Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA NA DOM
  • 2-3 dni

Rezervna mrežica za košarkarski obroč Barvna

Mrežica za obroč za košarko iz poliestra visoke gostote. Ima 12 zank, s katerimi obesimo mrežico na obroč. Primerna za vse obroče premera 45 cm.

5,90 eur z DDV
TBN3
5.90

Mrežica iz verige za košarkarski obroč

Mreža za obroč za košarko iz jekla, ima 12 kljuk zato jo hitro namestimo na obroč. Prilega se vsem obročem premera 45 cm.

9,90 eur z DDV
TBMN1
9.90

Vračilec žoge za košarko za košarkarski koš

Vračilec košarkaške žoge, ki ga namestimo na obroč za košarko. Vračilec žoge lahko obrnemo v želeno smer metanja žoge ter s tem več časa vadimo želene mete na koš.

39,90 eur z DDV
TBPR01
39.90

Rezervna mrežica za obroč za košarko Bela

Bela mrežica za obroč za košarko iz poliestra. Ima 12 zank, s katerimi obesimo mrežico na obroč. Primerna za vse obroče premera 45 cm.

6,90 eur z DDV