Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA:
  • 2-3 DNI

Ležalnik za morje, dom ali kamp

Na njem lahko ležimo ali sedimo. Stabilnost zagotavljajo jekleni profili debeline 24 mm. Prenese 100 kg teže.

39,90 eur z DDV
NC3017
39.90

Ležalnik za sončenje za plažo, dom ali kamp

Ležalnik za na plažo lahko uporabimo v sedečem ali ležečem položaju. Stabilnost zagotavljajo masivni jekleni profili s premerom 25 mm.

59,90 eur z DDV
NC3024
59.90

Ležalnik za morje s 3 koti ležanja

Ležalnik za plažo ali domači vrt, nudi 3 različne kote ležanja. Ima naslon za roke ter vzglavnik za udobno ležanje.

67,00 eur z DDV
926798
67.00

Udoben zložljiv stol za na plažo

Zložjiv in nizek stol za na plažo, izdelan je iz trajnega, impregniranega materiala. Stol lahko zložimo ter pospravimo v priloženo torbico.

24,90 eur z DDV

Stol za plažo nizek

Nizek in udoben stol za na plažo ali kamp, izdelan je iz trajnega, impregniranega materiala. Stol lahko zložimo ter pospravimo v priloženo torbico.

24,90 eur z DDV

Zložljiva miza za kampiranje NILS CAMP

Miza 80 x 60 cm za kamping, piknik, vrt, izlet. Prenese 20 kg teže. Lahko jo zložimo. Zgoraj: MDF (furniran). Okvir: jeklo + aluminijasti robovi.

27,00 eur z DDV

Stol za kampiranje Spokey

Udoben, zložljiv stol za sedenje na plaži ali za kampiranje. Dovoljena teža uporabnika 120 kg. Material: jeklo, poliester, PVC.

36,00 eur z DDV

Zložljiv sedež z ročaji za morje in več

Z vgrajenima držali lažje vstanemo. Sedež je narejen iz trpežne poliestrske mreže, ki olajša čiščenje in nudi neverjetno udobje med sedenjem.

41,00 eur z DDV

Ležalnik za plažo na kolesih in senčnikom

Ležalnik s senčnikom za glavo in kolesci, lahko se spremeni v sedež ali voziček za prenos pripomočkov za na plažo! Prodajni hit!

59,90 eur z DDV