info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • od 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh
 1. Krplje Yaktrax Walker za hojo po snegu in ledu

   

  21,90 eur

   

  Dereze za hojo do službe, šole ter za starejše osebe, ki si želijo varne hoje po spolzkih površinah. Walker model je narejen iz oblikovane plastike (injection molded thermal plastic elastomer) in hitro namestitev na nogo.

   
 2. Palice za nordijsko hojo, trecking in sprehode TOORX

   

  28,00 eur

   

  Pohodniške palice s 3 različnimi dolžinami, vključenimi nastavki za različne površine kot so sneg ali cement. Imajo ergonomske ročaje ter trak za zapestje.

   
 3. Dereze za hojo po snegu ali ledu Yaktrax Pro

   

  30,50 eur

   

  Profesionalne dereze za samozavestno hojo ali tek po snegu in ledu. Na zdrsljivi in spolzki površini lahko tudi tečete. Narejene so iz 1,4 mm debelega jekla in robustne gume, tako da se zlahka prilegajo vaši obutvi.

   
 4. Dereze za zimski tek po snegu RUN

   

  41,90 eur

   

  Z novim modelom Run lahko tečete povsem naravno ter imate 360° trenje za stabilno in večjo varnost. Narejene za tek do -41° Fahrenheit. Avtomatično se prilagajo levi in desni nogi.

   
 5. Dereze za zimsko pohodništvo XTR

   

  59,90 eur

   

  Profesionalne krplje XTR za ljubitelje zimskega pohodništva. Poseben material preprečuje, da bi se sneg zlepil za derezo. Varjena veriga ne rjavi in se ne bo odrgnila.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem