info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Pure Pressure Pointer masažni pripomoček

   

  11,99 eur

   

  Masažni pripomoček Pure za pritisk na bolečo točko ali za masiranje vzdolž hrbtenice. Lahko se naslonimo nanj tudi pravokotno ob zid.

   
 2. MobiPoint masažna žogica Trigger Point za masažo

   

  14,90 eur

   

  Žogica za masažo MobiPoint sprosti in stimulira. Izbokline

   
 3. Foam Roller masažni valj za sprostitev mišic

   

  19,90 eur

   

  Novi foam roller s 3D obliko, ki omogoča prezračevanje površine med masiranjem. Z uporabo lastne teže tako izvajamo samo-masažo ter razbijemo »trigger point« - točko.

   
 4. Foam roller masažni valj 2 v 1 z manjšim noter

   

  19,90 eur

   

  2 foam rollerja v enem. Z večjim razbijemo trigger point točke, z manjšim pa pospešimo prekrvavitev. Z uporabo lastne teže tako izvajamo samo-masažo.

   
 5. Trigger Point masažna žogica MB1

   

  21,90 eur

   

  MB1 žogica za masažo tkiva in za hitro sprostitev mišičnih bolečin. Premer: 6,6 cm. Primerna za masiranje manjših mišičnih skupin.

   
 6. Masažna žogica MBX Trigger Point

   

  22,00 eur

   

  Žogica MBX za masažo mišic znamke Trigger Point. Oblikovana posebej za globoko masažo težko dostopnih mest kot so meča, hrbet ter zadnjične mišice.

   
 7. Toorx Foam roller masažni valj 33 x 15 cm

   

  22,00 eur

   

  Foam roller z uporabo lastne teže razteza mišico in sprošča vozle. Izbokline dodatno masirajo mišice. Penasti masažni valji so vedno bolj priljubljeni pri fizioterapiji, fitnesu in pilatesu.

   
 8. Masažna palica za mišice TOORX

   

  22,30 eur

   

  Masažna palica za masažo mišic telesa. Na čim bolj optimalen način masira mišico da v njo priteka kri s kisikom ter potrebnimi hranili.

   
 9. Foam Roller masažni valj za sprostitev mišic HMS

   

  22,90 eur

   

  Eden izmed najbolj priljubljenih masažnih valjčkov za sprostitev in prekrvavitev mišic. Z njim izvajamo samo-masažo ter razbijemo »trigger point« - točko.

   
 10. Foam Roller masažni valji s 3 različnimi valjčki

   

  23,00 eur

   

  Komplet 3 foam roller valjev za popolno masažo ter razbremenitev in prekrvavitev mišic. Masažni valj razteza mišico in sprošča vozle.

   
 11. Trigger Point Grid MINI foam roller masažni valjček

   

  24,90 eur

  17,00 eur (-32 %)

   

  Grid Mini Trigger Point valj za masažo mišic telesa. 3D oblika prezračuje prostor med masažo, spodbuja pretok krvi s kisikom in hranili ki omogočajo obnovitev mišice. Različna površina spodbuja k mobilizaciji tkiva.

   
 12. Majhen foam roller za potovanja Pure2Improve 2 GO

   

  24,99 eur

   

  2 GO manjši športni masažni valjček! Velikost: 31 x 11 cm (premer), Teža: 500 gr, Dovoljena teža uporabnika: 200 kg. Foam roller je narejen iz 2 različnih površin.

   
 13. 3 v 1 foam roller masažni valj Liveup

   

  26,90 eur

   

  Komplet 3 foam roller valjev za popolno masažo ter razbremenitev in prekrvavitev mišic. Masažni valj razteza mišico in sprošča vozle.

   
 14. Močan foam roller HMS za masažo mišic

   

  26,90 eur

   

  HMS foam roller ima višjo gostoto ter je bolj trpežen. Primeren za uporabo po težjih treningih za močno masažo.

   
 15. Nano Trigger Point maser za stopalo in podlaht

   

  27,00 eur

   

  Maser Nano znamke Triger Point je bil zasnovan z namenom masaže in sprostitve manjših predelov in površin telesa ter povečanje prožnosti in fleksibilnosti masirane mišice ter miofacialna sprostitve.

