info@timebreak.eu

  • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
  • od 9.00-15.00

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh

Izdelki iz te skupine

Grelni vložki za čevlje, škornje ali smučarske čevlje

Grelni vložek za čevlje na baterije bo poskrbel za tople noge v zimskem času pri vaših aktivnostih kot so ribolov, smučanje, sprehajanje, itd. Za noge velikosti od 36 do 45.

27,90 eur

Sprej za čevlje, torbe, oblačila proti vonjavam

Fresh Fogger sprej proti vonjavam iz koncentrirane formule. Večnamenski sprej lahko uporabite tudi za športne torbe, kape ter športna oblačila.

6,90 eur

Palice za nordijsko hojo, trecking in sprehode TOORX

Pohodniške palice s 3 različnimi dolžinami, vključenimi nastavki za različne površine kot so sneg ali cement. Imajo ergonomske ročaje ter trak za zapestje.

28,00 eur

Sprej za čevlje, torbe, oblačila proti vonjavam

Sprej proti vonjavam iz koncentrirane formule, ki je narejena tako da absorbira in uniči vonjave. Večnamenski sprej lahko uporabite tudi za športne torbe, kape ter športna oblačila.

6,90 eur

Gel vložki za čevlje SofSole® Gel Active

Vložki za čevlje iz visoko gostotnega gela omogočajo udoobje in stabilnost. Za udobje poskrbi tudi dodatna podpora loku.

15,90 eur

ULTRA memory vložek za čevlje iz spominske pene

Izboljšan model Memory foam vložek za čevlje, ki se zaradi spominske pene popolnoma prilagodi vašemu podplatu in nudi zelo udobno hojo. Ultra memory je primeren tudi za šport.

17,90 eur

Gel vložki za čevlje za športnike ATHLETE

Za boljšo učinkovitost in udobje obutve. Nevtralna oblika loka je primerna za vse uporabnike. Hydrologix ™ tehnologija obdrži noge suhe. Implus® pena zagotavlja udobje in oblazinjenje.

19,99 eur

Ortopedski vložki za čevlje Airr® Orthotic

Posebni vložki z vgrajenim zrakom in gelom, ki absorbirajo trenja med hojo. Vgrajen Microban® proti bakterijam in vonjavam. SKYDEX® spremeni udarcev v kinetično energijo.

27,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem