Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 2 - 3 DNI

Boks rokavice za otroke 6oz Bushido

Bushido Boks rokavice za otroke iz umetnega usnja velikosti 6 oz. V notranjosti so obložene s posebno tkanino in peno, ki zagotavlja odlično blaženje udarcev.

23,90 eur z DDV

Boksarska vreča za otroke z rokavicami 3 ali 6 kg

Boksarska vreča za otroke skupaj z rokavicami. Vreča je narejena iz umetnega materiala in je napolnjena z bombažnimi trakovi. Na voljo 2 različni teži 3 in 6 kg.

28,90 eur z DDV

Otroške boksarske rokavice 6oz

Boks rokavice za otroke so ročno šivane iz umetnega usnja. V notranjosti so obložene s posebno tkanino. Polnjene so s peno za absorpcijo udarcev.

22,90 eur z DDV

Otroške boksarske rokavice 4B Robo RDX

Novi model rokavic za boks za otroke velikosti 4oz ali 6oz. EVA-LUTION FOAM pena ublaži vsak udarec. Na Quick-EZ™ Velcro zapiranje z dodatnim elastičnim trakom.

34,00 eur z DDV

Otroške rokavice za boks RDX Leather-X

Otroške boksarske rokavice so narejene z visoko gostoto Shell-Shock ™ Gel-Latex oblazinjenja, za čim boljše blaženje sunkov. Maya Hide™ leather usnja!

34,00 eur z DDV

Otroške rokavice za boks RDX Pink

Roza otroške boksarske rokavice RDX narejene z visoko gostoto Shell-Shock ™ Gel-Latex oblazinjenja. Maya Hide™ leather usnja!

34,90 eur z DDV

Otroške boks rokavice RDX 4 oz

Otroške boksarske rokavice 4oz RDX Junior so opremljene z gosto Shell-Shock ™ Gel lateksom, ki zelo dobro blažijo sunke. Narejene so izključno iz Maya Skrij ™ usnja.

36,00 eur z DDV

Bushido otroška in mladinska boks vreča 15 kg

Visoko kvalitetna otroška in mladinska vreča za boks Bushido velikosti 80 x 30 cm.

40,90 eur z DDV

Kakovostna otroška in mladinska boks vreča Bushido

Napolnjena je s posebej pripravljenim penastim granulatom. Visoko kvalitetna otroška in mladinska vreča za boks Bushido velikosti 80 x 30 cm.

49,00 eur z DDV

Otroška box vreča RDX + rokavice 6 oz

Boks otroška vreča je narejena iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo več letno uporabo. Velikost vreče: 28 cm širina x 91 cm dolžina vključno z verigami.

64,00 eur z DDV

Komplet boks oprema za vadbo za mladino & otroke

Vreča boks + rokavice boks + kljuka za obešanje = komplet set za vadbo. Vreča ima težo približno 16 kg kar je optimalna teža za izobraževanje otrok v šolski dobi.

69,00 eur z DDV

Boksarska vreča za otroke RDX + rokavice 6 oz

RDX vrhunska boksarska vreča za otroke skupaj z rokavicami! Narejena iz Zero Impact G-Core materiala ter 2 plasti Maya Hide™ usnja za večjo stabilnost in podporo.

69,90 eur z DDV