   
 16. HMS valj za masažo mišic Rdeč ali Zelen

   

  27,90 eur

   

  NOVI HMS valj za masaži mišic rdeče in bele barve. 3D oblika poskrbi za učinkovito masažo. Velikost 12,5 x 33 cm.

   
 17. Pure2Improve foam roller masažni valj 3 MODELI

   

  27,90 eur

   

  Foam roller Pure2Improve v 3 različnih trdotah. Uporabljamo jih za športno masažo, rehabilitacijo mišic ter sprostitev. Dovoljena teža uporabnika 200 kg.

   
 18. Dolgi foam roller valj za trigger point točke 95 cm

   

  29,00 eur

   

  Dolgi Foam roller športni masažnji valjček je vedno bolj priljubljen način masaže mišic, saj jo razteza in sporošča vozle. Z njim pospešimo tudi krvni obtok na želenem delu.

   
 19. Masažni penasti valj HD Roller SKLZ različne dolžine 30-60-91cm

   

  29,90 eur

   

  Na voljo 3 različne dolžine masažnih valjov SKLZ: 30-60-91 cm. Okrepite svoj trening z rehabilitacijskim masažnim valjem HD Roller. Ravna površina, vodoodporna pena enostavna za čiščenje, priporočeno za vse uporabnike do 130 kg.

   
 20. 3 v 1 Foam Roller masažni valji TOORX

   

  29,99 eur

   

  Notranji najbolj tanek valjček primemo z obema rokama ter masiramo želeno mesto. Ostala dva uporabimo s celo težo telesa. Velikost: 46 x 15 cm.

   
 21. Žogica za masažo MB5 Trigger Point

   

  29,99 eur

   

  Velika 12,5 cm žoga za masažo MB5 znamke Trigger Point je idealna za sproščanje napetosti v mišicah ter vračanje mobilnosti v bokih, prsnem košu, ramenih ter zgornjemu delu nog.

   
 22. Trigger Point Grid STK masažna palica za mišice

   

  31,00 eur

  24,90 eur (-20 %)

   

  Grid STK masažna palica znamke Trigger Point. Na čim bolj optimalen način masira mišico da v njo priteka kri s kisikom ter potrebnimi hranili.

   
 23. Športni valj dolžine 60 cm za masažo mišic Pure

   

  34,00 eur

   

  Pure foam roller ima večjo površino zaradi katere lahko vadite na večji površini za maksimalni učinek. Narejen je iz visoko trpežne pene, ki je zasnovana tako, da zdrži večkratno uporabo.

   
 24. NOVI Trigger Point roller za nežno masažo Core Roller

   

  35,90 eur

   

  CORE Roller je novi masažni valjček znamke Trigger Point. gradba valja zagotavlja zmerno stiskanje z minimalnim neugodjem.

   
 25. Foam roller masažni valj dolgi model 61 cm

   

  36,00 eur

   

  61 cm dolg foam roller znamke HMS z uporabo lastne teže razteza mišico in sprošča vozle. Izbokline dodatno masirajo mišice. Penasti masažni valji so vedno bolj priljubljeni pri fizioterapiji, fitnesu in pilatesu.

   
 26. Grid Trigger Point foam roller masažni valjček

   

  47,00 eur

   

  Osnovni model GRID Foam Roller za samo-masažo. Valj je zasnovan z »distrodensity« materialom v 3D obliki z različnimi širinami in oblikami masažne površine.

   
 27. Trigger Point GRID X najmočnejši foam roller

   

  53,99 eur

   

  GRID X je zelo gost masažni valj za sprostitev najbolj trdnih predelov telesa. Gosto tkivo potrebuje trdnejši GRID penasti valj, za sprostitev in lajšanje bolečine.

   
 28. Športni valj Barrel Roller XG D1, D2 ali D3 različne stopnje trdote

   

  60,00 eur

   

  Masažni valj z izboklinami na voljo v treh gostotah – mehko, trdo in ekstra trdo. Idealen za masažo mehkega tkiva, krepitev mišic jedra, raztezanje in povečanje mišične fleksibilnosti.

   
 29. Grid 2.0 Trigger Point največji masažni valj

   

  63,90 eur

   

  Najdaljši foam roller masažni valj za masažo mišic. Podpira do 225 kg statične obremenitve. 3D oblika prezračuje prostor med masažo, spodbuja pretok krvi s kisikom in hranili ki omogočajo obnovitev mišice.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem