info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGIDodatno opremo za dvigovanje telesa (chin up bar, 
drogovi za dvigovanje) si lahko ogledate
tukaj. 1. Ročke Push Up Toorx za sklece in krepitev zgornjega dela telesa

   

  14,90 eur

   

  Fitnes naprava za sklece Push Up za krepitev zgornjega dela telesa. Namenjene so krepitvi prsnih mišic, ramen in rok. Spodnji del ima dodano plastiko proti zdrsu.

   
 2. Ročaj za dvigovanje uteži na škripcu Marbo sport

   

  16,90 eur

   

  Marbo oprema za dvigovanje uteži - ročaj, ki ga priključimo na jekleno vrv s katero dvigujemo uteži. Narejeni iz kakovostne gume in zagotavljajo zanesljiv oprijem.

   
 3. AB STRAP manšetni trakovi za door gym

   

  17,00 eur

   

  Trakovi podloženi z mehko peno so namenjeni vadbi trebušnih mišic. Z ab strap trakovi si lahko tudi pomagamo medtem ko vadimo roke.

   
 4. Push up pripomoček za sklece TOORX

   

  17,90 eur

   

  Pripomoček za pravilno in gladko izvajanje sklec, ki se vrti ter tako omogoča pravilno držanje rok. Z njihovo pomočjo treniramo roke, ramena ter prsne mišice.

   
 5. Najboljše ročke za sklece Perfect Push Up Stands

   

  19,00 eur

   

  Ročke za push up vadbo sklec z ergonomskimi ročaji. Odličen oprijem omogoča visokokakovostno vadbo prsnih, ročnih, ramenskih in hrbtnih mišic.

   
 6. Pull up bar za med vrata za dvigovanje telesa

   

  21,00 eur

   

  Drog - pull up bar namestimo med vrata. Ročaji imajo mehko peno za oprijem. Komplet vsebuje 2 vložka in 2 vijaka za namestitev na vrata.

   
 7. Door Gym z ab strap trakom za vadbo na vratih

   

  22,90 eur

   

  Zraven door gym-a prejmete tudi manšeto za dvigovanje telesa in vadbo trebušnih mišic. Vadbeni trak se lahko pritrdi na vse naprave namenjene dvigovanju trupa.

   
 8. Power Twister nova naprava za moč rok in ramen

   

  23,90 eur

  15,90 eur (-33 %)

   

  Power twister bar je nov pripomoček za vadbo zgornjega dela telesa. V sredini palice se nahaja močna vzmet, ki jo moramo zviti. Pri tem je potrebno močno stisniti mišice na rokah.

   
 9. Fitnes naprava Pull Up za dvigovanje telesa

   

  28,00 eur

   

  Odlična fitnes naprava za vadbo ramenskih in ročnih mišic. S 3 prostori za oprijem lahko popestrite vašo vadbo. Pull up lahko uporabite za obešanje trx trakov in mnogo več. Preveri.

   
 10. Push up ročke za sklece K-SPORT do 250 kg

   

  29,00 eur

   

  Push up ročke za vadbo sklec K-SPORT so zelo stabilne in narejene iz Poljskega jekla. Material: 30 x 30 mm. Dovoljena teža: 250 kg.

   
 11. Vrtljivi ročaji za optimalno izvajanje sklecev

   

  29,99 eur

   

  Vrtljivi ročaji Movi Fitness omogočajo optimalno izvajanje ene najboljših vaj za zgornji del tesesa, sklecev. Težava s skleci je le preobremenitev v zapestjih, vendar se z uporabo ročajev temu izognemo.

   
 12. Power Door Gym TOORX 12 mesti za oprijem

   

  33,00 eur

   

  Door Gym Power s kar 12 mesti za oprijem in dvigovanje. Velikost: 1050 x 420 x 230 mm, dovoljena teža 100 kg.

   
 13. Set elastik za vadbo celega telesa Perfect Fitnes

   

  34,00 eur

  29,00 eur (-15 %)

   

  Set elastik znamke Perfect Fitnes z različnimi upori. Elastiki lahko pripnete na mesta kot so prečni drogovi, strop ali vrata. Skupaj dajo kar 11 kg upora za vadbo rok. Knjižica z vajami priložena.

   
 14. PegBoard deska za dvigovanje telesa 43 x 30 cm

   

  39,00 eur

   

  Pegboard deska je novi način vadbe z dvigovanjem telesa. Montirate jo na močno steno ter s pomočjo rok prehajate na različna mesta po deski.

   
 15. Perfect MutiGym za dvigovanje telesa

   

  49,00 eur

   

  Med-vratni drog za dvigovanje telesa Perfect Fitnes MultiGym. Posebnost je patentirano naslonjalo, ki odmakne napravo od vrat, zato se vaje lažje izvajajo.

   
 16. Nova fitnes Push Up deska za sklece z DVD

   

  49,90 eur

  31,00 eur (-38 %)

   

  Novi izziv za tiste, ki radi trenirajo push up sklece! Z menjavo držal lahko targetiramo različne skupine mišic (shoulders, back, chest and triceps). Položaj ročajev lahko spreminjamo po želji.

   
 17. Lat pulldown fitnes naprava Marbo zgornji škripec

   

  69,00 eur

   

  Nova naprava zgornji škripec za fitnes ter bodybuilding navdušence 100% narejena na Poljskem. Za vadbo je potrebno obesiti utežne diske do 120 kg teže.

   
 18. PegBoard deska za plezanje 72 x 30 cm

   

  69,90 eur

   

  Deska PegBoard je novi način vadbe z dvigovanjem telesa. Montirate jo na močno steno ter s pomočjo rok prehajate na različna mesta po deski.

   
 19. Enostavni zgornji škripec za sobo K-SPORT, novo !

   

  74,00 eur

   

  Novi zgornji škripec za vadbo mišic rok, ramen & hrbta v udobju doma! Vzame malo prostora z njegovo pomočjo pa lahko razvijete telo v obliki črke "V".

   
 20. Priključek za Marbo klop zgornji in spodnji škripec

   

  78,00 eur

   

  Z Marbo priključkom vadimo mišice zgornjega dela telesa (ramena, roke, prsi, hrbet). Za gladko vadbo ima 3 kolesa ter nosilec iz močne kovinske strukture.

   
 21. Spodnji in zgornji škripec za montažo na zid za trening rok

   

  89,00 eur

   

  Novi fitnes škripec, ki ga namestimo na zid ter s katerim treniramo zgornji del telesa. Za gladko vadbo ima 3 kolesa ter nosilec iz močne kovinske strukture, jekleno vrv, gumijaste odbijače ter 2 ročaja.

   
 22. Fitnes naprava zgornji škripec za vadbo rok in ramen Marbo

   

  89,00 eur

   

  Fitnes napravo pritrdimo na strop sobe, obesimo uteži in že je pripravljena za vadbo. 2 kolesca omogočata gladko gibanje, poseben tulec pa preprečuje, da bi vrv padla ven.

   
 23. Gravity Bar za Pull up & Dip vadbo NOVO!

   

  89,90 eur

   

  Novi super pripomoček za pull up dvigovanje telesa Gravity Bar! Izklesajte vaše telo z dvigovanjem telesa.

   
 24. Priključek zgornji škripec za montažo na klop Marbo

   

  99,00 eur

   

  Novi fitnes škripec, ki ga namestimo na vse klopi Marbo, ki se začnejo na "MS" ter imajo to možnost. Močan profil 50x50 mm zagotavlja maksimalno moč strukture.

   
 25. Fitnes naprava zgornji in spodnji škripec s sedežem

   

  132,00 eur

   

  Napredni model ima sedež za sedenje ter zatikalo za noge. Na tej napravi lahko vadimo mišice zgornjega dela telesa, predvsem hrbtne in prsne mišice ter biceps in triceps. Spodnji škripec je namenjen vadbi veslača.

   
 26. Marbo škripec zgornji + spodnji za vadbo hrbta

   

  159,00 eur

   

  Novi škripec Marbo za vadbo hrbta + ramen. Ima 6 vodilnih kolesc za zelo gladko in tiho vadbo. Vsa oprema in kabli priloženi.

   
 27. Zgornji škripec & veslač K-SPORT fitnes naprava, NOVO !

   

  163,90 eur

   

  Novi škripec K-SPORT za nastavljivim sedežem za individualno nastavitev po potrebi. Z zgornjim škripcem vadimo mišice zgornjega dela telesa (roke + ramena + hrbet), s spodnjim pa simuliramo vadbo veslača.

   
 28. Multifunkcijska fitness naprava Marbo za roke & ramena

   

  224,00 eur

   

  Fitness naprava Marbo s katero vadimo mišice zgornjega dela telesa. V kompletu prejmete jeklene vrvi, zgornje široko držalo ter oba nastavka za noge.

   
 29. Cable crossover fitnes naprava Marbo

   

  259,00 eur

   

  Novi močan in stabilen Marbo cable crossover za fitnes navdušence ima privlačno obliko in veliko pozornosti posvečene podrobnostim. Cable crossover ima 4 vrtljiva kolesa, ki omogočajo svobodno vadbo iz kateregakoli kota.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem