0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI


>>> Na voljo tudi velika izbira BESTWAY BAZENOV tukajINTEX BAZENI & PODJETJE

intex bazeni
Intex podjetje se ukvarja z razvojem in proizvodnjo visoko kakovostnih Intex bazenov, ki zagotavljajo ne le vrhunsko razmerje kakovost/cena, ampak so tudi inovativni, zabavni in razburljivi. Sto in več neodvisnih podjetij, ki sestavljajo Intex družino, se zavzemajo za kakovost storitev, ponudbe ter skupnega delovanja. Cilj je zadovoljiti vse družine in posameznike, ki uživajo te izdelke.

Tak sistem je postal zaščitni znak podjetja po celem svetu. Ponašajo se z najsodobnejšimi tovarnami, izdelki izpolnjujejo stroge zahteve za testiranje. Organizirana je tudi servisna storitev za stranke, da so kupci zadovoljni tudi po nakupu. Intex se zavezuje k zagotavljanju vrhunske kakovosti proizvodov. Linija bazenov Intex se začne s svetovno znanimi bazeni Easy Set®, kateri so super za družine, ki kupujejo svoj prvi bazen. Naslednja kategorije Prism Frame™, ki vsebuje bazene, ki so privlačni in ponujajo korak naprej, sledijo pa vrhunski deluxe Ultra Frame™ bazeni, ki so privlačni, neverjetno vzdržljivi, ter dovolj veliki za kopanje celotne soseske :) Noben bazen ni popoln brez dodatkov. Zato podjetje zagotavlja tudi popolno linijo, ki vključuje peščene filtre, črpalke, kartuše, sesalce, pokrivala, lestev in veliko več!

                 intex easy bazen
BAZEN EASY SET®
Je Intexov najenostavnejši set bazenov na trgu. Montaža je zelo preprosta in hitra. Napihnite zgornji obroč ter bazen preprosto napolnite z vodo.
    intex bazen 3 x 2 metra                                                                                                                                                                                      
BAZEN METAL FRAME
Odličen za preoblikovanje vašega doma v poletno točko uživanja in zabave. S tem modelom bo vaše dvorišče kraj, ki bo služilo zabavi družine in prijateljev. Lahko vam bazen služi za vadbo, za sproščanje ter za različne vodne igre. Imajo čvrsto strukturo okvirja s PVC stranskimi stenami, ter so tako oblikovani, da se hitro sestavijo saj so pripravljeni v manj kot 1 uri. Svojemu namenu služijo več let!
   intex prism frame bazeni                                                                                                                                                               
PRISM FRAME™ BAZENI
Navdih za bazen je pridobljen iz top linije Ultra Frame ™ pravokotnih bazenov. Novi Prism Frame™ bazeni ponujajo veliko enakih ugodnosti vendar so manjših dimenzij in na voljo po bolj dostopnih cenah. Zaradi svoje velikosti so bolj primerni za določena dvorišča. Edinstvena modro-siva barva z belo obrobo zagotavlja svež videz in daje moderen videz.
 

intex 732 bazen                                                                                                                            

BAZENI ULTRA FRAME®
Intexovi Ultra Frame® bazeni so narejeni z ojačanim troslojnim materialom, ki je močnejši ter lažji za sestavit. Ultra Frame ™ bazeni imajo edinstveno obliko okvirja, ki omogoča, da se posamezni kosi med seboj sestavljajo gladko in varno. Takšni bazeni spremenijo vaše dvorišče v neverjetno oazo.

KRYSTAL CLEAR ™ filtriranje in sanitarije
Intex linija filtrov in vzdrževanja vode je ena najbolj inovativnih in razširjenih po celem svetu.
Bazensko vodo ohranja čisto in svežo celo poletje.Izdelki iz te skupine

Prizma Bazen Intex 488 x 244 x 107 s filtrom

Intex bazen Prizma pravokotne oblike 488 x 244 cm z vso priloženo opremo. Narejen iz robustnega in močnega platna (PVC + poliester).

429,00 eur z DDV

Intex napihljiv masažni bazen Bubble Masage

Napihljiv Spa bazen ima 140 masažnih curkov s tehnologijo ogrevanja, ki segreje vodo do 40 stopinj Celzija.

659,00 eur z DDV

Bazen Intex 457 x 122 cm s filtrom in ostalo opremo

Večji Prisma Intex bazen s stranico 122 cm in premerom 457 metra. Dovolj za zabavo cele družine in prijateljev!

369,00 eur z DDV

Okrogel bazen Intex Prisma 366 x 76 cm s filtrom

Prisma Intex 366 x 76 cm bazen s priloženim filtrom. Koda: 28712, teža: 25,1 kg, Volumen vode: 6.503 litrov (90% polnitev).

119,00 eur z DDV

Bazen Intex Prisma Frame 305 x 76 cm s filtrom

Nova linija Intex bazenov Prism Frame so trpežni ter hitri in enostavni za montažo. Narejeni so iz robustnega in močnega platna.

109,00 eur z DDV

Intex Spa Octagon masažni bazen Jet & Bubble Deluxe

Napihljiv masažni bazen Intex Octagon Jet & Bubble Deluxe s kar 140 vodnimi mehurčki in 6 masažnimi curki. V filter je vgrajen tudi klorinator.

1.229,00 eur z DDV

Bazen Intex Ultra Frame 732 x 133 s filtrom na pesek COMBO

Novi bazen Intex metal frame velikosti 732 metra s priloženim filtrom s klorinatorjem, deluxe setom za vzdrževanje vode ter mrežo za odbojko!

1.349,00 eur z DDV

Frame Intex bazen 732 x 366 x 132 s peščenim filtrom

Intex bazen 732 x 366 je eden izmed najbolj priljubljenih Intex bazenov, ki je vsako leto razprodan. Vse potrebno vključeno v paketu.

899,00 eur z DDV

Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem