavitev po potrebi. Prejmete jih v torbi za prenašanje. Podpora je narejan iz aluminija zato so močni ter lahki za prenos. Sedeži lahko stojijo skupaj ali posamezno.

77,99 eur

COMBO Elite gol & odbijalna mreža v 1 paketu 244 x 183 cm

Gol + odbijalna mreža višje kakovosti v enem paketu. Super vadbeni pripomoček za treniranje nogometa za posameznike in nogometne klube. Velikost: 244 x 183 cm.

169,99 eur

Gol za nogomet zložljiv Folding Match Goal 3 VELIKOSTI

Novi zložljiv gol QuickPlay prinaša nogometašem in nogometnim klubom edinstveno ponudbo. Visoko kakovosten gol se lahko hitro pospravi in še hitreje uporabi za naslednjo igro.

149,00 eur

107,00 eur

Replay Training nogometna žoga na elastiki QuickPlay

Žoga za nogomet na elastiki, ki se vrne strelcu Replay Ball! Žoga se hitro vrne nazaj zato lahko ponovite večje število udarcev v kratkem času ter trenirate tehniko in moč udarca.

49,99 eur

Otroški gol za nogomet komplet 2 golov + žoga

Komplet 2 golov in nogometne žoge za igro na travi. Gol je narejen iz steklenih vlaken ter najlon mreže. Velikost: 140 x 73 x 80 cm (ŠxVxG).

28,99 eur

Sklz GoalShot mreža za gol za vadbo strelov v kot

Mreža za vadbo brcanja na gol v kote. Z mrežo se igralec koncentrira na 4 točke na vratih, kjer ima statistično 4x večjo možnost zadetka. Novo!

299,99 eur

SKLZ Pro Training Arcs ovire za trening 6 kosov

SKLZ Arcs so nove ovire za vadbo nogometa - dribling ter natančnost. Zapičimo jih lahko v travo zaradi ostrih koncev.

59,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem