info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI


Dodatno opremo za dvigovanje (push up, door gym, ročke) si 

lahko ogledate tukaj.




 1. Pull Up drog za dvigovanje Liveup

   

  39,00 eur

   

  Chin up drog za treniranje ročnih in ramenskih mišic s 3 različnimi mesti za oprijem. Zahtevnost vadbe je odvisna tudi od tega kje se primemo z rokami – bolj proti sredini ali bolj proti robu palice.

   
 2. Pull Up za dvigovanje telesa

   

  39,90 eur

   

  Fitnes drog za treniranje ročnih in ramenskih mišic s 3 različnimi mesti za oprijem. Zahtevnost vadbe je odvisna tudi od tega kje se primemo z rokami – bolj proti sredini ali bolj proti robu palice.

   
 3. Chin up bar in naprava za obešanje boks vreče BOX RACK

   

  39,90 eur

   

  Palica iz jekla, ki prenese 200 kg teže namenjena dvigovanju telesa ter obešanju boksarske vreče. Lahko jo uporabimo tudi za obešanje TRX trakov.

   
 4. Pull up fitnes naprava za dvigovanje telesa

   

  39,90 eur

   

  Drog za dvigovanje telesa v črni in beli barvi. Drog za dvigovanje telesa ima 3 mesta za oprijem za vadbo različnih skupin mišic rok, ramen in hrbta.

   
 5. Fitnes drog za dom za mišice rok ter ramen Klarfit

   

  39,99 eur

   

  Drog iz jekla za montažo na zid s katerim dvigujemo celo telo. Napravo montiramo v zid, zraven prejmete vse potrebne vijake.

   
 6. Pull up drog za strop ali zid Titanium

   

  39,99 eur

   

  Drog za strop ali za zid! Narejen je iz 40 x 40 mm debelega profila in cevi debeline 25 mm, ki zagotavljajo varno vadbo vse do 150 kg.

   
 7. Fitnes Pull Up bar naprava za dvigovanje telesa Klarfit

   

  43,90 eur

   

  Novi pull up za dvigovanje telesa Klarfit, ki jo montiramo v strop. Dovoljena teža uporabnika je kar 350 kg. Izklesajte mišice v udobju doma!

   
 8. Chin up drog sive barve Capital Sports Limited Edition

   

  43,90 eur

   

  Zelo priljubljen model fitnes droga, tokrat v novi sivi barvi. Napravo montiramo v zid, zraven prejmete vse potrebne vijake.

   
 9. Chin Up Bar za dvigovanje telesa Silver Edition

   

  44,90 eur

   

  Novi pull up drog Silver za dvigovanje telesa Klarfit. Dovoljena teža uporabnika je kar 350 kg. Izklesajte mišice v udobju doma!

   
 10. Fitnes naprava za dvigovanje telesa za zid ali strop MARBO

   

  47,00 eur

   

  Pull up drog za dvigovanje trupa s 3 ročaji za vadbo zgornjega dela telesa. Lahko ga namestimo na strop ali na zid. Z dvigovanjem telesa se aktivirajo tudi mišice trebuha.

   
 11. Chin up bar za dvigovanje telesa RDX

   

  49,99 eur

   

  Drog za dvigovanje telesa RDX je od stene oddaljen 41 cm zato omogoča dovolj prostora za noge. Lahko se uporablja v komercialne namene.

   
 12. Stropni pull up drog K-SPORT

   

  49,99 eur

   

  Pull up drog, ki ga fiksiramo na zid. Na drog lahko obesite tudi vrečo za boks do 40 kg teže. Narejen je iz visokokakovostnega poljskega jekla.

   
 13. Drog štanga za dvigovanje telesa Pull Up Bar

   

  55,00 eur

   

  Pull up bar za dvigovanje telesa veliko različnimi možnostmi oprijema ter premikanji med palicami. Montiramo ga na zid z vijaki že vključenimi v paket.

   
 14. Drog za dvigovanje visoke kakovosti K-SPORT made in EU

   

  58,00 eur

   

  Made in EU drog za dvigovanje K-SPORT samo v spletni trgovini TimeBreak.eu! Ročaji na 3 različnih mestih omogočajo vadbo različnih mišičnih skupin.

   
 15. Drog K-SPORT novi model z dodatno oporo

   

  59,90 eur

   

  Športno eleganten fitnes drog K-SPORT narejen v EU! Visoka kakovost za dostopno ceno! Namenjen začetnikom kot izkušenim.

   
 16. Chin up Bar Silver Line K-SPORT nastavitev oddaljenosti

   

  64,00 eur

   

  Chin up Bar K-SPORT združuje sodobno obliko z visoko funkcionalnostjo in pozornostjo do detajlov. Možne 3 višine oddaljenosti od stropa.

   
 17. Fitnes pripomoček za vadbo rok in trebuha Marbo

   

  67,00 eur

   

  Fitnes pripomoček za vadbo trebuha in ramen. Montiramo jo na steno z 8 podpornimi točkami. Narejena je iz jekla debeline 40 x 40 mm. Naslon za roke in hrbet je izboljšan.

   
 18. Fitnes paralele Bradlja Marbo za telovadbo in gimnastiko

   

  68,00 eur

   

  Bradlja paralele za nadgradnjo dosedanjih vaj »v zraku« za še boljše rezultate. K vadbi lahko vključite tudi kardio vaje ter maksimalno izkoristite vse možnosti, ki vam daje tak pripomoček.

   
 19. Profesionalni chin up bar K-SPORT Silver Line

   

  69,00 eur

   

  Fitnes drog ima 3 mesta za oprijem, ki so lahko različno oddaljena od zidu, tako da med vadbo ne brcamo vanj. Na drog lahko obesite tudi vrečo za boks do teže 60 kg.

   
 20. Drog za dvigovanje telesa za zid ali stop

   

  75,90 eur

   

  Fitnes drog za dvig telesa, ki ga lahko montiramo na zid ali na strop. Ima 3 različna mesta za oprijem. Pull up bar ima tudi nastavljivo razdaljo med ročaji za oprijem.

   
 21. Pull up Monkey Chin palica za zgibe in visenje

   

  79,00 eur

   

  Novi pull up bar, ki omogoča hojo med obema koncema ter tako popestri vadbo! Omogoča oprijem na obeh koncih gredi, oprijeme na sredini ter prehod med obema koncema.

   
 22. Pull up bar za dvigovanje trupa Marbo Sport

   

  79,99 eur

   

  Širina 50 x 50 mm močnega jekla zagotavlja 100% zanesljivost vadbe saj lahko na napravo obesite do 250 kg teže. Fitnes bar lahko namestite na zid ali na strop!

   
 23. Drog za dvigovanje X-MAS K sport do 350 kg

   

  79,99 eur

   

  Drog za dvigovanje trupa do 350 kg ter možnostjo obešanja vreče za boks. Posebnost tega droga je v možnosti nastavitve oddaljenosti od zidu od 72 do 90 cm!

   
 24. Fitnes drog za dvigovanje telesa Magnus Power

   

  87,00 eur

   

  Palica je narejena iz močnega jekla, ki prenese do 200 kg teže. Tak drog lahko izkoristite tudi za obešanje TRX trakov za vadbo v vaši sobi. Ima 3 različna mesta za oprijem.

   
 25. Pull up Master drog za dvigovanje

   

  89,00 eur

   

  Fitnes naprava Pull up Master z večjo spodnjo površino, ki omogoča 100% stabilno vadbo.

   
 26. Novi drog Monkey bar za vadbo moči

   

  89,00 eur

   

  Novi drog za dvigovanje trupa Pro TOORX. Omogoča raznoliko vadbo s prečnimi palicami.

   
 27. Multi grip oprijem drog za zid ali steno Bushido

   

  89,99 eur

   

  Chin up bar drog za dvigovanje Bushido za zid ali strop! Pull up drog je izdelan iz visoko kakovostnega poljskega jekla, ki prenese 200 kg teže.

   
 28. Fitnes drog za dvigovanje Magnus Power

   

  93,90 eur

   

  Novi fitnes drog Magnus Power, ki prenese kar 210 kg teže saj je pri straneh dodatno ojačan. Chin up palico montiramo na zid. Ima 3 različna mesta za oprijem.

   
 29. Pull up bar drog za dvigovanje telesa Magnus Power

   

  99,00 eur

   

  Jekleni drog za dvigovanje trupa s 3 različnimi mesti za oprijem. Montiramo ga v strop! Z njim treniramo bicepse, hrbtne, ramenske ter trebušne mišice. Novo!

   
 30. Multifunkcijski drog K-SPORT monkey bar zid + strop

   

  109,00 eur

   

  Novi monkey bar in pull up drog za vzgibe, ki ga lahko montiramo na strop ali na steno. Oblikovan z velikim številom prečnih palic za raznoliko vadbo.

   
 31. Multi Grip chin-up bar za dvigovanje telesa

   

  112,00 eur

   

  Monkey drog ali multi grip jeklena struktura z več prečnimi palicami za različne načine oprijema in vadbo več mišičnih skupin zgornjega dela telesa.

   
 32. Drog za dvigovanje pull up bar Magnus Profesional

   

  122,00 eur

   

  Eden izmed najboljših modelov, ki omogoča varno vadbo, prenese 210 kg teže ter je od zidu odmaknjen toliko, da boste vadili brez skrbi.

   
 33. Fitnes oprema jekleno stojalo Power Rack K-Sport

   

  149,90 eur

   

  Stojalo za telovadbo Power Rack za vadbo pull in push up-sov, gimnastiko, nanje lahko privežemo tudi trx trakove! Širina 120 cm omogoča udobno vadbo. Višino lahko nastavimo po želji.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem